- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #1.361
yok sen söyleyince konuya baktım ama okuyamadım biraz ben de okuyiimm bariii merak ettim ayıp şeylere bayılırımmmmhanzade sendemi aypçıl topiktesin:92:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok sen söyleyince konuya baktım ama okuyamadım biraz ben de okuyiimm bariii merak ettim ayıp şeylere bayılırımmmmhanzade sendemi aypçıl topiktesin:92:
ben melisi cağırayım en iyisi derdim var topiğinde kavgaya tutuşacak birazdan
ayh tatlım geldim, çok eyleniyordumonun dilinden konuşmak deli ediyordu ne güzel
![]()
özden o konuyu hatırlayırum daha önce bu topicte konu olmuştu kızlar hep bakmış okumuşlardı![]()
119 sayfayı okudun mu ,,
bazı maddeler çok iğrenç bööö
ne ki ne ki o![]()
işve cilve tatlım
hani nerde işve cilve
herkes nerde bu arada?
hanzede kayın topiğinde chiitlenbik ayıpçıl konuda diğerlerine bakmadım henüz
![]()
hanzede kayın topiğinde chiitlenbik ayıpçıl konuda diğerlerine bakmadım henüz
![]()
Hee cilveli hatunlara takıldım kaldım millet neler yapıyo yahuu..buarada işleri biyandan yapıyom biyandan okuyom![]()
![]()
adamalara yazık ama öle seyler yazıyorlar ki
biraz cilve şart ama kadında yeni evliyiz hadi tamam da hep aynı şey olmaz ki canım değişikliğe de ihtiyaç var kuzummmm![]()
yok sen söyleyince konuya baktım ama okuyamadım biraz ben de okuyiimm bariii merak ettim ayıp şeylere bayılırımmmm![]()
ayh tatlım geldim, çok eyleniyordumonun dilinden konuşmak deli ediyordu ne güzel
![]()