- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #3.361
Benim canım bu ara mantı istiyor![]()
gel açalım beraber
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim canım bu ara mantı istiyor![]()
ay benmde çok canm istedi akşama yapsam mı aceba
gel açalım beraber
şu kocalara işveli cilveli dayak bölümünü soktunuz aklıma, merak ettim iki gündür o konuya bakıyorum. ateşli hatunlar orda toplanmış hep
he dün bende eşime bi msj atmıştım ordan görmüştüm, eve geldiğindeki ilgi ve alakası ondan olabilir mi acep? çektiğim mesaj şuydu, küs olanlar sizde atın hadi, barışırsınız akşama
"dün gece seni o kadar çok aradım ki, soğuk vücuduma dokunmanı o kadar çok istedim ki..... yatağa sensiz ve çıplak girmek zorunda kaldım!..
nerdesin benim canım pijamalarııım :) "
pışşşttt kızlar benim facebook yoktu ya şimdi oyun içinde olsa açmış bulunduk bir face sizleri eklicem sadce Pingununkini biliyorum onu eklicem tanıyabildiklerimide ekliyorum başta ozdn,hanzade,landfloves kabul edin benim fotoğrafım yok eşimin var malum poker aşkına
diğer face li arkadaşlarda isimlerini özel mesajla atarlarsa sevinirim
bende fırsat bulamadım albüm yapıp fotoğraflarımızdan koymaya taze Face bizimki, birde kullanmayalı unutmuşum
melis cim beni ekle seni bulamadımmmmm hadi bekliyorum
pışşşttt kızlar benim facebook yoktu ya şimdi oyun içinde olsa açmış bulunduk bir face sizleri eklicem sadce Pingununkini biliyorum onu eklicem tanıyabildiklerimide ekliyorum başta ozdn,hanzade,landfloves kabul edin benim fotoğrafım yok eşimin var malum poker aşkına
bende fırsat bulamadım albüm yapıp fotoğraflarımızdan koymaya taze Face bizimki, birde kullanmayalı unutmuşum
hanzade,ozdn ekleyemedim sizi![]()
hanzade,ozdn ekleyemedim sizi![]()
melis cim beni ekle seni bulamadımmmmm hadi bekliyorum
ayarlarımı düzeltttim şimdi olur :)
giriyorum konuya dün zar siparişi verdim bugün gelmedi muhtemelen yarın gelir ama yarın öğlen çıkıcam öğleden sonra gelirse s....k pazar da yokum gerçi açmaz kimse ama insan bi tedirgin oluyo pazar da yokum
sabırsızlanıyorum bir de bir an önce spora başlamak istiuorum
aaaaa ama ben doğum gününde vericem yaa tüh ayın 22 sine kadar bizim yöntemlere devam
kuzuumm hayal gücünü kullan sen çok yaratıcısın inanıyorum bunasizin yöntemler mi
ben valla bu işi bilmiyorum sanırım nasıl yöntemler hanzade banada değişik yöntem öğret özelden ben gayet salağım sanırım
kendimde şüphe ediyorum
kuzuumm hayal gücünü kullan sen çok yaratıcısın inanıyorum bunasizin yöntemler mi
ben valla bu işi bilmiyorum sanırım nasıl yöntemler hanzade banada değişik yöntem öğret özelden ben gayet salağım sanırım
kendimde şüphe ediyorum
sizin yöntemler mi
kendimde şüphe ediyorum