Eylül dostluğumuza burada devam (:

Aynı evde olmayınca daha çok küs kalınıo zaten.Ben izmirdeyim annemlerin yanında o da iş için manisaya gtii.Aramadı hala.Kızlar ya bu adam beni bırakmaya karar vermiş olmasın hahahah:52::52::52:

Aynı evde olmayınca daha çok küs kalınıo zaten.Ben izmirdeyim annemlerin yanında o da iş için manisaya gtii.Aramadı hala.Kızlar ya bu adam beni bırakmaya karar vermiş olmasın hahahah:52::52::52:

ben aslında kocamada suç bulmuyorum kavgalarımızın coğunda ben abartıyorum acayip sinirli bir insanım ben eşim geliyor sakinleştirmeye yada konuşmaya git diyorum kapıyı cekmeceleri carpıyorum adam haliyle gidiyor .. gidince bu sefer neden gidiyorsun ilgilenmiyorsun diye kızıyorum kocam da coğu zaman ne yapacağını sasırıyor ağlayıp zırlayıp sakinleşip kendime gelince , gözgöze gelince gülüyoruz , böle hastalıklı bir evlilik

Ben hiç konuşmam. Oldukça sakinim. Hemen de unuturum ama o illaki irdeleyecek. Tek tek konuşacak her kelimeyi tartışacak. Bizim evde dırdırcı olan eşim :1:

ben aslında kocamada suç bulmuyorum kavgalarımızın coğunda ben abartıyorum acayip sinirli bir insanım ben eşim geliyor sakinleştirmeye yada konuşmaya git diyorum kapıyı cekmeceleri carpıyorum adam haliyle gidiyor .. gidince bu sefer neden gidiyorsun ilgilenmiyorsun diye kızıyorum kocam da coğu zaman ne yapacağını sasırıyor ağlayıp zırlayıp sakinleşip kendime gelince , gözgöze gelince gülüyoruz , böle hastalıklı bir evlilik

özdn yavrucum yazık adama yahuu sen öyle yapınca adam napsın :1: sakinn ol azcıkınn :34:

Ben hiç konuşmam. Oldukça sakinim. Hemen de unuturum ama o illaki irdeleyecek. Tek tek konuşacak her kelimeyi tartışacak. Bizim evde dırdırcı olan eşim :1:

halbuki çok sakin duruyo onu görmüştük buluşmada kocam beni bıraktı sizi görmek istemişti ama izin vermedim bi daha ki sefere sıkmıcam kocamı

kızlar ben çıkıyorum hadi hepinize kolay gelsin :9:
daphne zarlarına kuvvet ama oturma odasından başlamayı unutma olaya:9:
ben bu akşamı da değerlendirmeyi düşünüyorum o kadar bahsettik

Son düzenleme:
arada gelip gidip okudum
muhabbetin ana fikri hiç deişmiyo:1:

küslükleri biz nişanlıyken çok yaşıyorduk, ama evlenince hiç küsmedik
kavgalarımız çok çok nadir olur ayda yılda bir, ama ortalık savaş alanına döner kötü kavga ederiz
küs kalmayı beceremeyiz ikimiz de, ben başkalarıyla da küs kalamam zaten kocamla nasıl kalayım

kocişin gelmesine bir saat var daha yemek yapcam sıcaktan mayıştım
midem de bozuk ya sıcaklar iyice perişan etti beni
hamile kalacağınız zamanı ayarlıyonuz bari yaz aylarına denk getirmeyin mayıs ayında doğurun, onu da hesaplayıverin:37:

Seneye temmuz gibi hamile kalsam mesela.Nisan gibi de bebiş doğar.Hem de 2. dönem hiiiç okula gtmemiş olurummm:9:
Ben şimdiden ayarladım.Tabi allah nasip kısmet ederse:49:

günaydın ,

o kadar sıcakki

ofise bugün plaj terliklerimi getirip giydim

Son düzenleme:
Back
X