- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.201
benim de çekmece iki tane birine bakliyat koydum birine sebze sıcakta bakliyat kelebeklenebilir
günaydın kızlarrr
benim şimdilik bezelyem kondu annem almış bol miktarda 1-2 tane barbunyam 1 tane de vişnem kalmıştı ilave yaparım onlara
günaydın arkaşlar
daphne mısırı nasıl koyuyorsunuz? haşlayıp tüm olarak mı?
günaydın kızlar
kışlık hazırlıkları başlamış
ben taşınacağım için herhangi birşey koymadım henüz
taşındıktan sonra koyucam
kimse patlıcandan bahsetmemiş, biz bayılıyoruz haftada 2-3 kez mutlaka yeriz
kışın satın almam malum yaz sebzesi
ben patlıcanı her şeklde denedim, çiğ koyunca bööğğ iğrenç oluyor
ama kızarttıkan sonra soğutp buzluğa atınca tadı asla değişmiyor ve gayet de lezzetli oluyır
ben hem karnıyarıklık kızartıp atıcam hem deküp küp doğrayıp kızartıcam o şekilde atıcam inş
bir de bu yıl teraslı eve taşınıyoruz çok şükür, orda tarhana yapıcaz annemle
onun dışında sizden farklı yaptığım bşey yok
dolmalık biberi direkt atamayız heralde, eriyince sinip kalır
onu nasıl atıyosunuz?
taze fasuye hiç atmadım, çiğ atsam olur mu?
Canım fasulyeyi çiğden koyma sakın tadı bozuluyor. 3-5 dakika kavurupta at. Tarhanımıda kayınvalidem yapıyor bu arada ama bu sen çok göndermiş çokta güzel olmuş. Bu senede onu yeriz sanırım.
Tarhana anannemler yapar ben tüm hazırlıklarda hazıra konuyorum anam sağolsun.
Ewet ahsencim hafif kaynatıyoruz tencerede. sıcak sıcak koyup kapağını kapatıyoruz. Ama yağ tuz koyuyomu onu biilmiyorum bu sefer dikkat edicem . Yeni foto ekledim bu arada face'e koyuyorum ama senin ve miracle'nin face yok o yüzden burayada koyuyorum
Benim salçada ananneden ve annedenNe hazırcıyım. Yufkayıda katlanmış yufka biliyomusunuz ondan aldım ramazadna sahura kolaylık olur. Ufkayı sıcakken 4'e katlıyolar. Sonra onu yerken hafif ıslatıp yumuşatıyosun arasına dilediğin içi koyup kızartıyosun. Pratik oluyo.
Ben annemden iyice öğreneyim yapılışını burda yazarım ahsencim. Ewet ahsen ya hemde ne kıymetli. Artık dışarı çıkanın kucağına atlıyo anlıyo gezme olduğnu ama yabancılara değil tabi. Ben geldiğimde kucağıma gelmek istiyo yüzümü okşayıp memelere kafayı götürüyo
Birinin kucağındayken geliyorum geilyorum diye oyun yapınca tırmanıyo insana
Berrada alkşı öğrenmiş maşallah fıstığaa
Buraya yazıyorum bunları ki ileride okuduğmda hatırlayayım
Bu arada ahsen boyu 70cm kilo 8 olmuş bizimkinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?