Eylül dostluğumuza burada devam (:

eşim çok sever muzlu pasta türü şeyleri hatta tiramisu yapınca onun bile içine muz koymamı istiyor

ben bide muzlu pudingle yapcaktım,kocam olaya el koydu,içinede muz koycakmışım hemde muzlu puding çok boğarmış :35:

allahım allahım çok bilmiş :37:

ya kızlar bişey soracam size. ben tüllerimi yıkamıştım ya bikaç gün önce, işte birini gece yıkamıştım, hemende astım zaten, tabi klima çalıştığı içinde açmadım pencereyi camı falan, sabaha kadar kurudu kendi kendine, hatta mis gibide kokuyordu ev. ama tabii havasız ortamda kuruduğu için şu an pis pis kokmaya başladı, evi havalandırıyorum da ama dışardan rüzgar esipte tüllere geldikçe felaket bir koku oluyor.

hani bilmiyorum yaşayanınız oldumu ama denizden veya havuzdan gelirsiniz de havluyu ıslak ıslak çantada unutursunuz, o çantayı açtığınızda bir koku çıkar, işte o gibi yaaaa :84::84::84:
tekrar mı yıkasam acabaaaa, biraz önce eşimin deodorantının birini sıktım bol bol heryerine ama geçeceğini sanmıyorum. :5::5:

ya kızlar bişey soracam size. ben tüllerimi yıkamıştım ya bikaç gün önce, işte birini gece yıkamıştım, hemende astım zaten, tabi klima çalıştığı içinde açmadım pencereyi camı falan, sabaha kadar kurudu kendi kendine, hatta mis gibide kokuyordu ev. ama tabii havasız ortamda kuruduğu için şu an pis pis kokmaya başladı, evi havalandırıyorum da ama dışardan rüzgar esipte tüllere geldikçe felaket bir koku oluyor.

hani bilmiyorum yaşayanınız oldumu ama denizden veya havuzdan gelirsiniz de havluyu ıslak ıslak çantada unutursunuz, o çantayı açtığınızda bir koku çıkar, işte o gibi yaaaa :84::84::84:
tekrar mı yıkasam acabaaaa, biraz önce eşimin deodorantının birini sıktım bol bol heryerine ama geçeceğini sanmıyorum. :5::5:

Hiç başıma gelmedi bende yıkanır yıkanmaz asmıştım hemen ama camlar acıktı yani hiç kötü kokmadı olmadı çıkmazsa bidaha yıka bnce

ıslak bezi ıslak ıslak koyarsın,sonra pis pis kokar,onun gibi olmuş sanırım tüllerin.annemde makineden çıkınca asardı ama günsüz kapı açık fln olurdu,öle kururdu demekki....bana tekrar yıkaman lazım gibi geldi:34:

canım bence tekrar yıka rahat edemezsin yoksa camları aç öyle kurusun

evet kızlar deodorantın kokusu gitti ve o pis koku tekrar çıktı ortaya. yaaa mekanizmalarını zorla söküp takmıştım yaaa şimdi tekrar yıkamam gerekecek. ama yıkamazsamda geçmeyecek belliki...

ben gidiyorum işim çıktı :5::5::5::5::5:

benimde akşama misafirim var,menüm şu sizce nasıl?

mercimek çorba
dolma
fırında paatesli tavuk
yourtlu havuç ve yoğurtlu turp
salata
rulo pasta

azmı oldu acep:53:

benimde akşama misafirim var,menüm şu sizce nasıl?

mercimek çorba
dolma
fırında paatesli tavuk
yourtlu havuç ve yoğurtlu turp
salata
rulo pasta

azmı oldu acep:53:

bende ideal iftardan sonra yenmiyor, benim de misafirim var akşama daha da eve gidip yemeklerimi yapıcam bitek çorbam ve barbunyam hazr :18:

patatesi rendeleyip suda bekletiyoduk,onu yapsam üzerine salçalı sos yapsam yada yoğurtlu..sizce nası bişey olur?

patatesi rendeleyip suda bekletiyoduk,onu yapsam üzerine salçalı sos yapsam yada yoğurtlu..sizce nası bişey olur?

eğer daha önce denemediysen hiç uğraşma derim yapışma gibi durumları var riske atma bence normal patates kızartması daha kolay :)

Son düzenleme:
denemek lazım o normalde etli oluyo ama et yemeyenler için mantıklı olabilir hem değişik olur

Son düzenleme:
tüllerimi kısa programda sadece yumuşatıcıyla yıkadım. bitmek üzere ama mekanizmalarını takamam eşime akşam taktırayım.

bugün biz yemeğimizi dışarda yiyecez yemek derdim yok :10::10:

biz ne yiyelim eşim erken gelecek...bu hafta niye bu kadar zorlandım acaba

Back
X