- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #32.161
landfloves zaten renkli bakıyolar özellerde. Benim muayenenin başında önce siyah beyaz sonra renkli bakardı doktorum.. Ama çok net görüntüler alamadık biz hiç oğlum hep arkası dönüktü hiç yüzünü göremedik. miraclenin oğluşunun tam yüzü görünüyo ultrasın resminde çok güzel.
bende özel hastaneye gidiyorum ama renkli bakmadılar, siyah beyazdı, acaba daha çok küçük olduğu için mi? senin ilk haftalardan itibaren renkli ilede bakıldı mı?
ewet küçük olduğu için canım. ilerleyn haftalarda bakıldı benimde. zaten şimdi renkliyde baksa ufak bi noktacık bebeğin. ileriki muayenelerinde renkli bakar.
Elif Allah çalışan annelerin yardımcısı olsun. Bende bebek olunca durumlara bakacağım. Eşim çalışamazsın bebeğe kim bakacak diyor. Annem yine çalışmaya başladı çünkü. Diğer evin taksitleri bitene kadar çalışırım diyor. Mecburen ben çıkacağım sanırım. Ne yapalım bizde ayağımızı yorganımıza göre uzatırız.
canım şimdi çalışan anne olarak en güzeli evde oturmak diyorum ama ev hanımı annelerde sen ne güzel biraz bebek bakımdan uzaklaşıp değişik hava alıyosun sürekli evde olmak bunaltıyo diyorlar. Bilemedim hangisi iyi. Ama tabi annen çalışıyosa bakıcıyada emanet etmek gönül razı gelmez ki zaten senin aldığın maaş bakıcıya gider o zaman en mantıklısı çalışmamak.
Daha cok erken landfloves sakin ol :)
Bebegini merak ediyor insan dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?