kızlar şuan moralim bozuk bakın size anlatayım obejketif olun ltfen yanlış düşünüyosam azarlayabilrsiniz
doktor bana ev işini kısmen yasakladı, bebek büyüdüğü için vücuduma baskı artıyor, vertigo atağa geçebilir diye özellikle eğilip kalkmak yasak
namazı dahi oturarak kılıyorum. Ev işlerimin çoğunu yapamıyorum, eşim yapıyor. Haftada iki kez Allah razı olsun annemle ablam gelip 2 saatte temizleyip gidiyolar, Rabbim bin kez razı olsun haklarını ödeyemem
ve ben günde en az 1-2 kez hala istifra etmeye devam ediyorum. Kan sevyem ve demirim çok çok düşük. EE bi de bebek kullanmaya başladı ben iyice halden düşmüş bir vziyetteyim. Mide bulantılarım baş dönmelerin geçmedi bunu zaten biliyosunuz. Bu sebeple kan ilacı da kullanamıyorum çünkü mide bulantısını dayanılmaz hale getiriyo
ayrıca bütün gün evimde rahatca yarı çıplak vaziyette dolaşıyorum.
tansiyonum 8 den yukarı çıkmıyo, bir anım bir anıma tutmuyo, her an yataga çakılı kalabiliyorum
Ayrıca yemek yapamadığım günler çok oluyor, genelde dışarda yiyoruz, eşim beni sahura bile kadırmıyo. Kızlar yemin ederim şımarıklık yapmıyorum, yaşamayan bunu bilemez. normal hayatım çok geride kaldı, kendime gelemiyoru. Beni en iyi doktorum anlıyo, eşime de sürekli anlatıyo, eşim de destek oluyo sağolsun
ben bu haldeyken dün gece görümcem aradı. 3 çocuguyla beraber bize geliyomuş pazar günü. Yanında kaynım ve diğer görümcem de var. salı günü de kayınpederim gelcekmiş
diğerleri br hafta kalıp döncek ama görümcem üç çocuguyla ramazan boyunca bizimle kalmayı planlamış
normalde başımın üzerinde yerleri var biliyosunuz defalarca ağırladım hepsini. Küs oldugum görümcemin çocuklarına bile baktım günlerce. Gelsinler sefa getirsinler yani. Ama benim bu halimle onları ağırlamam mümkün değil Allahım görüyo
ya beni hiç düşünmüyolar hiç mi değer vermiyolar. Halimi biliyolar aslında. Buna ragmen gezmek olsun diye böyle bişey yapmaları doğru mu sizce. Ve onlar herşeyi ters karşılıyolar. Kaynımın yanında açık bi şekilde oturamam zaten hadi onu geçtik görümcelerim kendi yanlarına bile kolsuz badiyle ya da askılıyla çıksam tuhaf karşılıyolar, hoşlanmıyolar
ben bu sıcakta uzun etek uzun gömlek üstüne başörtü nasıl katlanıcam
hadi onu geçtik, benim sürekli dinlenmeye ihtiyacım var, bazen o kadar kötü oluyorum ki kafamın altına yastık koymaya güç bulamıyorum. Sıcaktan fenalık geçirdiğimde midem bulanıyo ve resmen soyunuyorum. Onlar gelince ben rahatsızlığımla nasıl mücadele edicem ya
bir de işin başka boyutu var. biz iki buçuk ay evden uzak kaldık, evimi özledim tek başıma vakit geçirmeyi özledim. Kocamla baş başa kalmayı özledim. Napıcam ben ya ramazanın sonuna kadar
ve onlar burda oldugu sürece benim dışarda yemek yeme lüksüm, iftara misafirliğie gitme ya da çağırma lüksüm, temizlik yapmama lüksüm tamamen yok olacak.
ya ben mi hamile oldugum için abartıyorum yoksa insafsızca mı düşünüyorum nolur bişey söyleyin ya
ben hayatımda herşeyi ince düşünen, insanlara nezaketle davranmayı görgülü olmayı ilke edinmiş bir ailede yetiştim bunlar bana çok ters geliyo kılaar bana bişey diyin