- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.301
Landflovers benim kocamda o işleri yapar ama yapmasa daha iyi . Hiç sevmez ama mutfağa sok bana yamağı muamelesi yapıyor
Ahsen senin kocada çok yaratıcıymış hakketten
benimkide çok güzel coraplarını yerden kaldırır saolsun
mutfakta yaptığı tek sey meyve yıkamak başka bişey yapmadı şimdiye kadar
benimkine gel aşkım yemek yaparken yardım et diyorum, yanında durup psikolojik destek verebilirim sadece diyor, oda yetiyor gerçi yanımda duruyor bi yandan sohbet ediyoruz bi yandan ben yemek yapıyorum. oda sadece dolaptan iki domates ver, şurdan tabağı uzat tencerenin altını kıs gibi yardımlarda bulunabiliyor.
o da bişey ben "aaa bizim kirli sepetimiz mi varmıııışş hanimiş bizim kirli sepetimiz hanimiş hanimiiişş ayy burdaymıııışş" diye die geziyorum
landfloves 15 hafta olmuş neredyse 4 ay doluyo şaka gibi ya daha dün hamilelik haberini vermiştin sanki
malum geçen hafta yoktum geçmişe ara ara bakıyorum şimdi özdenin çamaşır mevzusunu gördüm devamında bi souç var mı okumadım bilmiyorum ama benim bir kaç kez başıma geldi kosla leke çıkarıcı koyuyorum biraz suya akşamdan koyuyorum ertesi güne kadar o suda bekliyo sonra çamaşırı normal ayarında yıkıyorum deterjana da ekliyorum 1 kapak kosla leke çıkarıcı eski haline geliyo kıyafetler
geçen yaz sonu krem rengi bi bluzum lacivert olmuştu tam yazlıkları kaldırdığımda son yıkamada hemde öyle kaldırmıştım bu yaz dediğim gibi yıkadım şimdi giyiniyorum eski haline döndü aklınızda olsun
yavrucum ben dün aynısından aldım koydum yerine adım beceriksize cıkacaktı yoksa
aaa kocanın haberi yok mu kız ne olacak insanlık hali beceriksizlikle ne alakası var eskisini ne yaptı peki dediğimi denesene işe yarayacağına eminim annem de çok yaptı bu yöntemi hepsi başarılı
neyse bundan sonrakiler için aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?