- Konu Sahibi landfloves
- #3.301
Bi anlatayım sizce kim haklı tarafsız anlatıyorum. Akşam yine o tv izlerken ben oturma odasında uyudum. Akşamdan da konuşmuştuk sahura ben kalkmıycaktım o tost yapıcaktı kendine. ben uyurken dedimki gece 1 gibi beni uyandır yatağıma geçir burda davulun sesini çok duyuyorum. tamam dedi. onun saatini de kurdum 3e uyudum sonra. gece 2:30 da davulun sesiyle uyandım eşimde uyuyup kalmış o da uyandı irkilerek. sonra dedimki beni yatağa geçirmeyi unutmuşsun. neyse konuştuk biz ben yatakodasına geçtim nasılsa yarım saat sonra telefonu çalcak diyede kalk diye üstelemedim ona. gece yanıma bi geldi ben sahura kalkamamışım kaçırmışım dedi. e dedim davulun sesine uyandın telefonuda kurdum nasıl uyanamadın üzüldüm filan. madem 2:30 uyandın niye beni kaldırmadın ben hatırlamıyorum uyandığımı diyo. ya diyorum uyandın inanmıyo bana sen rüyamı görüyon uyanmadım niye kaldırmadın diye kızıyo bana. dedim sen bensiz bişey yapamıyomusun inanmıyomusun bana yalanmı söylüyorum inat ediyo uyanmadım diye. nasıl sinir oldum. sonra kalktı yanımdan oturma odasına geçti tekrar. sabah ben uyandım kendimi iyi hissetmedim kasıklarım ve belim ağrıyodu. Arkadaşımı aradım ben gelemicem işe diye duydu konuştuğumu içerden ama hiç yanıma gelip neyin var demedi. sonra başka bi arkadaş aradı nasılsın diye yine duydu konuşmamı yine sormadı. annemle filan konuştum ama bizimki hala gelmiyo. 11:30 gibi mutfağa gelme dedim kahvaltı yapıcaktım. sonra giyindi çıktı hiç konuşmadan. Böyle işte kızlar acaip sinirli ve doluyum.