- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.381
akşam menünüzde neler var kızlar ben de bşy yok karar veremedim
dün eşim 3 tane but kızartmalık hazırlar mısınız demiş kasap da 3 tana bütün tavuğu o şekil yapmış vermiş adam doğradı diye sesini çıkartmamış almış eşim de ben de ayrı ayrı paketleyip buzluğa koydum tavuklu yemeklere kullanırım napiiim
Günaydın..
Ahsen ocak anelerinde okudum yazdığını berra diş çıkardı mı ??
gnaydıınn
ewt teyzesi, burda söyledim ya gözünden kaçtı galiba
alt dişleri patladı çok şükür
Batu ne durumda?
gnaydıınn
ewt teyzesi, burda söyledim ya gözünden kaçtı galiba
alt dişleri patladı çok şükür
Batu ne durumda?
Daphne Alah kabul etsin canım.
Landfloves Kaç yaşında halan ? Allah kurtarsın bu şekilde yaşamakta çok kötü çocukları için onu öyle görmekte çok kötü.
günaydın kızlar
ahsen gözünüz aydın dişleriniz patlamış
daphne şimdiden allah kabul etsin canım
Günaydın kızlaaar.
Ramazan geliyor, nedense çok heyecanlıyım, iftar sofraları davetler kalabalık ne güzel oluyor. Ben tutamayacam ama eşim için kalkarım sahura, onla beraber yer yatarım bende.
Babam 15 gündür falan ist.da, çok özledim oda gelecek bu hafta sanırım. Benim halam yoğun bakımda, hatta artık yaşam destek ünitesine bağlanmış durumdaymış, doktorlar bu şekilde ne kadar kalır belli değil diyorlar, 3 ayda kalabilirmiş, 1 haftada, 2 günde.. babamda bayadır bekliyor ama oda ordan ora ordan ora çok yorulmuş durumda. gelecek eğer bişey olursa cenaze için hep birlikte gidecez. Düzelme şansı nerdeyse yokmuş.
Daphne Alah kabul etsin canım.
Landfloves Kaç yaşında halan ? Allah kurtarsın bu şekilde yaşamakta çok kötü çocukları için onu öyle görmekte çok kötü.
kızlar ben ütü araştırıyorum marka da kararlıyım tefal olacak ama modele karar veremedim buhar kazanlı mı alsam normal mi
buhar kazanlılar çok pahalı o kadar fark vermeye değer mi???
eşim diyo konfeksiyon atöleysine mi ütü alıyoruz ne gerek var sanki haklı gibi tabi istersem alır bşy de demez
kullananlardan fikir almak istiyorum alıp pişman olan duymadım hiç ama ben sadece büyük olduğu için tereddütteyim normal ütüler daha mı pratik olur acaba
aa ben görmemişim çok güzel ya gülünce ne şirinoluyodur cimcime. Gözzünüz aydın hadi kim gördü ilk dişi ? Batuşun çok sert emerken filan memeyi acıtıyo ama daha çıkmadı. beyaz beyaz görünüyo damağın içinde. Yakındır çıkması. Ahsen ya uykuları bi ara iyiydi yine felaket oldu ben uykusuzluğa dayanamıyorum artık. Bide akşamları 8-8:30 uyurdu şimdi daha geç uyumak istiyo. Sürekli uyanıyo artık vücudum dayanmıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?