- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #36.041
zeynep eylül derin öykü ırmak berfin deniz kızda ilk aklıma gelen isimler
ayrıca kocamın beğenmediği bizim orda eskiden çok kullanılan şu an tanıdığım yaşlı teyzelerin ismi olan hanzade ve bergüzar isimleri hoşuma gider çok asil duruyo hanzade annemin ananesinin adı bergüzar yengemin annesinin adıdır ben beğeniyorum valla eski de olsa bebekken ağır oluyo ama büyüyünce güzel
bende büsürü isim beğeniyordumda iş ciddileşince beğenemedim
selam kızlar, nasılsınız?
ben hala annemdeyim, şoku biraz üzerimden atmaya başladım daha sakinim ama eve dönmüyorum
Berra daha yürüyemiyor, yürümeye de çalışmıyor pek niyetli değil
bu ara damacana şişesine taktı kızlar ordan sürekli su pompalamaya çalışıyo
bütün gücüyle pompaya bastırıyo bastıreıyo bastırıyo sonra elini musluğuna götürüyo su gelmiş mi diye :))
sürekli üstü ıslanıyo, bugün ayaga kaydı ıslak zeminde çenesi çizildi, biraz daha kötü vursaydı dikiş atılırdı kesin Allah korusun
Hoşgeldin ahsen.Yaramaz berra. Allah beterinden korumuş. Boşanma evraklarını hazırlıyorum diyordun en son. Davayı açmadınız değil mi hala? Eşin arıyor mu seni? Konuştunuz mu hiç?
hoşbulduk canım
davayı açmadım, bekliyorum
eşimle konuştuk ona süre verdim toparlanması için
her gün Berra'yı görmek için geliyo, küs değiliz ama ayrıyız
bir süre böyle devam etmesi lazım
boşanmayı askıya aldım ama vazgeçmedim
Çok sevindim. Bu sürede daha doğru karar vereceğinize inanıyorum. Borç harç hepsi çalışılıp, kazanılıp ödenir. Bu ayrılıkta eşine ders olmuştur. Bir daha bu tarz hatalar yapmaya cesaret edemez. İnşallah en kısa zamanda yuvanızı yeniden toparlarsınız
bilmiyorum
o toparlasa da ben eskisi gibi güvenemem, hiç bir zaman o yuva yuva olamayacak gibi geliyor
hiç tanıyamamışım onu, hayret ediyorum düşününce
bazen boşanma fikri çok ağır basıyo bazen vazgeçiyorum ikisi yarı yarıya
böyle gitgeller yaşayacağım bir süre belli ki
en azında kesişn kararımı verene kadar uzak olalım
dün berra tam 10 aylık oldu, kız çocukları erken konuşur derler ya kesinlikle katılıyorum, biz uykuda bile konuşuyoz :)
Berra'ya bu oyuncak kimin diyorum, ellerini göğsüne koyup "binim binim binim" diyo :)
oyuncak bardagını alıp numaradan çay içiyo "hüüpp" yapıyo bi de
diğer bebeler neler yapıyo ya çok merak ediyorum görüşemiyoruz ama
günaydın bugün gelenler olursa tabiii
bugün ipek böcüğümüz geliyooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?