• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekimde Pozitifi Görenler

Ay Allah'ım inanamıyorum ya çok sevindim sizin adınıza bence ikinizde hamilesiniz benim transfer günü hariç 4. Günüm ama hiçbir belirti yok🥺

Bu ay pozitifi görenler sizde de kasık ağrıları var mı?
Benim 9. gün HCG 267 çıktı, göğüste dolgunluk yok, batmalar oluyor ama Kasık ağrısı epey hissettiriyor.

İlaç kullanımlarınıza baktımda iğneler falan siz ilaçlı transfer mi oldunuz ben doğal transfwr estrofem hiç kullanmadım şimdi de T+4 teyim efa mom ecoprin ve progestan fitil kullanıyorym sadece

İlaç kullanımlarınıza baktımda iğneler falan siz ilaçlı transfer mi oldunuz ben doğal transfwr estrofem hiç kullanmadım şimdi de T+4 teyim efa mom ecoprin ve progestan fitil kullanıyorym sadece
Sen nerde oluyosun canım transferini hangi hastane evet iğneler ilaçlar fazla bende de o şekilde

Sen nerde oluyosun canım transferini hangi hastane evet iğneler ilaçlar fazla bende de o şekilde
Ben Dr Selçuk selçuğa gidiyorum benim herhangi bi sıkıntım yoktu eşimde sperm hareketsizliği vardı o yüzden tüp bebek yaptırdım 2 aşılama denedik tutmadı o yüzden doktor doğal denicez sana dedi ama bu kadar ilaç kullananlar doğal mı ilaçlımı bilemedim

Ben Dr Selçuk selçuğa gidiyorum benim herhangi bi sıkıntım yoktu eşimde sperm hareketsizliği vardı o yüzden tüp bebek yaptırdım 2 aşılama denedik tutmadı o yüzden doktor doğal denicez sana dedi ama bu kadar ilaç kullananlar doğal mı ilaçlımı bilemedim
Bende de sıkıntı yok canım eşimde varikosel ve hareket zayıflığı var bir sürü doktora gittik tavmergen vs hepsi ayni şeyi söyledi aşılama tutmaz normal yollada olmaz çocuğunuz direk tüp Bebek dedi oylelikle başladık. Ama araştırmalarıma göre tüp Bebek sürecinde bu ilaçları hep veriyorlar

Back
X