Eylül dostluğumuza burada devam (:

Biz barışmadık hatta hiç konuşmadık ben mutfakla meşgul oldum bütün akşam baktım biara kalkmış çamaşır mak.den temizleri alıp tele asmış :1: sonra oturma odasına gittim uzandım oda tv izliyodu klimanın karşısında uyuyakalmışım üstüme pike örtü ben uyuyo numarası yapıyom tabe :27: sahurdan sonrada yatakta yine üstümü örterken uyandım küsss ama kıyamıyoda karısına :1:

Biz barışmadık hatta hiç konuşmadık ben mutfakla meşgul oldum bütün akşam baktım biara kalkmış çamaşır mak.den temizleri alıp tele asmış :1: sonra oturma odasına gittim uzandım oda tv izliyodu klimanın karşısında uyuyakalmışım üstüme pike örtü ben uyuyo numarası yapıyom tabe :27: sahurdan sonrada yatakta yine üstümü örterken uyandım küsss ama kıyamıyoda karısına :1:

Ne inatsın. Biz hiç bir şey yokmuş gibi konuştuk. Hatta kızdı bana beni niye aramıyorsun. Cep telefonun tamirde yeni işinin numarasınıda bilmiyorum diye. Biz çalışırken bile sürekli telefonda görüşürüz gün içinde. Sesimi özlemiş :54: Neyse bir şey yokmuş gibi davrandık. Sonunda öğrettim onada umursamazlığı :27:

Ne inatsın. Biz hiç bir şey yokmuş gibi konuştuk. Hatta kızdı bana beni niye aramıyorsun. Cep telefonun tamirde yeni işinin numarasınıda bilmiyorum diye. Biz çalışırken bile sürekli telefonda görüşürüz gün içinde. Sesimi özlemiş :54: Neyse bir şey yokmuş gibi davrandık. Sonunda öğrettim onada umursamazlığı :27:

Ben çok inatçıyım ya kendime zarar versem de inadımdan vazgeçemem o aslında hemen yumuşar ama o da kızdı bana hatta ilkkez bukadar çok kızdı şimdi benden bekliyo ilk adımı.bunu bile bile inat ediyom düşün yani :1: pazar günü halam çağırdı onlara gitmemiz lazım ogüne kadar barışmam lazım aslında :18:

Sıcağı saymazsak iyiyim çok şükür.

Barıştık biz :16:

tabeeee barışcaksınız kim durabilir o hediye karşısında:37:

yaa kızlar çok sıkıldım hiç çalışasım yok evde yatıp dinlenesim var hoş evde olsam bi dünya işim var temizlik yapmam lazım ütü yapmam lazım bu çamaşırlar ne bereketli hiç bitmiyooooo

yaa kızlar çok sıkıldım hiç çalışasım yok evde yatıp dinlenesim var hoş evde olsam bi dünya işim var temizlik yapmam lazım ütü yapmam lazım bu çamaşırlar ne bereketli hiç bitmiyooooo

Evet ya hele yazın daha çok ütülenecek şeyler oluyo pfff kış daha iyiymiş meğerse :31:

Ben çok inatçıyım ya kendime zarar versem de inadımdan vazgeçemem o aslında hemen yumuşar ama o da kızdı bana hatta ilkkez bukadar çok kızdı şimdi benden bekliyo ilk adımı.bunu bile bile inat ediyom düşün yani :1: pazar günü halam çağırdı onlara gitmemiz lazım ogüne kadar barışmam lazım aslında :18:

Bende gitmem hep karşı taraftan beklerim ama genelde oda gelir zaten.

Dün gece yarısına kadar temizlik yaptım evde. Oda geç geldi. Hediyeden haberi yok henüz :1: Çamaşırları bende artık yaz olduğu için çıktıkça atıyorum. İç çamaşırları hariç diğerlerini kısa programda yıkıyıp yıkıyıp kurutuyorum. Biriktirmiyorum.

bu akşam çaya misafir var sıcakta ne yapsam bilemedim acaba revani mi denesem yoksa bildiğim kek var onumu yapsam bilemedim bir türlü canım kısır istiyor kaç gündür kısırdamı yapsam ... kısır yapınca bu sefer gün tabağı gibimi olur :31:

evde bir sürü ütü var benim artık bu günde kaldı belki yarın ütülerin

dün 11 de uyudum ben :27:

sahura kalkıp tost yaptım eşime tekrar yatım sabahta 08:10 kalktım :51:

bu akşam çaya misafir var sıcakta ne yapsam bilemedim acaba revani mi denesem yoksa bildiğim kek var onumu yapsam bilemedim bir türlü canım kısır istiyor kaç gündür kısırdamı yapsam ... kısır yapınca bu sefer gün tabağı gibimi olur :31:

evde bir sürü ütü var benim artık bu günde kaldı belki yarın ütülerin

dün 11 de uyudum ben :27:

sahura kalkıp tost yaptım eşime tekrar yatım sabahta 08:10 kalktım :51:

soğuk bi tatlı yap canım bide yanına kısır yap yeter zaten bişi yenmio sıcakta

kısır ve tatlı yapacaksan bi de börek veya poğaça lazım yanına çok güzel olur bence

ben tekrar bir revani denemesi yapayım yanına da vanilyalı dondurma

sonra karpuz keser eşim

oldu bitti

Bu gün nasıl geçecek . Yarın sabah kalkıp camlarımı sileceğim. Sonra pazara giderim. Akşama misafirim var. Pazar günüde eşim uyurken mutfak dolaplarımı temizlerim. O günde yemeğe davetliyiz.

ben hala küsüm, ama onun haberi yok :37:

sanırım sıcaklar eşimin devrelerini bozdu, dağınıklık had safada..

Tatilden gecenin bir yarısı geldik, 3 akşamdan beride kv, annemler, şirket yemeği derken dışardaydık, bi dün akşam 11 geldik, 2 saat bişeyler yaptım.. O uyuya kaldı, sıcaklarda çok yoruyur dinlenemeyincede, depresif bir tip oldum işte :47:

benimde yeni evlenen arkadaşıma hediye almam lazım,100 tl ayırdım ama ne alim bilmiyorum,

KANVAS tablo baktım,bazı sitelerde 30-40 bazılarında ise 150-200 anlamadım nasıl bişey bu?siz hiç karşılaştınızmı aldınzmı böle bişey?

Birde dekoratif aynalar var,oda aynı şekilde çok ucuz ve çok pahalı :30::30:

sizce bu nasıl?
$60337840_tn30_1.webp

Back
X