- Konu Sahibi landfloves
- #3.101
aynen benimde annem beni doğurduktan sonra göbeği kalmış. anne sakın beddua etme he diyorum.![]()
bana da miras kalmasın.
sorma yaw en büyük korkum, en zayıf halimde bile o ayva göbeği vardı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen benimde annem beni doğurduktan sonra göbeği kalmış. anne sakın beddua etme he diyorum.![]()
bana da miras kalmasın.
Şimdi gelmiş olması lazım vafi![]()
sorma yaw en büyük korkum, en zayıf halimde bile o ayva göbeği vardı![]()
Sıcak çok sıcak sıcak daha da sıcak olacakBu nem nedir böyle ya
![]()
Sıcak çok sıcak sıcak daha da sıcak olacakBu nem nedir böyle ya
![]()
işte rahatımda evde resmen kaynıyorum, bu seneye kadar yazın pike örterdim,askılı giyemezdim üşürdüm çünkü.. şimcik gecelik bile giymiycem nerdeyse, sürekli terliyorum..
hele de senin için daha da sıcak olur spor hareketlerini gördükçeeee![]()
neden acaba ???
çok üşüyen kızlara senin evlenme vaktin geldi derler boşuna değilllllmişşşşş
bak nasıl yanıyosun sonraa
neden acaba ???
neden acaba ???
Kızlar merhaba uzuuuun bi aradan sonra
4-5 aydır sessizce takip ediyorum aslında.Beni unutmuşsunuzdur diye yazmıyordum.landfloves'la face sayesinde görüşüyorduk ara ara.Yazsana tekrar dedi.Benim de yazasım vardı cidden.Geri döndüm diyeyim.Tabii ki kabul ederseniz.
Şimdi uzuuun bi özet geçmem lazım hakkımda87 liyim İzmirliyim,2 yıllık öğretmenim.Eşimin okuldayız.O da manisalı.İstanbulda görev yapıyoruz
buraya düğüne kadar çok sık yazdım.Eşimin annesi düğünümüzde ne yazık ki felçliydi.Çok hastaydı yani.Ama garibim düğünümüzü görmeyi çok istiyordu.yatarak da olsa gördü.
Düğünden sonra balayına gittik.Kemer'e... 2 gün kaldıktan sonra vefat etti.Apar topar geri döndük.Cenazeler mevlütler tahmin edersiniz evliliğimizin ilk ayını.Kötü bi başlangıç yaptık eşim mahvoldu.Ama okullar acıldı İstanbul'a döndük tabii ki.Ve ben buraya aylarca yazamadım.Geri döndüğümde de o kadar güzel muhabbet ediyordunuz ki acaba beni hatırlarlar mı diye düşündüm.
Benim hikayem de böyle gelişti işte.Bu sene balayı yapacağız tekrar o tarihlerde ama ilki gibi olurmu bilemiyorum![]()
Kızlar merhaba uzuuuun bi aradan sonra
4-5 aydır sessizce takip ediyorum aslında.Beni unutmuşsunuzdur diye yazmıyordum.landfloves'la face sayesinde görüşüyorduk ara ara.Yazsana tekrar dedi.Benim de yazasım vardı cidden.Geri döndüm diyeyim.Tabii ki kabul ederseniz.
Şimdi uzuuun bi özet geçmem lazım hakkımda87 liyim İzmirliyim,2 yıllık öğretmenim.Eşimin okuldayız.O da manisalı.İstanbulda görev yapıyoruz
buraya düğüne kadar çok sık yazdım.Eşimin annesi düğünümüzde ne yazık ki felçliydi.Çok hastaydı yani.Ama garibim düğünümüzü görmeyi çok istiyordu.yatarak da olsa gördü.
Düğünden sonra balayına gittik.Kemer'e... 2 gün kaldıktan sonra vefat etti.Apar topar geri döndük.Cenazeler mevlütler tahmin edersiniz evliliğimizin ilk ayını.Kötü bi başlangıç yaptık eşim mahvoldu.Ama okullar acıldı İstanbul'a döndük tabii ki.Ve ben buraya aylarca yazamadım.Geri döndüğümde de o kadar güzel muhabbet ediyordunuz ki acaba beni hatırlarlar mı diye düşündüm.
Benim hikayem de böyle gelişti işte.Bu sene balayı yapacağız tekrar o tarihlerde ama ilki gibi olurmu bilemiyorum![]()
kızlar cilve topiğini bulamıyorum
biraz bişey bakmam lazım
neredeydi ki![]()