- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #34.841
Bırak ekimi falan yapın bence. Hem aynı anda hamile kalırız anlarız birbirimizin halinden
onlar uzun sürer düdüklüye koy dicen şimdi ama canım bşy çekmiyo yapasım yok destek bekliyodum yapma gerek yok diye
ne güzel diyosun yaaa ama ekimde ankaraya gidicem düğüne çok önemli benim için iyice hoplayıp zıplamak istiyorum bitanecik ablam evleniyo teyzemin kızı hem uçakla gidicez biliyorum hamileyken biniliyo ama ne olur ne olmaz problemli olurum filan allah korusun ordan dönüşe yapıyoruz zaten eşimden kaçış yok artık
çok tatmin edici bayıldım bu cevaba yormicam kendimi ne sebzesi canım di miiiiiii
siyahdeniz hoş geldin nbr canım
hanzadecimmmm daha yeni gördüm yazdığını balım, iyiyim çok şükür bayramda eşimin memlekete gittik gezdik tozduk kürkçü tükkanına geri döndüksil süpür pişir taşır derken başımı kaldıramadım işlerden.
Yarınada yemeğe misafirim var eşimin arkadaşı ve eşi gelecekler, kızda çok yemek seçen biri ne yapsam diye neti kurcalayıop duruyorum
gunaydin hatunlar..naassiniz
Kızlar hepinize merhaba bende hamileydim daha sizlere bile haber verememiştim cuma günü ilk kontrole gittim 6 hafta 2 günlüktü kese var bebek yoktu dr hemen anladı bi sorun olduunu nese kanda bhcg testi tekrarlamamızı istedi değerin 20 bini geçmiş olması gerekior dedi değer 3 bin çıktı gece sabaha kadar ağladım cumartesi öğlen düşük başladı pazar kürtaj oldu şu an hamile değilim ama iyiki cuma gidip bebek olmadıını öğrenmişim boş keseyi düşürdüm ama o bile çok üzdü beni 7 ayda hamile kalabilmiştim zatenallahım herkese hayırlı hamilelikler ve hayırlı bebekler nasip etsin
Kızlar hepinize merhaba bende hamileydim daha sizlere bile haber verememiştim cuma günü ilk kontrole gittim 6 hafta 2 günlüktü kese var bebek yoktu dr hemen anladı bi sorun olduunu nese kanda bhcg testi tekrarlamamızı istedi değerin 20 bini geçmiş olması gerekior dedi değer 3 bin çıktı gece sabaha kadar ağladım cumartesi öğlen düşük başladı pazar kürtaj oldu şu an hamile değilim ama iyiki cuma gidip bebek olmadıını öğrenmişim boş keseyi düşürdüm ama o bile çok üzdü beni 7 ayda hamile kalabilmiştim zatenallahım herkese hayırlı hamilelikler ve hayırlı bebekler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?