- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #3.121
mavisuperisi dönmene sevindim canım faceden seni ekleyen bendim
ayrıca başınız sağolsun canım
ayrıca başınız sağolsun canım
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız aramaya cilveli kk fıstıkları yaz çıkıyoo
hayırdır??????
kız aramaya cilveli kk fıstıkları yaz çıkıyoo
hayırdır??????
Kilo konusunda da eşime diyorum ki 10 kilo alacağımı bilsem yemin ederim imza atmaya oturmazdım senle
Şu dukan diyetini arastırdım 69 kiloyu görmüş bi tosuncuk olarak şimdi 64e indim ama hala varil gibiyim
Hamiş olmayanlara bu diyeti tavsiye ederim valla.
o değil dayaklı olan
bir spor hareketi bakacağım da
Kızlar merhaba uzuuuun bi aradan sonra
4-5 aydır sessizce takip ediyorum aslında.Beni unutmuşsunuzdur diye yazmıyordum.landfloves'la face sayesinde görüşüyorduk ara ara.Yazsana tekrar dedi.Benim de yazasım vardı cidden.Geri döndüm diyeyim.Tabii ki kabul ederseniz.
Şimdi uzuuun bi özet geçmem lazım hakkımda87 liyim İzmirliyim,2 yıllık öğretmenim.Eşimin okuldayız.O da manisalı.İstanbulda görev yapıyoruz
buraya düğüne kadar çok sık yazdım.Eşimin annesi düğünümüzde ne yazık ki felçliydi.Çok hastaydı yani.Ama garibim düğünümüzü görmeyi çok istiyordu.yatarak da olsa gördü.
Düğünden sonra balayına gittik.Kemer'e... 2 gün kaldıktan sonra vefat etti.Apar topar geri döndük.Cenazeler mevlütler tahmin edersiniz evliliğimizin ilk ayını.Kötü bi başlangıç yaptık eşim mahvoldu.Ama okullar acıldı İstanbul'a döndük tabii ki.Ve ben buraya aylarca yazamadım.Geri döndüğümde de o kadar güzel muhabbet ediyordunuz ki acaba beni hatırlarlar mı diye düşündüm.
Benim hikayem de böyle gelişti işte.Bu sene balayı yapacağız tekrar o tarihlerde ama ilki gibi olurmu bilemiyorum![]()
ben almadım kızlar zarları.. eşime kızgın olduğum için alasım gelmedi. hatta bak dünden planlamıştım tchiboya gidecektim ama oraya bile gidesim gelmiyor
ben en iyisi yemeklerimi hazırlayayım belki yarın gider alırım o işteyken. aslında ben bugün sahurda vermeyi düşünmüştüm ama. nebilim yaa gitsemmi acaba, yolda gözümde büyüyor iyice.
mavisuperisi hoşgeldin tekrar, ve nihayet geldin![]()
mesleğin çok güzel canım yaaa, mini mini 1lerle uğraşmak ne kadar güzel oluur![]()
hele de senin için daha da sıcak olur spor hareketlerini gördükçeeee![]()
Kızlar merhaba uzuuuun bi aradan sonra
4-5 aydır sessizce takip ediyorum aslında.Beni unutmuşsunuzdur diye yazmıyordum.landfloves'la face sayesinde görüşüyorduk ara ara.Yazsana tekrar dedi.Benim de yazasım vardı cidden.Geri döndüm diyeyim.Tabii ki kabul ederseniz.
Şimdi uzuuun bi özet geçmem lazım hakkımda87 liyim İzmirliyim,2 yıllık öğretmenim.Eşimin okuldayız.O da manisalı.İstanbulda görev yapıyoruz
buraya düğüne kadar çok sık yazdım.Eşimin annesi düğünümüzde ne yazık ki felçliydi.Çok hastaydı yani.Ama garibim düğünümüzü görmeyi çok istiyordu.yatarak da olsa gördü.
Düğünden sonra balayına gittik.Kemer'e... 2 gün kaldıktan sonra vefat etti.Apar topar geri döndük.Cenazeler mevlütler tahmin edersiniz evliliğimizin ilk ayını.Kötü bi başlangıç yaptık eşim mahvoldu.Ama okullar acıldı İstanbul'a döndük tabii ki.Ve ben buraya aylarca yazamadım.Geri döndüğümde de o kadar güzel muhabbet ediyordunuz ki acaba beni hatırlarlar mı diye düşündüm.
Benim hikayem de böyle gelişti işte.Bu sene balayı yapacağız tekrar o tarihlerde ama ilki gibi olurmu bilemiyorum![]()
Yazıyorum özelden :)Ohh maşallah,faceler falan.Biz öksüz kaldık,kimsenin face'i yok bende![]()
bence git al canım, vermek istiyorsan sahurda verirsin, yoksa yarın verirsin, nasılsa alacaksın..
Kızlar ya zarların üzerindekilerin bazıları çok zor gibiyani hareketleri:26:
Ben 10 ay olmasına rağmen kendimi o kadar başarılı hissedemedim sanki
Ama alasım da varhey allahım
Kızlar ya zarların üzerindekilerin bazıları çok zor gibiyani hareketleri:26:
Ben 10 ay olmasına rağmen kendimi o kadar başarılı hissedemedim sanki
Ama alasım da varhey allahım