Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar berra sabahtan beri mızmızmız ağlıyodu
dişlerini bi kontrol edeyim dedim
ne göreyiiiimmm alttan ikii dişi birden derinin altından gözüküyo, henüz patlatamadı
kuzum benim kim bilir ne kadar canı yanıyo derisi deliniyo resmen:26:

bir iki gün içerisinde patlatacakmış, çok heyecanlandım
ay patlatsın da kurtulsun artık ya

pazar da yağışlı hem kocalar evde oluyo hele benim ki yeni pazar izin yapmaya başladı bırakır gidersem şimdi istemez kk dakilerle benden çok görüşüyosun diyo

Kıyamazlar ona hiççç kuzucuk. Ya bir şey soracağım ahsen, dişleri çıkacak ya emerken anneyi rahatsız eder mi acaba. Sen çok okuyup araştırıyorsun ya merak ettim şimdi. Birde özden derki kızlar, amacımız piknik yapmaktı yağmur yağarsa hevesimiz kursağımızda kalır erteleyelim. İki hafta sonra hanzadenin izinli olduğu haftaya denk getirsek nasıl olur sizce. Hemde doya doya çimlere uzanırız. Herkes evinden bir şey yapıp getirir.

kızlar size söylemeyi unuttum pazar günü eşimin iş arkadaşı evleniyomuş bilmem ne kökünde olacakmış düğün 150 kişilik mi ne hiç tanımadığım bi ortam hava da kötü ne giysem bilemedim

Kızlar öğleden sonra çok yoğun oldu giremedim piknik ertelendi sevindim valla eşime tekrar sordum kırma beni dedi içimde kalırdı gelmesem
daphne gözün aydın akşam eşim gelip sonuçlar açıklandı dediği zaman aklıma sen geldin
ve kızlar benimde kocam sonunda mezun oldu ve bizde geri sayım başladı kasıma artık onun için çok mutlu oldum ama kocam gidecek püf ya ne bileyim hayırlısı ile gitsin gelsin de hayatımız düzene girsin artık

günaydın kızlar, bugün yarım gün çalışacaz ne kadar mutluyum. öğleden sonra babamlara geçecem babamıda alığ sanayiye gidecez arabayı kontrole. sanayiler benim en sevdiğim yerlerdir, bayılrıım tamircileri izlemeye falan. erkek olsam gider gönüllü çalışırdım.

maşallah berraya dişleri mi çıkıyor demek. bizim oralarda diş buğdayı yapar dağıtırlardı komşulara sizde de var mı öyle adetler?

benim küçük kardeşimin 3 aylıkken dişi çıkmıştı annemgil korkup doktora götürmüştü diş olduğundan emin olmamışlardı bu kadar küçükken çıkmaz diye. doktor korkmayın diş o diş demişti :) zaten 1 yaşına gelmeden de yürümeye başlamıştı hemen

Merhaba kızlar topik haftasonu ne kadar boş oluyo
biz dün akşam eşimle değişiklik olsun hemde evde henüz doğalgaz açılmadığı için otele gittik dus hamam filan kullanırız diye sabah kahvaltıdan sonra da yola çıktık sokak köpekleri birden motora doğru saldırdı ben çok korktum onlardan kaçarken viraj dönüşü olduğu içinde toparlayamadik motor üstümüze devrildi benim sağ bacagımda doku zedelenmesi var bilegim şu an sargıda eşimin kolu incindi oda dinleniyo benim ayağa kalkmam yasak birkaç gün şükürler olsun daha ciddi birşey olmadı

Zahtercim çok geçmiş olsun allah korumuş.

Kızlar eşimle tartışıyoruz bu ara cok... Sudan sebeplerle...
İkimiz de inat olduğundan adım da atmıyoruz

Günaydınnn..
Ahsencim berranın diişlerimi çıkıyo oy kuzumm nasıl yakışır dimi yaa. Bzimde yakındır çok sert daamaklar. EMerken bazen oyuyn yapıp bastırıp çekiştiriyo canımı yakıyo. Annenin sonuçları nasıl?? H.sonu eşin evdedir diye aramak istemedim ama merak ettim.

Mavisuperisi hayırdır canım?? Biara bizde çok tartışıyoduk oluyo öle arada üzme kendini evlik böle bişey.

Zahter geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Şükür daha kötü bi kaza olmamış.

gunaydın kızlar erkencıyım bugun kızımla bulusmam var heyecan bastı, saat gecmez bana bugun...

zahter cok gecmıs olsun, Allah beterınden saklasın, en kısa surede toparlanırsın ınsallah...

Günaydın kızlar sağolun valla görünmez kaza böyle oluyo demek ama bu kadar şey üstüste gelince bir kuran okutmak artık farz oldu ayarlarsam temmuzun ilk haftası mevlüt yapacağım

Tünaydın kızlar

zahtercim çok geçmiş olsun allah beterinden korusun

mavisuperisi olur evlilikte böyle şeyler takma canım

Burası ne kadar tenha böyle
yoğun bi haftasonu geçirdim c.tesi daphnedeydim herşey için teşekkürler canım çok güzeldi

hanzade buranın tadı tuzu kalmamış artık. Herkes boşluyor dağıldık gitti. Bende hevesli hevesli artık kk ya girebileceğim diye seviniyodum ama boşaymış valla aşkolsun kızlar size

Günaydın kızlar sağolun valla görünmez kaza böyle oluyo demek ama bu kadar şey üstüste gelince bir kuran okutmak artık farz oldu ayarlarsam temmuzun ilk haftası mevlüt yapacağım

zahter geçmiş olsun canım. Neyseki küçük sıyrıklarla falan atlatmışsınız.. Motor çok tehlikeli oluyor yaa, kaporta direk vucudun oluyor en ufak bir kazada bile insan hemen yaralanıyor işte.

bizimde haftasonumuz güzel geçti, pazar günü sabahtan denize gittik eşimle, sonrada kahvaltıya gittik, evimize geldik yemeğimizi yiyip tekrar çıktık dışarı alışveriş yaptık, en sonda direnişe katıldık her akşam yaptığımız gibi.

ya benim içtiğim demir hapı bende acayip bir karın ağrısı yapıyor daha öncede aynı ilaçtan kullanmıştım ve yine bu karın ağrıları yüzünden bırakmıştım. şimdi yine aynı ilacı verdi o zamanda söyledim bu ilaç bende karın ağrısı yapıyor öncede kullanamamıştım diye ama doktor olsun çoğu kişiye yapar o zaten dedi.. doktorumu değiştirecem bu yüzden, ayrıca akdeniz anemi taşıyıcısı olduğumu söylememe rağmen bana verdiği ilacn prospektüsünde akdeniz anemisi hastalığı bulunanlar kullanmasın yazıyor, aradım söyledim olsun doktor kontrolünde verildiği için bişey olmaz kullan dedi.. artık güvenmiyorum ben bu adama. zaten dün gecede rüyamda o doktorun sahte doktor olduğunu öğreniyordum

gerçekten hadi haftasonu kimse uğramıyor dedik ama bugün de pazartesi yahu saat olmuş 14:00... nerde o kadar milllet?

chitlenbik uzun zamandır gelmiyor haberiniz var mı nerde? sniperelit de yok, eftelya yine bi görünüp bi kayboluyor :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…