- Konu Sahibi landfloves
- #3.481
evet salondan avizelerde sallana sallana gelse hoş olmaz mı![]()
Salondan başlar bağırmaya. Tarzan bağırışı ooooooo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet salondan avizelerde sallana sallana gelse hoş olmaz mı![]()
Salondan başlar bağırmaya. Tarzan bağırışı ooooooo![]()
25 dakika sonra ohh iki gün tatil pazartesi görüşürüz artık bilgisayarı eve götürmeye üşeniyorum ,![]()
aayy ben yarın da çalışıyorum burda olun kızlar zarlarım gelecek sizin adınızada atar bildiririm size...
ah kızlar alacağınız olsun!
bize tam 15 gün doktor yasak verdi daha 5 gün daha var kontrole gitmem
konuşun bakalım siz böyle konuları ne zormuş arkadaş
nişanlıyken 3 yıl nasıl sabrettik biz acaba :)
neden yasak ki mikrop falan mı kapar diye
bizdede ilk evlendiğimiz ay yasak konmuştu ben sistit olmuştum çok kötü bir hastalık
neden yasak ki mikrop falan mı kapar diye
bizdede ilk evlendiğimiz ay yasak konmuştu ben sistit olmuştum çok kötü bir hastalık
yaraya dondurma işlemi yapıldı ya heralde mikrop falan kapmasın diyedir canım ama halimizi ne siz sorun ne ben söyleyeyim ama aktif bir hayatımız olsaydı bende baya bişeyler dökülürdüm topike.anlat anlat icraat yapama olmuyo valla
bu arada kızlar bugün bütün evimi camlar falan dahil temizledim sonra ne yaptım?mutfağa geçtim mantı açtım
kimdi canı mantı isteyen hemencik buyursun gelsin![]()
yaraya dondurma işlemi yapıldı ya heralde mikrop falan kapmasın diyedir canım ama halimizi ne siz sorun ne ben söyleyeyim ama aktif bir hayatımız olsaydı bende baya bişeyler dökülürdüm topike.anlat anlat icraat yapama olmuyo valla
bu arada kızlar bugün bütün evimi camlar falan dahil temizledim sonra ne yaptım?mutfağa geçtim mantı açtım
kimdi canı mantı isteyen hemencik buyursun gelsin![]()
hem de ilk ay yazık en yoğun dönem...
miracle cım senin işin de zor geçmiş olsun bir an önce iyileş de kutlama yaın hatta sen e al meşhur zarlardan...bu ayrılıktan sonra süper olur...
hamarat gelin seniii![]()
hem de ilk ay yazık en yoğun dönem...
miracle cım senin işin de zor geçmiş olsun bir an önce iyileş de kutlama yaın hatta sen e al meşhur zarlardan...bu ayrılıktan sonra süper olur...
ay ben ben ben o kişi benim bide salcalı yağlı bişeyli sosu var ondan da koy lütfen
hamarat gelin seniii![]()
siz anca avizeden sallanın kocanızın üzerine dolaptan atlayın
gelin böle olur işte![]()
ben eveime gidiyorum pazartesi görüşürüz![]()
siz anca avizeden sallanın kocanızın üzerine dolaptan atlayın
gelin böle olur işte![]()
valla şekerim biraz daha temizlemesem ev alıp başını gidecekti şükür pırıl pırıl oldu ama mantı nerden çıktı onu bilmiyorum annem duysa kulaklarına inanamaz benim mantı yaptığıma
aaa sadece yemek temizlikle olmaz şekerim
ben asıl netten zardan daha harika bişeyler almak istiyorum ama cesaret edemedim daha![]()
miracle gizli kalmış hazine gibisin canım valla dökül bize anlat sende neymiş o gördüğün netteki şeylerrr![]()