- Konu Sahibi landfloves
-
- #32.041
daphne ne güzel rüyaymış ne anlama geliyor acaba???
ben de hep olayların dışında kalıyorum bu semtten bir kez daha nefret ettim daha gururlu onurlu bir semtte olmak isterdim bizim iş yerinin çevresi çok kötü ama evin orda beni şaşırttılar kaç akşamdır herkes sokaklarda balkonlarda
ancak algılıyolar heralde neyse buna da şükürBilmem ki, belki ahsen gelince yorumlar
Bizim semttede kaç gündür suskundu herkes dün akşam tepki göstermeye başladılar.
günaydın kızlar
kardeşimin sözünden bikaç foto ekledim :) gelin kızımız annem eşim ben..
Ahsen dün gece rüyamda seni gördüm. Berrayıda alıp bize gelmiştin. Berraya gelecek diye beşik almışım. İçinde gülücükler atıyor. O sırada işten eşim geliyor. Berrayı gösteriyordum ona. Oda kucağına alıp seviyordu.
ben de hep olayların dışında kalıyorum bu semtten bir kez daha nefret ettim daha gururlu onurlu bir semtte olmak isterdim bizim iş yerinin çevresi çok kötü ama evin orda beni şaşırttılar kaç akşamdır herkes sokaklarda balkonlarda
Bütün gün burdaydim ama yazmaya fırsatım olmadı
spedy tatlım hayırlı olsun allah sağlıkla almayı nasip etsin sen şimdi ahsene gittiğimiz zaman hamile miydin yani :)
kızlar kocam evde ve şuan bacaklarıma yapışmış çocuk gibi patatesli yumurta istiyo
hiç yapmadım yemedim de
nasıl yapıyosunuz bilen var mı?
patatesli yumurta mı olur ya 20 gündür evde, canı sürekli bişey çekiyo
kızlar kocam evde ve şuan bacaklarıma yapışmış çocuk gibi patatesli yumurta istiyo
hiç yapmadım yemedim de
nasıl yapıyosunuz bilen var mı?
patatesli yumurta mı olur ya 20 gündür evde, canı sürekli bişey çekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?