• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

geldim..
gözüme kum-toz gibi şeyler girmiş. dr gözümün üstüne bişey soktu ve temizledi.
snra soktuğu çubugu görünce korktum altı temizlerken ittim yapamadı yani kanlanması da mikrop kapmış dedi.
2 ilaç verdi 1 damla 1 merhem gözüme nasıl sürücem bilmiyorum.
2 gün içinde geçmezse yıkamaya gelirsin şimdi bu çubuğa dayanamadın ona da dayanamazsın bekleyelim geçmezse yıkarız dedi.
gözünü silme sakın falan dedi
evdeyim.. bugünlük rapor verdi iyiym şuanda.. size yazıyım dedim sonra yatarım

Gecmıs olsun canım...
Merhemı sen suremeyebılırsın, esın sursun. Merhemı surerken sen yukarıya bak esın merhemı gozunun alt kapagından ıcerı sıksın sonra kapat gozunu o heryere etkı eder zaten...

Anammmm kızlar amma hızlısınız dünden bugüne 30 sayfa olmuş okumak baya zaman alıcak... yada okuyamayabilirim umarım arada kaçırdığım bişey yoktur...
Bende sabah 11 gibi kalktım çok uykusuzdum, bu gece bizim burda kıyametler koptu saat 3 civarı sokakta bi kız nasıl çığlıklar atıyor onun sesiyle yataktan bi fırladık, sokak ana baba gübnü genç çocuklar bi kızı kolundan tutmuş arabaya bindirmeye çalışıyo herkes camlarda... çocuklardan biri kız ölmek üzsere hemen götürelim diyo kız baygınlıklar geçiriyo binmem diye tam bir rezillik, sonra ambulans polis falan geldi toplayıp götürdüler. Sahurdu falan derken 5 i buldu yatmam. Kalktım camlarımı sildim perdelerimi yıkadım temizlik yaptım baya. Bugün gelecek olan misafirlerimiz iptal etmişler, eşim aradı biraz önce içimden tam isabet dedim :27: yarına arkidişlerim gelecek eşleriyle birlikte bugünden hazırlıklara başlarım ufaktan. Birazdan semt pazarına gideyim sebze alayım birazcık.
Baya hareketlı bır gece gecırmıssınız canım...
Baya da ıs yapmıssın masallah hamarat hatun...

gökkuşağı kekimi yapıyorum... :39:

Mutlaka resım ıstıyorum haberın olsun

merhaba kızlarr. şuan evden bağlanıyorum :1: dün 10 da ewe geldim çok fenaydım. 1 gibi babam almaya geldi anneme geçtim.gece orda kaldık annem vikis sürdü sırtıma boğazıma filan. şimdi biraz daha iyiyim ama yinede rapor aldım dinleneyim birazcık dahada iyi olayım çünkü yattığım sürece iyiyim azcık iş yapsam yada az yorulsam yine fena olucam belli. seslerim hala kısık ve boğazım acıyo.
eşim aşağı dükkandaki internetten eve çekti ama laptop değil kasayı tv'ye bağladık kablo çektik yukarı :1: orjinal bi internetim var şu an yani bi geçmişi okuyup geleyim ben

Kuzucum cok cok gecmıs olsun canım, yat dınlen takıl nette keyfıne bak...Rapor alman cok ıyı olmus rahat rahat keyfıne bak...

merhaba kızlarr. şuan evden bağlanıyorum :1: dün 10 da ewe geldim çok fenaydım. 1 gibi babam almaya geldi anneme geçtim.gece orda kaldık annem vikis sürdü sırtıma boğazıma filan. şimdi biraz daha iyiyim ama yinede rapor aldım dinleneyim birazcık dahada iyi olayım çünkü yattığım sürece iyiyim azcık iş yapsam yada az yorulsam yine fena olucam belli. seslerim hala kısık ve boğazım acıyo.
eşim aşağı dükkandaki internetten eve çekti ama laptop değil kasayı tv'ye bağladık kablo çektik yukarı :1: orjinal bi internetim var şu an yani bi geçmişi okuyup geleyim ben

Canım geçmiş olsun

Pingum hoşgeldin geçmiş olsun tekrar...
kızlar bişi sorucam size kredi kartı başvuru formunu dolduruyorum da sanal kart istiyomusunuz diye bi seçenek var netten alış veriş için mi gerekli bu şey istemiyoruz desek alış veriş yapamazmıyım netten??

Aynen canım ben de bayılıyorum oyle mayhos tatlara...
Esım de recele cok duskun o yuzden cesıt cesıt yapayım dedım, cılek yapmıstım, vısneyı de baya yapıyom sımdı. Bogurtlenı denemek ıcın yapıyom gorsen gulersın yarım kılocuk :1: olsun mınıcık bı kavanoz cıksa da cesıt olsun
Sevıyorum kıslık hazırlıkları, hazır suan oruclu da degılken yapayım dedım...

Kızlar evde fasulyeye koymak ıcın domatesım yok, onun ıcın pazara gıtmem lazım, domates olmadan yapabılırmıyım buzluk ıcın?

Aynen bayıldığım tatlar,eşinde seviyormuş ne güzel beraber yersiniz,yarım kilo olsun canım gene çıkar burdan baya yiyceğiniz kadar sonra yine alır yaparsın:34:
Fasülyeye domates eklesen daha güzel olur gibi

Pingum hoşgeldin geçmiş olsun tekrar...
kızlar bişi sorucam size kredi kartı başvuru formunu dolduruyorum da sanal kart istiyomusunuz diye bi seçenek var netten alış veriş için mi gerekli bu şey istemiyoruz desek alış veriş yapamazmıyım netten??

Formdamı yazıyor normalde netten alışverişe kendinde açtırabiliyorsun,normal kartınlada alışveriş yapabilirsin ama daha güvenli olsun diyorsan sanal kart işaretle
Canım ya kıyamam sana ben benimde üstüme hiçbir fatura yok eşim kendi izin alıp gittiği için ben hiç uğraşmadım bunlarla,birtek dsmart benim adıma:1:
Üzülme sen çıkar kredi kartını bulunsun ama sen yinede eşinin kartıyla yap alışverişii:27:

Pingu geçmiş olsun canım bu haftasonuna kadar yat evinde dinlen iyi gelicektir eminim,pazartesiye bomba gibi olursun:34:

Speedy sanada geçmiş olsun dikkat et gözüne elini pek sürme olurmu, keki yaparsanda resimlersen bizde bayram edelimm:1:

Pingucum geçmiş olsun... Yat, uzan, bol bol dinlen... Hemencecik iyileşiver :34:

Speedy sana da geçmiş olsun canımm... O merhem olayı tamam çok iyi bişey de çok gıcık bişey ya yapış yapış yapıyo ama napacaksın iyileşmek için mecbur...

Kızlar ya benim makyaj masamın önüne pufum yok speedy nin vardı hatırlıyorum böyle ayakkabı şeklinde bişey çok güzeldi... Benim yatağın önünde sandıklı puflar var ya ondan var arada halı onun önünde de makyaj masası bana büyük gelir diye düşündüm öyle ayakkabı şeklinde bi koltuk alsam diye geçmeye yer kalmaz :37: Şöyle küçük portatif bi puf nerde bulabilirim:31:

anamm geçmiş ne çok birikmiş yahu ne zamandır okuyorum vaal bırakamadımda meraklıyım :1:
Ahsencim bebişini hissetmişsin süpar ya. ben daha tam ayırt edici hissedemiyorum 2 kez filan minik pıtpıtlar duydum ama benim de yakındır hissetmem dimi :16: biz 4lü tarama testi yaptırmıştık geçen hafta bugün aldım sonucunu çok şükür risk yok çok sevindim. yarın yada yarından sonrada kontrole gidicez bakalım. bide benim canım cips çok istiyo canım ya zararlı ama yiyorum valla tabi hergün değil seyrek de olsa yiyorum

Daphnecim tayininz çıkmış ama zor bi karar senin için. ailenin yanıunda olması kadar süper bişey yok hasta olduğumda bikez daha anladım. anneme çok iyi baktı bana. eşimde bakardı ewet ama bi erkekle bi annenin bakması çok farklı. Ama tabi ki ewlendik artık kendi hayatımız sorumlu olduğumuz eşimiz var. Allah yardımcın olsun zor bi karar işallah sizin için en doğrusunu yaparsınız.

Aydasucumm bloğunu yenilesen artık diyorummm tembel blog yazarı seniii kız ana sayfadaki yemekler bayatladı aylardır :9:

daha bisürü şey yazıcaktım ama unuttum. bende kakaolu kek yapıcam şimdi. yemek olarakda annem nohut verdi onu yağlayıp kaynatıcam pilav yapıcam bide.

Formdamı yazıyor normalde netten alışverişe kendinde açtırabiliyorsun,normal kartınlada alışveriş yapabilirsin ama daha güvenli olsun diyorsan sanal kart işaretle
Canım ya kıyamam sana ben benimde üstüme hiçbir fatura yok eşim kendi izin alıp gittiği için ben hiç uğraşmadım bunlarla,birtek dsmart benim adıma:1:
Üzülme sen çıkar kredi kartını bulunsun ama sen yinede eşinin kartıyla yap alışverişii:27:

Saol canım artık istemem onun kartını kendi kartımla yapıcam alış verişimi çatır çatır :23:

İnternette çok güzel şeyler buldum ama burda yok galiba... Netten bilindik yapı marketlerin, mobilya mağazalarının sitelerine girdim yok ben bi de bağımsız mobilyacılara bakayım bari.. İnternette bulduklarımı ekleyeyim gözümüz gönlümüz açılsın:9:
$puf_koltuk018.webp $yenicecom_132775319019.webp $images.webp $479_photo_1_184636.webp $2234_SMF05322-16-stool.webp $Nendo_Ribbon_Stool_nh7.webp $puf_koltuk004.webp $puf_koltuk006.webp

Kızlar ben dolma biber doldurup pişirsem buzluga koysam olur mu ki bir hafta filan dayanır mi eve akşam dokuzda geliyorum yemek yapmak çok zor oluyo yada önerisi olan

heyy kızlar nerdesiniz yaa.. gece için kocama minik pizzalar yapayım diyorum internette tarifler var ama sizin yaptığınız bi tarif var mı denenmiş güvendiğim birilerinden alsam tarifi daha çok içime sinicekte.

Pingum ve Speddy cok geçmiş olsun. Annem pizza yapar ama ben daha hiç denemedim :)

Ugur bocegi, evimister ve evmanya gibi sitelerde vardır.Bak oralara istersen.

Kızlar ya size bişi sorcam; MEDITERRANEAN nasıl okunuyor?

Kızlar ben dolma biber doldurup pişirsem buzluga koysam olur mu ki bir hafta filan dayanır mi eve akşam dokuzda geliyorum yemek yapmak çok zor oluyo yada önerisi olan

Canım bana kaynanam saolsun, biraz dolma vermişti.Buzluga atmıstım. Sonra çıkarıp fırında ısıtıp yedik,çok güzel :34:

Back
X