Eylül dostluğumuza burada devam (:

yaaa Allah korusun ahseeeen. Babalar bu konuda rahatlar bişey olmaz gibi geliyo bian gözlerini ayırıyolar. Oy kuzum benim büyük bi kaza atlatmışsınız vala şükür ki. çok hareketliler artık ya emeklemeye baslayıncada bi bakıcaz diğer odaya yanımıza gelmiş. Kız hatta kaybederiz evin içinde bu cadıları biz

eğer bi tarafına rahatsızlık vermeyecekse bence yürüteç süper bi icat :) balkonda bile gider gider gelir ne güzel..emeklemeden yüreyebilir bile..ama erkenmiki

biraz erken galiba smillia
daha destekli halde bile dik oturamıyo öne doğru yamuluyo yürüteçte nasıl durcak ki
bi kaç hafta daha beklemem lazım

laz uşağı sinirli olcak tabi
bebek büyütmenin her türlü zorluğunu gördük galiba dimi elif:)
ama gittikçe kolaylaşıyor hayatımız daha da düzene giriyo ilerki aylarda daha da zevkli olcak dye yazarkeeen benim kız uyandı
bir saat uyusa bayram etcem

Ya şükrediyorum bu haline ahseen gece uykuları eskiye göre çok çok iyi şükürler olsun. saat başı uyanıyodum şimdi 2 yada 2,5 saat uyuyo kesintisiz. batu gıdıklanıyo ama keyfi yerinde olursa gıdıklanıyo kıkır kıkır gülüyo özledim oğlumu yaa

ahsen şimdi baktım birazda yürüteç için erken diyo çoğu yer. bence biraz daha bekle. Kız benim annem sırtına bağlayıp iş yapar bebeğe bakacak birini bulamazsa biliyonmu şimdi babam evdede o ilgileniyo olmasa batuyuda bağlar

anladım canım sağol, bende bir araştırayım bakalım. benim eşiminde tanıdığı iki özel hastane var aslında oda diyor onlardan birinde olursa indirim yaptırırız diye ama o hastanelerde iyi bir doktor var mı bilmiyorum. biri akdeniz şifa, biri olimpos..

olimpostaki doktor çok iyiymiş ama adam çok yoğun her zaman randevu alamıyorsun haftanın her günü çalışmıyor hafta sonları zaten olmuor. bazen iki hafta boyunca olmuyor anlayamadım bende bikaç hastanede birden çalışma ihtimali yoktur heralde.

Akşam menüleriniz neler kızlar evde fasulye var taze fasulye yapmayı düşünüyorum ama şimdi aklıma geldi babam yarın köye gidecek belki de yemeğimi orda yerim

benim 1 adet misafirim var akşam yemeğine..1 kişi ama 2 kişi gibi duruyo

hasanpaşa köfte
tavuklu şehriye çorbası
pilav
tiramisu

başkada bişey yapasım yok

benim 1 adet misafirim var akşam yemeğine..1 kişi ama 2 kişi gibi duruyo

Hasanpaşa köfte
tavuklu şehriye çorbası
pilav
tiramisu

başkada bişey yapasım yok
menü süpermiş h.paşa köfteye bayılırım tavuklu şehriye çorbası öğlen burda da vardı

evde fasulye patlıcan dolmalık biber var bu hafta menüler bunlar üzerine olacak bi de salata malzemeleri

dolmamı yapsam yanınada ama yetişmez heralde bu saatten sonra..

yoksa enginarmı yapsam bilemedim..oktay usta enginarı çok güzel yaptı geçen gün..içine mantarlı tavuk koydu üstünede beşamel sos ve kaşar..mmmm

çıkıcam ben ya başımda ağrıdı dün duş alamadım ondan heralde..kocama msj attım çıkabilirmiyim diye oda bişeylere bak demiş

ben ne yapsam ki yaaa, evde tam olarak ne malzeme var onuda bilmiyorum, koca bir karpuz dolabın her yerini kaplamış durumda zaten. patlıcanım vardı geçen haftadan duruyo mu hala acaba? duruyosa közlesem falan beğendi yapsam, kavurmalık parça et de vardı..

gezdik geldik
bütün bebeler bebek arabasında oksijenden mayışıp uyuyor, bir tek bizim berra iki koca gözle etrafa bakıyo
ama neyse ki artık büyüdü etrafı inceliyo, bu yüzden arabasında ağlamadan duruyo yani artık dışarı çıkmak çok zevkli

annelik gittikçe kolaylaşıyor işte:)

smillia enginar çekti canım. Ben sadece bir kez yaptım zeytinyağlı havuçlu bezelyeli harcı enginarları doğramadan içine koymuştum güzel olmuştu
onu yediğimiz ertesi günü benim hamilelik mide bulantılarım başlamıştı ve enginardan nefret etmiştim

evet yürüteç için bekleyeyim doğru diyosunuz. Zaten taşınıyoruz bir de o olmasın ayak altında
slip ler varya hani torba gibi kucakta taşıyosun bebeği
onlar süper aslında kangurular gibi değil

ama bizimkiler o devreyi atlattılar artık slipte durmazlar
şurda bir ay daha sabredicem, oturmaya başlayınca oyuncaklarla daha çok oynamaya başlicak kendini oyalicak inş
şuan ilgiyi tamamen üzerine çekme telaşında

sevindim iyi olmasına:))
daha dur annelikten bişey anlamadı
biz bile yeni yeni anlıyoz dimi pinguş:)

az önce berrayı emzirip uyuttum kızlar
emzirirken uykuya daldığı esnada içli içli ağlar gibi oldu sonra tekrar uykuya daldı kafama taktım
şimdi mışıl mışıl uyuyo ama aklım onda:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…