spedyim pingucum geçmiş olsun
daphnecim tayininiz hayırlı olsun..

evet buluşalım kızlar,herkes gelsin büyük bir gün olsun,çok eğlenceli olur yaw..
Ben çekmeköyde oturuyorum özdencim..
Benim hiç komşum yok buralarda, benim komşum olurmusun
Bahsetmiştim kardeşim evleniyor.. Geçen c.teside gelinlik bakmaya gidecektik, y,dışında çalıştıkları için kısıtlı zamanları var.. Bende c.tesi annemlere gittim, kardeşim odada tlf.konuşuyordu, sesler yükselince kapıya gittim, bana kimse akıl vermiyor kısmını duydum, gittim ordan. Kardeşime düğün telaşında olur böyle şeyler , sakin olun dedim oda önemli olmadığını söyledi ,çıktı evden neyse halletmişler şükür..Akşam aradı beni düğün günü konusunda tartışmışlar bide, öğretmenler evini ayarlıyorlardı,oraya verdikleri parayla daha fazla seçenekleri olduğunu düşündüğüm için başka yerlerede bakın isterseniz, fikriniz olur,ama önemli olan sizin beğenmeniz dedim..Nişanlısı yanında olunca yanlış anlamasın diye istedim, gülerek görümcelik yapmıyorum önemli olanın onların içine sinmesi olduğunu, o günün onların günü olduğunu söyledim, yardım edebileceğim bir şey olursa edebileceğimi söyledim .. Daha 1 sene olmadı aynı şeyleri ben yaşadım, bu konuda o kadar hassas davranıyorum ki sözlerimi yanlış anlamasın diye,her ne söylersem söyliyim sonunu siz bilirsiniz diye bitirdim hep. İşte isterseniz başka yerede bakın diyince karışıyor olmuşum, çok kırıldım kimseyede söyleyemedim, kendi kendimi yedim..
Tam bir derdim var bölümlük konu oldu