Eylül dostluğumuza burada devam (:

anneler, renkli doppler ultrasona girdiniz mi? bunun için ayrı bir ücret mi ödediniz, ve kaçıncı haftalarınızda girdiniz? ben çok merak ediyorum, siyah-beyaz ultrasonlardan istemiyorum, şimdi araştırıyorum emar merkezlerinde varmış birde bazı hastanelerde

landfloves zaten renkli bakıyolar özellerde. Benim muayenenin başında önce siyah beyaz sonra renkli bakardı doktorum.. Ama çok net görüntüler alamadık biz hiç oğlum hep arkası dönüktü hiç yüzünü göremedik. miraclenin oğluşunun tam yüzü görünüyo ultrasın resminde çok güzel.

bende özel hastaneye gidiyorum ama renkli bakmadılar, siyah beyazdı, acaba daha çok küçük olduğu için mi? senin ilk haftalardan itibaren renkli ilede bakıldı mı?

zaten değiştirdim hastanemi bakalım bu seferki nasıl

Son düzenleyen: Moderatör:

bende özel hastaneye gidiyorum ama renkli bakmadılar, siyah beyazdı, acaba daha çok küçük olduğu için mi? senin ilk haftalardan itibaren renkli ilede bakıldı mı?

ewet küçük olduğu için canım. ilerleyn haftalarda bakıldı benimde. zaten şimdi renkliyde baksa ufak bi noktacık bebeğin. ileriki muayenelerinde renkli bakar.

ben bebek olmadan önce o kadar tembel bi hayat yaşıyomuşumki kızlar. Bide çok işim var yoruluyorum diye bıtbıt ederdim meğerse hiçbişey yapmıyomuşum. Şimdi sabah batucum uyandırıyo onla biraz oynaşıyoruz. sonra kendim hazırlanıyorum batunun anneme gidecek maması termosu biberonu yedek kıyafet filan hazırlıyorum. Bu arada tabi batuyla ilgileniyorum. işe geliyorum. şimdi ewe biraz uzak olan hastanedeyim burdayken öğle arası yemeğimi yiyip süt sağıyorum diğer hastane binası eve yakın orda çalışırken eve gidiyorum öğle arası 10dk git 10 dk gel. sonra 3.30 da çık batuyu al eve git batunun uykusu varsa uyut yoksa babaya emanet et yemek yap. hızlıca batuyla beraber yemeğe çalış oğlan kucagında. sonra bulaşıkları toparla oğlanla ilgilen uyut. Pert olmuş bi eliiiiif H.sonu anca sil süpür çamaşır yıka katla yerleştir. Ayrıntılı işlerimi yapamıyorum evimi b.k götürüyoo

Elif Allah çalışan annelerin yardımcısı olsun. Bende bebek olunca durumlara bakacağım. Eşim çalışamazsın bebeğe kim bakacak diyor. Annem yine çalışmaya başladı çünkü. Diğer evin taksitleri bitene kadar çalışırım diyor. Mecburen ben çıkacağım sanırım. Ne yapalım bizde ayağımızı yorganımıza göre uzatırız.

landfloves eitimin iki bebeği de göstermedi hep 4 ay bittiğinde renkliye giriyodu cinsiyeti o zaman kesinleşiyodu ve orda ne görünüyosa bebek aynısı doğuyo yani çok net

ayrıntılı ultrasona 22. haftada girmiştim, orda da siyah beyaz inceleniyo organlar. Ama sonradan renkli açıp izletiyolar:)
renkli doopler cihazıyla organlar taranamıyo demişti bizim doktor
bir de her doktorun o taramayı yapma yetkisi yok diye biliyorum. Benim doktorum beni başka bir doktora gondermişti onun için. ve ayrı ücret ödeniyo tabi yaklaşık 20-25 dk sürüyo

berra orda nasıl gözüktüyse doğdugunda tıpatıp aynısıydı ama sonra çok değişti

canım şimdi çalışan anne olarak en güzeli evde oturmak diyorum ama ev hanımı annelerde sen ne güzel biraz bebek bakımdan uzaklaşıp değişik hava alıyosun sürekli evde olmak bunaltıyo diyorlar. Bilemedim hangisi iyi. Ama tabi annen çalışıyosa bakıcıyada emanet etmek gönül razı gelmez ki zaten senin aldığın maaş bakıcıya gider o zaman en mantıklısı çalışmamak.

Aynen oyle aldığımı bakıcıya vereceksem hiç bir anlamı yok. Hem içimde rahat etmez. Zaten çalışmazsam eşimin maaşınada eş ve çocuk yardımı eklenecek gerçi oda üç kuruş bir şey ama hiç yoktan iyidir.

45 dk kaldı bi çıksam kocam işe gitmedi bugün taksime gidecekti ama görüşmedim uyanıp gidebildi mi acaba gittiyse bende direkt oraya giderim evdeyse gider başka plan yaparız artık.... müdür var şimdi arayamıyorum

Selam kızlar bugün hiç elime alamadım telefonu şimdi ancak okudum dün çok kötü bir gündü bugün müdür sabah bana takılıyo gıcık kocamı abonelik işlemleri için gönderdim olmadı beni çağırdılar önce yok dedi sonra iyi git dedi haftaya üç gün rapor alacağım işlerimi halledeceğim çok bunalırsam
buralar çok rüzgârlı ama yağmur yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…