Eylül dostluğumuza burada devam (:

şerden hayır olmuş size 10 gün çokkk uzun tadını cıkarın üçünüz birden

sofişşş canım çok sevindm bebişinden güpgüzel haberler almışsınn oğluşun göstermiş pipişini erkek döneminde hamile kaldınız demekki kızlar hepinizin oğluşları olucak ben kız dönemine getiricem onu bekliyom :37: eşine de geçmiş olsun ama size 10gün tatil getirmiş herşeyede bi hayır vardır demişler

valla yaa tatil diyip duruyodum allah gönlüme göre verdi.
artık bizden sonra gelenler kız doğursun lütfen:27:
gerçi benim okuldan bi arkadaşım vardı 8 ay boyunca erkek diye biliyolardı. yolda sancılanınca başka bi şehirde doktora gidiyolar dr da onlara maşşallah kızınız çok sağlıklı diyince şokk ikiside:53: herşeylerini erkek diye alıyolar tabi kızları oluyo:37:

valla yaa tatil diyip duruyodum allah gönlüme göre verdi.
artık bizden sonra gelenler kız doğursun lütfen:27:
gerçi benim okuldan bi arkadaşım vardı 8 ay boyunca erkek diye biliyolardı. yolda sancılanınca başka bi şehirde doktora gidiyolar dr da onlara maşşallah kızınız çok sağlıklı diyince şokk ikiside:53: herşeylerini erkek diye alıyolar tabi kızları oluyo:37:

erkek gibi yetişir işte başta niyet oymuş:1:
Allah sağlıklısını nasip etsin Yarabbim de benimde içimden geçen erkek olur ama eşime tüm arkadaşları kızın tadı çok farklı inşallah kızın olur diyolar:27:
nasip belki olucak 5 sene sonra o yüzden konuşmaya korkuyorum:1:

kızlar ben çıkıyım artık daha hazırlanıcam evi felan düzenliyim birazcık.
öpüyorum herkesi. fırsat buldukça girerim:54::54:

uzak değil artık metrobüsümüz var bizim:32:
bizden daha iyisinimi bulucan hem, kız olursa e bizimki gitcek o tarafa:33::9:

ayy benimki erkek senin ki olursa yandın o zaman babasına cekerse hayatta kızının peşini bırakmaz

ateşteyim ateşte ateşte aklım gitti bir kıza işte (çelik)diye diye dolanır sizin oralarda :27:

ayy benimki erkek senin ki olursa yandın o zaman babasına cekerse hayatta kızının peşini bırakmaz

ateşteyim ateşte ateşte aklım gitti bir kıza işte (çelik)diye diye dolanır sizin oralarda :27:

off kızım yandı o zaman kaynanası olucaksın anaaam oğlunuda yollamassın sen gitme oğlum kötü pis kız o diye:27:
ama bizimkide kolay kolay pas vermez hemen öyle :51:

off kızım yandı o zaman kaynanası olucaksın anaaam oğlunuda yollamassın sen gitme oğlum kötü pis kız o diye:27:
ama bizimkide kolay kolay pas vermez hemen öyle :51:

doğmamış cocuklara donda biçtik bir güzel ben biraz temizlik yapacağım landfloves perde yıkadı diye bende yıkadım şimdi devamını getireyim

sofistike bi şehzade de size geliyor demekki, ultrason görüntülerini gördükten sonra anlattıklarınızı o heyecanınızı okurken ağzım kulaklarıma varıyor benimde. gaza getiriyorsunuz insanı benimde hamile kalasım geliyor hemen. ama yok daha hazır değiliz, yapmayın.

sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah. tatilinizde piyangodan çıkmış gibi olmuş ne güzel bol bol gezin 10 gün hiç fena değil. eşinede geçmiş olsun tabi.

topiğimizin yarısının oğlu oluyor, kalan diğer yarıdanda kız bekliyoruz artık. ben eskiden oğlum olsun isterdim sonradan kız istemeye başladım ama yinede ikisinede eşit mesafedeyim, hangsi olursa olsun çok sevinirim heralde. :16:

bugün eşimle tanışma yıldönümümüz özel hiçbirşey yapmadım :31: yemeği deniz kenarında yicez zaten o yüzden evde bişeyler de hazırlayamadım.

acaba o bişeyler düşündü mü :31: gelmesine az kaldı

sofistike bi şehzade de size geliyor demekki, ultrason görüntülerini gördükten sonra anlattıklarınızı o heyecanınızı okurken ağzım kulaklarıma varıyor benimde. gaza getiriyorsunuz insanı benimde hamile kalasım geliyor hemen. ama yok daha hazır değiliz, yapmayın.

sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah. tatilinizde piyangodan çıkmış gibi olmuş ne güzel bol bol gezin 10 gün hiç fena değil. eşinede geçmiş olsun tabi.

Yap bi tanecik ya sende. Valla sırada seni görüyorum ben nedense:29:
Çok saol canım sürpriz oldu bizede. Hazırlandık sabırsızlıkla saatin gelmesini bekliyoruz:10:

ayy özden geçmişi okuyordum hızlı hızlı bitsin diye

senin şu fotoyu görünce gülme krizine girdim, bu nasıl bir dilimlemedir çok orjinal olmuş:52:

başkası yapsa gülmezdim ama

sabah sabah midem yine bulanıyo sinirlerim tepemde
galiba sinir bozukluğundan hala gülüyorum:9:

aboo sofiş siz de mi pipişi gördünüz
bize doktor erkek dedi ama içimize hep kız doğuyor, haftaya kontrole gittiğimizde kız derlerse şaşırmicam

ızlar biliyo musunuz benim mide bulantılarım bir haftadır yine azdı hep istifra ediyorum:(

korkarım 9 ay böyle devam edicek

çok sinirliyim ya çok ağlayasım var

Kızlarrr selam
Ahsencim umarım bulantıların biter.Reflü ve gastrit olan biri olarak mide bulantıları geceleri uyuyamamayı biliyorum:43:
Kızlar ya ben kız bebek istiyorum çok.Tabi önce sağlıklı olsun da.Çin takvimine göre yaptı bazı arkadaslarım hepsinin de istedikleri oldu çok ilginç.7-8 örnek var acaba ben de mi ona göre denesem:8:

Kızlarrr selam
Ahsencim umarım bulantıların biter.Reflü ve gastrit olan biri olarak mide bulantıları geceleri uyuyamamayı biliyorum:43:
Kızlar ya ben kız bebek istiyorum çok.Tabi önce sağlıklı olsun da.Çin takvimine göre yaptı bazı arkadaslarım hepsinin de istedikleri oldu çok ilginç.7-8 örnek var acaba ben de mi ona göre denesem:8:

sağol canım bu mide bulantısı normal bi rahatsızlık değil gerçekten insanı hayattan soğutuyor

çin takvimi tamamen uyduruk bişey, bilimsel verilere dayanmıyor

ayrıca bebeğin cinsiyetini erkekten gelen kromozom belirliyor, kadının yaşıyla falan alakası olması saçma yani

Kızlarrr selam

Nasıl oluyormuş bu çin takvimi meselesi :9:

Back
X