• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

ewet ya ben de sabah okumuştum şaşırdım
dünyaya tam donanımlı geliyoruz, bütün sistem yerli yerinde oluyor, ne byük mucize

bu arada kızlar dün görümcemin ufaklığı işeyince annesi banyoya soktu o da yıkandıktan sonra çırılçıplak salona geldi pipişini sallayarak
eşim de güldü len bu hal ne diye
diğer küçük yegeni de 8 yaşında, "dayııı sende de var ondan dimi. Ama seninki daha büyük dimi" dedi. Biz de güldük
çocuk da devam ediyor, "babalarınki büyük olurmuş ya, dayım da yakında baba olacak ondan büyüktür onunki" diye açıklama yaptı bir de:52:

ay gülemiyorumda ahsen

allahtan yabancı yokmuş

bu cocuklar çok fena ya

kesin kız yani o kadar erkek var ki inanamıyorum kız olduğuna

ben de eylüldeki ayrıntılı ultrasonla emin olucam
alışverişe o zaman başlicaz inş.
mobilyalara bakıyoruz şu sıralar, çok tatlılar yaa

ne maili ya:44: banada atın eksik kaldım:52:
ahsen kızın mı olcak senin sonunda bi kız haberi aldık canım:16:

hee bakalım hanginiz kapacaksınız minnoşumu
bu kadar erkeğe bi tane kız:52:

ewet ya ben de sabah okumuştum şaşırdım
dünyaya tam donanımlı geliyoruz, bütün sistem yerli yerinde oluyor, ne byük mucize

bu arada kızlar dün görümcemin ufaklığı işeyince annesi banyoya soktu o da yıkandıktan sonra çırılçıplak salona geldi pipişini sallayarak
eşim de güldü len bu hal ne diye
diğer küçük yegeni de 8 yaşında, "dayııı sende de var ondan dimi. Ama seninki daha büyük dimi" dedi. Biz de güldük
çocuk da devam ediyor, "babalarınki büyük olurmuş ya, dayım da yakında baba olacak ondan büyüktür onunki" diye açıklama yaptı bir de:52:

ayy ahsen güldürdüler beni ne fenalar yaaa :60:

özdnnnnnnnnn biara tavuk göğsünün akıbetinden bahset merak ettim hala dolabın derinliklerinde mi :1:

Son düzenleme:
kuzu kulağı ne ya ben hiç görmedim
bi tane ıspanak çeşidi var böyle kuzulu muzulu bişey
o mu yoksa:1:

yok canım ıspanaktaki kuzu farklı :1: kuzu ıspanak taze yaprakları ufak tefek olan ıspanağa denir çıtır çıtır olur.kuzkulağı da rokaya benzer tipi o da yeşil bi bitki sonuçta :9::9:

Back
X