Eylül dostluğumuza burada devam (:

sniperelit msj atmışssın saol tatlım ama ben seni bulamadım sanırım gizlisin aramalara özel msjda atamadım 10 dk 1 atılıyor ya kaldım öyle:50:

kız melis ağaç yaş iken eğilirmiş şimdiden başla çalışmalara sen de al bi zar ne çıkarsa bahtına canım:8:

kızlar ya ne enerjiksiniz.
sıcak felan demeden spor hareketlerine devam:9::9: bende doğurayım seneye artık alırım zarlardan:52::52::52:

kız melis ağaç yaş iken eğilirmiş şimdiden başla çalışmalara sen de al bi zar ne çıkarsa bahtına canım:8:

oo benim eşim t box ı benden önce alt üst etti ama bulamadı :52: internetten siparişte veremiyorum kkartım yok anca o gelince ama akşamlarıda unutuyorum gerek te kalmıyor aslında :51: şu genç yaşımda baya eğildim merk etme :60::60::60::60:

kızlar ya ne enerjiksiniz.
sıcak felan demeden spor hareketlerine devam:9::9: bende doğurayım seneye artık alırım zarlardan:52::52::52:

ayy ne yapalım niye evlendik sadece ev işi çamaşır bulaşık yemek mi hayatın tadını çıkarmak lazım

cefasını çekiyosak sefasını da süreriz....:64::64::64:

eftelya maşallah bizi konuşturuyosun kaçıyosun sen niye katılmıyosun anlat bakalım siz de durumlar nasıl???:53:

şu kocalara dayakta bşy dikkatimi çekmişti bi kadın yazmış:
iş yerinde bi kadın kocandan bşy isteyince yapmasını istiyorsan aganigi naganigi sırasında iste demiş (bence de en etkili yöntem budur kocam hep beni bununla kandırıyosun der bana) o da bu yöntemi denemiş kadın o sırada bşy istemiş adam kızmış yarım bırakmış işini kadın diyo olan bana oldu iş yarım kaldı ben o yönteme katılmıyorum demiş
sizce??

iş yerinde bi kadın kocandan bşy isteyince yapmasını istiyorsan aganigi naganigi sırasında iste demiş (bence de en etkili yöntem budur kocam hep beni bununla kandırıyosun der bana) o da bu yöntemi denemiş kadın o sırada bşy istemiş adam kızmış yarım bırakmış işini kadın diyo olan bana oldu iş yarım kaldı ben o yönteme katılmıyorum demiş
sizce??

öle yöntem mi olur saçma

ay kendini kullandırmak gibi hiç beğenmedim

adamda yazık bilmiyor kadının niyetini :5:

Ben utanırım yaaaa :17:

konu açılınca hoşuna gidiyo ama bu konuyu açmamızı sen istedin hemşerim benim
aaa ben çözdüm biz daphneyle hem adaşız hem de hemşeri sayılırız demek bizim toprakta bşy var sen de sivaslı değil misin bulaşmıştır bşyler

sizce??

kadın ne istediyse artıkk:52::52::52:

Back
X