- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #35.261
evet kızlar aslında üzülmedim biliyosnuz yanii ama bu c.tesi izinliydim mesela ne olacak acaba planım var benim dicem
bi de geçen hafta filan hep kariyer nete bakıyodu ilgimi çekti ama samimiyetimiz olmadığı için sormadım bşy
müdüre söylicem bunu
bi de ben işi öğrenemiyorum orda diyomuş bahaneye bak o zman büroya gitsin şirketler de işler tek tiptir ne öğrenebilir ki dedim müdüre
hep diyodu maaşım az zam ne kadar yaparlar pompacı bile benim kadar alıyo filan diyodu kendin kabul ettin o kadarı napalım
evet paraya ihtiyacı vardı aman kendi bilir bana ne bir an önce birini bulmam lazım yoksa sıkışcam yine
ankaraya da gidicem 1 hafta ardından 1 hafta bayram yandım valla
Olan yine sana oldu. İlan verdiniz mi?
yok daha yeni
az önce smmm aradı bu taraftaymış uğrarım dedi kız kesin çıktı mı diyo sen nerden biliyosun dedim ona bile söylemişler bana bugün söylüyolar kız c.tesinden söylemiş yani bi daha düşün filan demiş yani karar değiştirip başlarsa ben duymam diye düşündü heralde sinir oldum mali müşavire dedim ben daha yeni öğrendim şaşırdı e dün geldi mi ki dedi izinli biliyodum dedim
dallas gibi şirket tam dizilik
siyahdenizcim valla öyle bazen ben de mi problem var diye düşünüyorum artık ama herkes bunlardan bi şikayetçi ve herşey ortada yani bana nasıl bu kadar dayanıyosun diye soruyo bi de elemanlar burdaki napiim çalışmam gerek o kadar çalışmaışım bırakmak istemiyorum verseler tazminatımı gönderseler kına yakıcam
sen yine misafir alıyosun demek hamarat hatun neler yaptın bakalım mama olarak bi ara müsait olunca yaz da lazım olur bize de
siyahdeniz iyi ki öfkene yenilmemişsin bak 2 senemiz oldu artık dolu dolu güzel yaşanmış...
Siyah deniz sende az değilsin ha. Kocanla kavga edip çeyizlerini toplamak nereden geldi aklına
vafinin takvimi bitmiş acaba doğurdu mı merak ettim aramak lazım
ben hala buralardayım, oğluşumun gelmeye niyeti yok sanırsam sancımda yok yarın dr. gidicem bakalım ne diycek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?