- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
Canım eşini tebrik ediyorum öncellikle... 2 gün yüzgöz olduk ya yine ondan oldu bunlar bundan sonra onlarla hiçbiyere gitmiyorum... Ya dün eşim de bana gel mel dedi gelmeyince yalnız gitti yalnız da gitse ben yalnız da kalsam çok şükür Allah karşıma bi arkadaş çıkardı ben de onla takılıyorum artık evde durup deli olmuyorumm... Dün eşim de sordu benim eşim de çok iyi niyetli şimdi desem yok ben gelmicem gelmek istemiyorum noldu nedenmiş naptılar sana... Kötü niyetlilik yapıyormuş gibi anlar halbuki her gün onlarla olma zorunluluğum yok ama neyse cevap vermemiştim dün akşam... Bugün ablasının yazdığı şeyi de okuyuverdim bak böyle böyle diye bana kızdı.. Uzatma der gibi bana kızdı tamam canım hadi öptüm seni by by dedim kapattım.. Ama görsün onların bana hiç saf ve iyi niyetle yaklaşmadığını... Ben de o şeyin altına sadece görümceyazıp gülümsedim benim yorumumu silmiş... Görümcelik yapıyo işte napsın o önce kendine baksın
...
verdiğin kısa ve net cevabı çok beğendim, mesajı gayet hoş bi şekilde cevaplamışsın canım