Eylül dostluğumuza burada devam (:

Gunaydinlar
Nasilsiniz ben sukur oglumun esimin sayesinde toparlandim.
Landfloves pipo gormussunuz hayirli olsun oglusuma rakip geliyo demek malum kiz sayisi az
O yastiklari sormussun ben aldim iyiki almisim dedigim ilk sey oldu heryerde onunla yatirdim yatakta yanima aliyodum ilk zamanlar egimli kusup bogulmayi onluyo istersen yanda yatirabiliyosun yandaki destekler sayesinde
Kv ye felan gittigimizde yanimda goturdum bana cok kolaylok sagladi yani canim.
 
günaydın kızlar
sizlerden uzak kaldım biraz hepinizi özledim
güzel gelişmeler olmuş lanflowes oğluşun olucakmışş hayırlısı olsun benimde içimden geçen erkekti seninkinin,speddy içinde erkek düşünüyorum ama smila için kız düşünüyorum bakalım hayırlısı öğrenelim tek tek hepsini..
 
günaydınlar herkeseee, bugün sabahtan burda birilerini görmek ne güzel



toparlanmana çok sevindim canım.

yaaa sorma oğlum olacakmış, dün eşimle konuşurken ismini de buldum eşimde çok beğendi, sanırım utku koyacaz. annemlere söyledim onlrda çok beğendiler. soyadımızada uyuyor

bu ay hiç birşey almamaya karar verdik şimdilik sadece araştırıyorum inşallah bir ay sonra başlayacağız. o yatakların sadece kenarlarındaki destekler değil bide eğimli olması rahat ettiriyor sanırım öyle mi? ahsende gerek yok demşti ama bakalım önce en alınması gereklilieri alayımda sonrada o yatağı alabilirm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:


hoşgeldin chitlenbik özledik seni yaa.. teşekkür ederim canım rabbim inşallah en yakın zamanda sanada nasip etsin. herkes nedense oğlun olacak diyordu zaten. kız anası gibi durmuyorum demekki :) oğlan anası olacam

oh ne güzel sizde geznidiz stres attınız, iyi yaptınız valla.
 

hoşbuldum canım çok saol evet geçen hafta sonu biraz gezdik havamız değişti..cinsiyeti öğrenir öğrenmez tatlı heyecanlar başlamış rabbim ağız tadıyla tamamlasın inş.bütün herşeyini bebişinin.
 
ben hamilelik takvimimi yine değiştirdim, önce yumurtlama günüme göre 10 gün geriden alacaz demişti doktor gelip ona göre düzenlemiştim, en son gittiğimde de 4 gün ilerde çıktı, bu seferde aralık annelerine kaydım.. ben bu gidişle tam yılbaşında havai fişekler patlarken doğuracam sanırım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar biz geldik

bu haftada çalışıp sonra babamız ve kızımızla tatile gidiyoruz 1 hafta kaştayız sonraki bir hafta ise ben evdeyim bebek hazırlığı yapacağım bir haftaa kızımıza ciciler alacağız
 


ooo ne güzelll.. bizim tatil planlarımız benim işim nedeniyle iptal oldu.. bir yılımı doldurmadığım için iznim yok, bu sıralarda işten ayrılan 3-4 kişi oldu, izin almam çok zor oldu... ama eşimin 2 hafta izni var benim yüzümden oda kullanmayacak veya biriktirip bebek doğunca kullanacak artık. bizde haftasonları küçük kaçamaklarla tatil yapıyorz oda yetiyor şimdilik.
 

geçmişi okudum biraz, miracle esnerken cd'ye kaydetmiş ya doktorun, siz mi istediniiiz? acaba belli bir aydan sonra mı yapıyorlar. bizde hiç kaydetmediler. bu seferkinde de eşim videoya çekmiş, tabi bu seferde ekranın yarısı görünüyor ve bulanık şekilde malesef.. artık ondan düzgün çekmesiiyle ilgili umudumu kaybettim, elinden alacam telefonu kendim kaydedecem.
 
selam kızlar topikimiz yine durgun tabii.

biz cumartesi günü paşamızın alışverişini yaptık çok şükür bugünde daha önce gösterdiğim oda takımının siparişini vermeye gideğiz

dünde oğluşumuzu denizle tanıştrdık bol bol yüzdük.

bugünde yeni doğum yapan karşı komşumla ilgilendim.





26. haftamızda 4 boyutlu ultrasonda cd ye aktardı doktor diğer kontrollerde sadece resmini alıyoruz ama doktorum çok güzel anlarını yakalayıp çekiyo bakalım çarşamba yine randevumuz var 5 haftadır görmüyorduk kuzumu bakalım ne kadar oldu?
 
selam kızlar

geçmişi okuyamadım maalesef bikaç sayfa bakabildim evde okurum inş. hepinizi özledim bugün işlerim yoğundu malum tatil dönüşü

herkes iyi sanırım

landfloves miracle ın paşasına arkadaş geliyo desene 2 paşayla takılırsınız artık bi erkeğimiz daha oluyo hayırlı olsun

similaaaaaaaaa çoook sevindim canım ne diyodum sana hep haziranda olacak falcının falı tutacak bak oldu işte canım hayırlısı olsun
 
Son düzenleme:

hayırlı olsun canım aldıklarınız, araştırmalarını yaptıktan sonra bir seferde bile çoğu alınabiliyor aslında dimi..

bol bol yüz miracle, doğumda büyük kolaylık sağlıyormuş, bende her gittiğimizde bol bol yüzmeye çalışıyorum, tabi eskisi gibi yüzemiyorum çok çabuk yoruluyorum.

4 boyutlu ultrasonda belki bizimkide çeker o zaman.. ben doktorumu değiştirdim biliyon dimi? artık vitaleye gidiyorum, doktorum ali fuat bey. bu sefer çok memnun kaldık bu doktordanda hastanedende.. bakalım bi dahaki gidişimizde doğum ücretlerini falan soracaz.
 

evet canım serin günlerde atarız bebişlerimizi arabalarına beraber parka götürürüz ne güzel arkadaş olurlar :13:

sende hoşgeldin, tatiliniz nasıldı?
 

evet canım serin günlerde atarız bebişlerimizi arabalarına beraber parka götürürüz ne güzel arkadaş olurlar :13:

sende hoşgeldin, tatiliniz nasıldı?

hayali bile mutlu etti beni :)




canım ben hiç araştırmadım bile burda atılgan tekstil var ya büyük toptancı gittik ne lazımsa aldık çıktık tabii annemin ve oradaki çalışanların tecrübesine dayanarak.

valla çok yüzemedim kramp falan girer diye korktum ama suyun içinde bacak hareketleri yaptım bol bol 3 mt gidince nefes nefese kalıyosun zaten eskisi gibi olmuyo hiç.

aa ben onu kaçırmışım oraya çok iyi diyorlar ama bildiğim kadarıyla ali fuat bey normal doğum yaptırmıyo sadece sezeryan yapıyomuş arkadaşlarım öyle söylemişlerdi ama harika bi doktormuş
 
Son düzenleme:
Resmen bugün tir kamyon geçti üzerimden çok yoruldum
simila benim falcı da bebek var demişti ama yok fos çıktı bide senin falcıya gitmek lazım :) hani ev alıyordum ben haziranda oda yok
 
günaydınlar kızlaaaaaaaaaaar



atılgan tekstil nerde ben görmedim sanırım hiç.. uygun mu fiyatlar? birde toptancı demişsin perakende de satıyormu?

ben normal doğum istediğimi söyledim doktora, inşallah dedi, önemli olan senin istemen, sen istedikten sonra neden olmasn dedi, ama bilemiyorum yaa. doktor çok bilgili ilgili biz sevdik adamı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…