- Konu Sahibi landfloves
- #32.461
landfloves yine ortalığı ateşe vermiş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özden bebiş nasıl, tekmeler başladı mı ?
yok yavrum ya ses seda yok benim kızda yarın gidip göreceğiz bakalım ne yapıyor içeride
1 ay oldu görmeyeli özledim bebeyi
landfloves istifa etmene sebep ne canım niye kızdın bu kadar sınav sonucun için üzüldüm tekrar ne zaman olacak
Landfloves hayırdır neden bu kadar kızdırdılar seni :26:
Landfloves konu neydi cnmhaha cok guldum buna.ajan olmasin senin isyerinden
Saka bi yana noldu hakkaten?
Sinav icinde uzulme.agustosta bidaha var nasilsa
landfloves yine ortalığı ateşe vermiş![]()
MErhaba kızlar.
Ahsen annen kontrole ne zaman gidiyo canım ??
LAndfloves :) sende ajan bol bi ara nişanlıykende eşin ajanlık yapmıştı dimi![]()
MErhaba kızlar.
LAndfloves :) sende ajan bol bi ara nişanlıykende eşin ajanlık yapmıştı dimi![]()
ay evet bide nick alıp gelmiş bilmem kaç sayfayı üşenmeyip okumuştu.. ne kızmıştım yaa o zaman parçalayacaktım nerdeyse
Bu arada hanzade whatsapp tada yazmışsın. Malesef yarında hava sağnak yağışlı. Öyle olursa bende gidemem. Çünkü senin gibi 3 araçla gideceğim çok zor olur benim için.![]()
yanlış hatırlamıyosam 180 sayfa filandı o zaman binlerce sayfa olsa onları da okur muydu acaba:44:
o zaman yarın ki buluşma iptal mi şimdi whatsappı okuyamıyorum
Bilmiyorum ki. Diğerleri ne düşünüyor ama bize zor olur. Pertimiz çıkar oraya gidene kadar![]()
3 araçla oraya gidene kadar tek araçla buraya gelin kız, hem burası güneşli denizede girerik![]()
yok yavrum ya ses seda yok benim kızda yarın gidip göreceğiz bakalım ne yapıyor içeride
1 ay oldu görmeyeli özledim bebeyi
MErhaba kızlar.
Bilmiyorum ki. Diğerleri ne düşünüyor ama bize zor olur. Pertimiz çıkar oraya gidene kadar![]()