- Konu Sahibi landfloves
-
- #32.301
eğer bi tarafına rahatsızlık vermeyecekse bence yürüteç süper bi icat :) balkonda bile gider gider gelir ne güzel..emeklemeden yüreyebilir bile..ama erkenmiki
ayaklarını batuda kullanıyo ayakta kalmayı seviyo aslında bende alırdım ama erkek bebeğe zararlı gibi geliyo ne biliyim. Ay ahsen batu çok sinirli bi bebek ya istediği olsun istiyo. şimdi 2 gündür ayaklarını birbirinin üstüne atıp gerdirerek çığırmayı öğrenmiş. bide dün kucağıma aldım uykusu vardı çenesini omzuma vuruuyo yavaş yavaş vuruyo ama sinirli yani. İnatçı ve sinirli bi oğlum var yandım ben yandıııım
biraz erken galiba smillia
daha destekli halde bile dik oturamıyo öne doğru yamuluyo yürüteçte nasıl durcak ki
bi kaç hafta daha beklemem lazım
laz uşağı sinirli olcak tabi
bebek büyütmenin her türlü zorluğunu gördük galiba dimi elif:)
ama gittikçe kolaylaşıyor hayatımız daha da düzene giriyo ilerki aylarda daha da zevkli olcak dye yazarkeeen benim kız uyandı
bir saat uyusa bayram etcem
aynen benim hergün ağrıyooturmaktan bi tarafım ağrıdı
menü süpermiş h.paşa köfteye bayılırım tavuklu şehriye çorbası öğlen burda da vardıbenim 1 adet misafirim var akşam yemeğine..1 kişi ama 2 kişi gibi duruyo
Hasanpaşa köfte
tavuklu şehriye çorbası
pilav
tiramisu
başkada bişey yapasım yok
ahsen şimdi baktım birazda yürüteç için erken diyo çoğu yer. bence biraz daha bekle. Kız benim annem sırtına bağlayıp iş yapar bebeğe bakacak birini bulamazsa biliyonmuşimdi babam evdede o ilgileniyo olmasa batuyuda bağlar
bu arada melis napıyor kızlar haberiniz var mı?
ben kendim buhranlarda oldugum için hiç arayamadm onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?