• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

başımıza gelen bir olayı anlatmak istiyorum bebişim
eşimle nişanlıyken babasının bir işi vardı o taraflara gelmiştik tapuyla ilgilimi ne birşey her nys arabayla dolandık dolandık bulamıyoruz
nereyi dersende bağdat cad. dymiş yer bulamadık ne bilelim karışık geliyor oralar
sonra taksiye sorduk anlattı yok olmadı krokiler şemalar bile çizdim bulduğum kağıtlara kollarıma yok yine bulamadık
en sonunda taksiciye para verdik abi sen önden devam et biz seni takip ediyoruz Allah aşkına götür bizi oraya diye:52:
düşün hem o kadar dolandığımızamı takip için verilen taksi parasınamı ve bulduktan sonra çıkmak içinde taksiye takip parası vermiştik:52:
ben bide bunu hiiiiç utanmadan kayınpederime anlatmıştım bide arkasından diyorumki çamlıcayada gittik meğersem benimkide baba burda başka işim çıktı demiş double pot kırmıştım:17::1:
yani bizim rezilliğimiz neysede:37:
sizin oralar çok karışık sevemedik oraları
hemen kötülerim bende böyle:1:

şekerim bağdat caddesi boydan boya bir cadde orada nasıl başarıp kayboldunuz :1:
ama haklısın bilmeyen için çok karışık bizim buralar .
bir gün gel de gezdireyim seni taksiye bosuna para vermeyin bir daha ...
yada ara sor :27:

melis bu arada sen eski püskü deyince googleden sokağımı arattım bizim apartman no 6 8 numaralı apartmanda cinayet işlenmiş bunuda öğrenmiş oldum :53:

tekin değil kızım sizin oralar gerçi sana bişi olmaz :15:

Aaa evet birde o var,yeni gelin :1:

Apartmandakilerde konuşuyormuş yeni gelin gelecek diye.Maşallah yani...
Ama işte çok canım sıkılıyor.Yapacak,gezecek hiçbirşey yok.Heryere uzak,çıkmak istesek gözümüzde büyüyor,evde olunca eşimin işine geliyor ama ben iyice bunalıyorum.En yakın alışveriş merkezi Perlavista,onun içinde 2 vasıta.En az 45 dakika sürüyor o da :1:

aaa Perlavista şu anda olduğum yerin sokağın başı amaaan boşver ben yanı başımda oraya bile gitmeye üşeniyorum:1: o zaman hemen hesaplıyorum 45 dk dediğne göre hmmm uzakmışın bana
dün akşam evimize uğradık başıma gelenler şalterler atmış buzdolabındakiler çürümüş kokmuş gece gece onu temzledim hernys hemen yukarki komşu çıktı nerdeydiniz işte tatildemiydiniz görünmüyordunuz sorguya çekildik:1:

Son düzenleme:
şekerim bağdat caddesi boydan boya bir cadde orada nasıl başarıp kayboldunuz :1:
ama haklısın bilmeyen için çok karışık bizim buralar .
bir gün gel de gezdireyim seni taksiye bosuna para vermeyin bir daha ...
yada ara sor :27:

ahh ahh para neysede rezillik fenaydı, köyden indim şehire hesabı
bağdat cad. arka sokaklarında koybolduk biz kurtarırmı acep bu rezilliğimizi:1:
aynen bak kk nın faydaları ozdn navigasyon edindim:51:

aaa Perlavista şu anda olduğum yerin sokağın başı amaaan boşver ben yanı başımda oraya bile gitmeye üşeniyorum:1: o zaman hemen hesaplıyorum 45 dk dediğne göre hmmm uzakmışın bana:1:
dün akşam evimize uğradık başıma gelenler şalterler atmış buzdolabındakiler çürümüş kokmuş gece gece onu temzledim hernys hemen yukarki komşu çıktı nerdeydiniz işte tatildemiydiniz görünmüyordunuz sorguya çekildik:1:

Bizim varlığımızı yokluğumuzu kimse farketmez valla :1:
İşte en yakın yer orası bizede napalım...

Yazık olmuş dolabındakilere de yaa...

O Bağdat Caddesi harbidende ne öyle yaa,boylu boyunca bir cadde,başında insen,arasan gideceğin yeri,belki sonunda gitmek istediğin yer.Ne yapacaksın?:1:

istanbulun ucunda oturan sensin ...

istanbulun orta yerimi tekin değil

evet melis iş çıkısı seni döveceğim kaçma :27:

:33: bulamazsın ki, sende buraları bilmiyorsun
gerçi artık açık adres verdim sayılır,biraz bilenler burayı şıp diye sobeleyebilirler beni:27:

kızım hem sen demedinmi cinayet işlenmiş, işte istnbulun orta yerinde bunlar oluyorsa daha neler olmuştur oralarda, hem yaşanmışlığıda çok korktum:18::1:

Son düzenleme:
gerçi artık açık adres verdim sayılır,biraz bilenler burayı şıp diye sobeleyebilirler beni:27:

kızım sen demedinmi cinayet işlenmiş, işte istnbulun orta yerinde bunlar oluyorsa daha neler olmuştur oralarda, hem yaşanmışlığıda çok korktum:18::1:

sizin evin aşağısında sima sitesi var elimle koymuş gibi bulacağım seni .. biraz bekleyeceksin ama trafik vardır:1:

kızım hem sen demedinmi cinayet işlenmiş, işte istnbulun orta yerinde bunlar oluyorsa daha neler olmuştur oralarda, hem yaşanmışlığıda çok korktum:18::1:

özelden cinayeti atıyorum oku bakalım korku filmi gibi buradan link vermek yasak sanırım

sizin evin aşağısında sima sitesi var elimle koymuş gibi bulacağım seni .. biraz bekleyeceksin ama trafik vardır:1:

:18: anam geliyor benimki
ama orda değilimki :32:

özelden cinayeti atıyorum oku bakalım korku filmi gibi buradan link vermek yasak sanırım
tamam at bakalım okurum
bende çıkyorum ama kocacım geldi sesleri geliyor aşşağıdan kaynıma bağrıyor öküz oğlum öle mi park edilir araba diye:52:

mercimek çorba olabilir mi bende de dolma var yanında mercimek çorba salata ve yoğurt

Canının istediği bir çorba , cacık, Birde tavuk kızartabilirsin. Ben şimdi açım ya menüyü biraz karıştırmış olabilirm :)))

Mercimek çorbasını 2 gün önce bitirdik :)
Evde en önemli şey yok,YOĞURT...

Tabii salata malzemeside kalmadı.Ben hiç evden çıkmıyorum,eşime söylüyorum o alıyor gelirken...

Birde bizimki bi cins :1:
Çok ekmek yiyor,çorba olsa onunla karnı doyuyor zaten,diğerlerini de az yiyor,kalıyor.Makarna yapayım desem onuda sevmiyor.Ama makarna yapacağım sanırım.Salçalı mı salçasız mı yapsam onu düşünüyorum.Diğer seçenek ise yoğurtlu bişey olması lazım,gelirken alsın,bende hazırlayıp bekliyim bari.Tavukta mı kızartsam şimdi yani :1:

bugün öğlen mercimek çorbası, etli kırmızı-yeşil biber dolması ve yoğurt vardı ama akşam ben ne yapsam karar veremedim yine canım tavuk çekti iki gün önce tavuk dolma yapmıştım bi de sütlaç foto çektim ama yükleyemedim biliyosunuz yoğunum yarın yüklerim

Back
X