Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar ne konuşmuşsunuz öyle atlaya atlaya okudum azcık geçmişi ama bu sıcakta daha dayanamadım :1:

bizde dün akşam iftardaydık halamlarda çok güzel geçti, burda kaldık hatta şu anda bile burdayız:1: yani ben ramazanı bir orda bir burda geçiriyorum.
çok ama çok sıcak resmen pestilimiz çıktı her yanım yanıyor.
burdanda diğer kuzenlerle rezervasyon yaptık iftar yemeğine gidicez sultanahmet tarafına bu akşamda dışardayız.:56:

muhabbetler baya olmuş ohhh süper valla böyle herkesi görünce çok seviniyorum ne kadar keyifli oluyor forum:16:

Bu aralar sanki herkes eşiyle küs gibi mi??
Biz de küsüz 2 gündür hiç konuşmuyoruz benim kredi kartımı takip etmedi diye kızdım.O da bana saydırdı herşeyle ben ilgileniyorum biraz da sen bnmle ilgilensen diye:22:
3. güne girdik.Bu inat bizde oldukçaaaa:23:

yarım saat var daha geçmek bilmiyo keşke evde net olsa da yazışmaya devam etsek benim kocam geç geliyo ya sıkılıyorum bekarken de akşamları daha çok yazışırdık kızlar

Son düzenleme:
biz küsüzz yemek bile yapmak istemiyorumm akşam eve gidince direk yatıp uyumak istiyorum ama oruç hatrına yapmam lazım :31:

Bu aralar sanki herkes eşiyle küs gibi mi??
Biz de küsüz 2 gündür hiç konuşmuyoruz benim kredi kartımı takip etmedi diye kızdım.O da bana saydırdı herşeyle ben ilgileniyorum biraz da sen bnmle ilgilensen diye:22:
3. güne girdik.Bu inat bizde oldukçaaaa:23:

Canım bizde küs kalamıyoruz uzun süre. Hemen barışırız ama akşam yatmadan önce tartıştık. Sabah yine iyiydik sonra başka bir konudan kaldığımız yerden devam ettik. Telefonumda tamirde şu anda arayamıyor. İşede yeni başladım telefon numarasını bilmiyor. Akşam gittiğimde evde olursa hiç şaşırmam :ssz:

aynı evin içinde küsmeyi nasıl başarıyosunuz merak ediyorum

ohooo ben hem aynı işte hem aynı evde küsmeyi başarabiliyorum valla :1:
şaka bi yana tam küsmek olmuyo tabi aynı ortamda kalınca mecbur konuşuyosun ama tavırlı bi şekilde.bizde de çok uzun sürmüyo ama bukez ikimizde çok kızdık bilmiyom nasıl olcak :31:

Bu akşam bende deneyeceğim bakalım ama benim ki durmaz ki hiç ağız tadıyla bir küs kalalım. İllaki konuşup halledecek o meseleyi ...

kız en sapık seninkiyle benim ki mi ne burda anlamadım gitti:1:
ahh adaşım demek ki bizim ismimizin kaderi böyle benimki de ben biraz sinirlensem hep malum meseleye giriyo küsücem diye ödü kopuyo

Son düzenleme:
Bu akşam bende deneyeceğim bakalım ama benim ki durmaz ki hiç ağız tadıyla bir küs kalalım. İllaki konuşup halledecek o meseleyi ...

ben aslında kocamada suç bulmuyorum kavgalarımızın coğunda ben abartıyorum acayip sinirli bir insanım ben eşim geliyor sakinleştirmeye yada konuşmaya git diyorum kapıyı cekmeceleri carpıyorum adam haliyle gidiyor .. gidince bu sefer neden gidiyorsun ilgilenmiyorsun diye kızıyorum kocam da coğu zaman ne yapacağını sasırıyor ağlayıp zırlayıp sakinleşip kendime gelince , gözgöze gelince gülüyoruz , böle hastalıklı bir evlilik

Back
X