- Konu Sahibi baharinadasi
Canım merhaba test yaptın mıArkadaşlar birşey sorucam transferden sonra ayaklarım üşüyor sanki parmak uçlarım donuyor sizce normal mi yaşayan oldu mu bu durumu ? 22 de oldum 5. Gün embiriyo su
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba test yaptın mıArkadaşlar birşey sorucam transferden sonra ayaklarım üşüyor sanki parmak uçlarım donuyor sizce normal mi yaşayan oldu mu bu durumu ? 22 de oldum 5. Gün embiriyo su
Bugün idrar yaptım ikinci hafif çıktı kanı pazartesi günü vereceğimCanım merhaba test yaptın mı
Kaçıncı günün bugün çok heyecanlı ozaman var senin ikinci silik çıkanlar hep hamileBugün idrar yaptım ikinci hafif çıktı kanı pazartesi günü vereceğim
Kaçıncı günün bugün çok heyecanlı ozaman var senin ikinci silik çıkanlar hep hamile![]()
İnşallah şuan lekelenmem varKaçıncı günün bugün çok heyecanlı ozaman var senin ikinci silik çıkanlar hep hamile![]()
Benim de transfer birlikte 9 günüm belirtilere bakma bizim de kan verene kadar belli değil yaAy Allah'ım inanamıyorum ya çok sevindim sizin adınıza bence ikinizde hamilesiniz benim transfer günü hariç 4. Günüm ama hiçbir belirti yok![]()
4. 5. Günlerinde belirtilerin oldu muBu ay pozitifi görenler sizde de kasık ağrıları var mı?
Benim 9. gün HCG 267 çıktı, göğüste dolgunluk yok, batmalar oluyor ama Kasık ağrısı epey hissettiriyor.
Sen nerde oluyosun canım transferini hangi hastane evet iğneler ilaçlar fazla bende de o şekildeİlaç kullanımlarınıza baktımda iğneler falan siz ilaçlı transfer mi oldunuz ben doğal transfwr estrofem hiç kullanmadım şimdi de T+4 teyim efa mom ecoprin ve progestan fitil kullanıyorym sadece
Benimde 4.gun belirtin var mıİlaç kullanımlarınıza baktımda iğneler falan siz ilaçlı transfer mi oldunuz ben doğal transfwr estrofem hiç kullanmadım şimdi de T+4 teyim efa mom ecoprin ve progestan fitil kullanıyorym sadece
Cok guzel cikmis massallahhTek başıma görmüyorum inşallah vardır diye düşünüyorum predictor yaptıktan sonra kaset testte yaptım inşallah güzel bir değerler haber veririm
4. 5. Günlerinde belirtilerin oldu mudeğerin ne kadar güzel çıkmış maşallah
Ben Dr Selçuk selçuğa gidiyorum benim herhangi bi sıkıntım yoktu eşimde sperm hareketsizliği vardı o yüzden tüp bebek yaptırdım 2 aşılama denedik tutmadı o yüzden doktor doğal denicez sana dedi ama bu kadar ilaç kullananlar doğal mı ilaçlımı bilemedimSen nerde oluyosun canım transferini hangi hastane evet iğneler ilaçlar fazla bende de o şekilde
Yani kasıklarımda batma oluyor arada göğüs kaşık şişliğim var ama onlar progestandan dolayı biliyorum senin var mıBenimde 4.gun belirtin var mı
Bende de sıkıntı yok canım eşimde varikosel ve hareket zayıflığı var bir sürü doktora gittik tavmergen vs hepsi ayni şeyi söyledi aşılama tutmaz normal yollada olmaz çocuğunuz direk tüp Bebek dedi oylelikle başladık. Ama araştırmalarıma göre tüp Bebek sürecinde bu ilaçları hep veriyorlarBen Dr Selçuk selçuğa gidiyorum benim herhangi bi sıkıntım yoktu eşimde sperm hareketsizliği vardı o yüzden tüp bebek yaptırdım 2 aşılama denedik tutmadı o yüzden doktor doğal denicez sana dedi ama bu kadar ilaç kullananlar doğal mı ilaçlımı bilemedim
Yok canım kasıklarımda hiçbirsey yok hissetmiyorum Ağrı falan göğüslerim şiş karnım şiş oda ilaçlardan zatenYani kasıklarımda batma oluyor arada göğüs kaşık şişliğim var ama onlar progestandan dolayı biliyorum senin var mı