- Konu Sahibi landfloves
- #5.041
benm kayınvalidemin çeyiz die yaptığı şey 3-5 tane saçma sapan havlu bende onları şimdi ayak havlusu yapıyorum![]()
Canım benim kayınvalidem kendi çeyizinden sakladığı 5-6 tane havlu göndermişti bana. Onun için çok değerliydi. Güzel değiller ama özellikle istanbula geleceği zaman onları kullanıyorum. Mutlu olsun.
kayananamı çok severim çok iyidir ama ne 1 tane havlu ne yazma ne patik hiç bşy görmedim 2 tane yorgan yaptı sadece o kadar bir de eşimin kendi çeyizine aldığı katı meyve sıkacağı vardı bir de kaynanam ütü ve şarjlı el süpürgesi verdi ama....işte o kadar onlarda onda varmış evde sen alma demişti el süpürgesini 1 kere bile kullanmadım kutusuyla geldi ama daha önceden denemiş belli...öylece duruyo
eşim bana herşey aldı nişanda sözde ayrı ayrı bohça yaptı getirdi ama hep bana aldığı sexi iç çamaşırlarıyla makyaj malzemeleriyle ve kıyaftelerle doluydu çok güzeldi ama tek bir elişi yoktu içinde...ihtiyacım mı var hayır tabiki fazlasıyla getirdim çeyizimde ama insan 1 tane de olsa bekliyo o bohçalara gelen giden meraklı komşular yani samimi olduğumuz için bakıyolardı hepsi sordu havlu falan yok mu diye ama yoktu
Benimkide havlu, yastık göndermişti çeyizime. Başka bir şeyini bende görmedim. Bohça olayına hiç girmedim onlarıda girdirmedim. Biz gecelik iç çamaşırları gidip eşimle almıştık.