Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

naz1969

NAZ abla olmk istyr..
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
1.470
3
66
Adana
CANLAARR 9 ay sonunda bnde müjdeli haberlerimi verdim rabbim herkese nasip etsin...MAyıs annişlerimiz sizleri beklyrm...

canım arkadaşlarımmm ağustos topiğimizinn devamıı olsunn sizleride burda göreceğim...beklycğm...ordada sizinleyim..

çatlatma iğnesi ile hamile kaldım henüz kesesini ve kalp atışlarını duymadım sabırsızlıkla rabbim banada nasip etsin diyorum...

eylül hamişlerimizz....ekimm hamişlerimizz....hepinizii bekliyroum...

:nazar::nazar::nazar::nazar:

RABBİM SAĞ SALİM KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN...

SAĞLIKLI HAYIRLI GEBELİKLER NASİP ETSİN RABBİMM:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49:

selam oncelıkle bu grup hayırlara vesıle olur guzel paylasımlar yaparız ... cunku bazı sacma gruplarda sırf kendı kendılerıne konusuyorlar yenı gelenlerı kaıle bıle almıyorlar yazıyosun soruyosun cvp veren yok.. sankı sanırsın parayla satın almıslar okadar yogun bır bencıllık var ... neyse oncelıkle bebegın hayırlı olsun canım ben yarın ılk doktor kontrolme gıtcem sat 28 agustostu 4+4 teyım ınsallah yarın kendını gosterır .. sen doktora gıttın mı acaba ..

merhaba
3. cocuguma hamıleyım esımden cok ben ıstedım kızlarımın bırı 10 dıgerı 7 yasında bu defa hayırlı saglıklı bır oglum olsun cok ısterım ınsallaha SAT 28 agustos aıle hekımım kandan gebelıge bakmadı erken dıye dayanamadım eczaneden test aldım pozıtıf cıktı hala ınanamıyorum cok ıstemıstım ama bıraz beklerız sanmıstım hamdolsun rabbıme olmayan ve ısteyen herkese versın rabbım ınsallah bızlere de sag saglım kucaklamayı nasıp etsın ınsallah

bu arada kızlar bu hamılelık gosteren kısmı nerden yapıyorsunuz hanı yazıdıgınızın altına cıkan ımza gıbı olan bolumdekı kısmı

selam oncelıkle bu grup hayırlara vesıle olur guzel paylasımlar yaparız ... cunku bazı sacma gruplarda sırf kendı kendılerıne konusuyorlar yenı gelenlerı kaıle bıle almıyorlar yazıyosun soruyosun cvp veren yok.. sankı sanırsın parayla satın almıslar okadar yogun bır bencıllık var ... neyse oncelıkle bebegın hayırlı olsun canım ben yarın ılk doktor kontrolme gıtcem sat 28 agustostu 4+4 teyım ınsallah yarın kendını gosterır .. sen doktora gıttın mı acaba ..

o konuda sana katılıyorum tatlım, inşallah burada
hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız bende keseyi gördüm
10 ekim de inşallah kalp atışlarını göreceğim rabbim den
tek dileğim evladım sağlıklı olsun :nazar: inşallah rabbim hepimizin
evlatlarını korusun AMİN :49:

bu arada kızlar bu hamılelık gosteren kısmı nerden yapıyorsunuz hanı yazıdıgınızın altına cıkan ımza gıbı olan bolumdekı kısmı

sağ üst köşede kullanıcı kontrol profili diyo tatlım ona bas
sonra sol öşede profilim/profili düzenle/kişisel bilgiler de bebğin tahmini
doğum tarihini yazıyosun en alttaki değişiklikleri kaydet e basıyosun :39

Son düzenleme:
CANLAARR 9 ay sonunda bnde müjdeli haberlerimi verdim rabbim herkese nasip etsin...MAyıs annişlerimiz sizleri beklyrm...

canım arkadaşlarımmm ağustos topiğimizinn devamıı olsunn sizleride burda göreceğim...beklycğm...ordada sizinleyim..

çatlatma iğnesi ile hamile kaldım henüz kesesini ve kalp atışlarını duymadım sabırsızlıkla rabbim banada nasip etsin diyorum...

eylül hamişlerimizz....ekimm hamişlerimizz....hepinizii bekliyroum...

:nazar::nazar::nazar::nazar:

RABBİM SAĞ SALİM KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN...

SAĞLIKLI HAYIRLI GEBELİKLER NASİP ETSİN RABBİMM:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49:

Gönlün çok temiz arkadaşım Allahın izniyle
keseyide/bebeğide/pıtpıtları da duyacaksın :nazar:

cnm bnmm emin ol burda herkes bni tanır hepimiz kardeşiz hepimizin derdi aynı derim ben..bnde daha gitmdm cnm beklyrm 5 hafta btsn öle gtcm göremeycğmi blyrm diye erken gtmk istemyrm sabrla beklyrm şekerim..hadi güzell haberlerle gell cnm habersz bırkma bizi
merhaba
3. cocuguma hamıleyım esımden cok ben ıstedım kızlarımın bırı 10 dıgerı 7 yasında bu defa hayırlı saglıklı bır oglum olsun cok ısterım ınsallaha SAT 28 agustos aıle hekımım kandan gebelıge bakmadı erken dıye dayanamadım eczaneden test aldım pozıtıf cıktı hala ınanamıyorum cok ıstemıstım ama bıraz beklerız sanmıstım hamdolsun rabbıme olmayan ve ısteyen herkese versın rabbım ınsallah bızlere de sag saglım kucaklamayı nasıp etsın ınsallah

tebrklerr cnm bnmmm ne güzll bndde çok çoçuk severim bnmde 2ci bnde üçüncüyü doğurablrm o potansyel var bendede erken gitme doktra şekerim keseyi göremezsn bidaha gel dyck kese görnmedi diycn üzülcn felan bn o nedenle sabrla beklyrmm cnm .

Gönlün çok temiz arkadaşım Allahın izniyle
keseyide/bebeğide/pıtpıtları da duyacaksın :nazar:

cnmm bnmm hoşgeldinnn hadiii bebişlerden konşcağmz günler gelck diyrdm bakkk :))

gözünüz aydın.güzel bir 9 ay geçirirsin inşallah.çatlatma iğnesi bende vurunacam.sizdemi otriville vuruldunuz.ve nerden yapıldınız.

Merhaba, bende Eylul hamisiyimmm:) Hamileligimi ayin 25inde ogrendim. 2 senedir cok istiyorduk.Asilama ile oldu bizimkisi. Allah isteyen herkese nasip etsin. Saglikla sihhatle bebislerimizi kucagimiza alalim insallah. Doktorum sadece bhcg lere bakti. Keseyi ve kalp atislarini beraber gorelim dedi. Insallah 9 ekimde pitpitlari ve bebisimi gorurum. Hamis arkadaslarim siz nasilsiniz? Agri sizi vs bisey var mi? Nasil besleniyorsunuz? Doktor vitamin falan bisey onerdi mi folik asitten baska? Ben bunlari 9 ekime kadar soramiyacagim doktoruma.

gözünüz aydın.güzel bir 9 ay geçirirsin inşallah.çatlatma iğnesi bende vurunacam.sizdemi otriville vuruldunuz.ve nerden yapıldınız.

evt cnm aynı iğne karındn vuruldm ama önemlisi vurulmdn bi gün önceside ilşkim vardı..cnmm bnmm dilerim sende müjdli haberler verirsn bizleree..sakın habersizz bırkma bizi...

Naz bugün pazar ya tüm anneler
gezmeye gitmiş anlaşılan :1:

şekerim bndee kocişle maçaa gttm geldiimm stres attım bağrdım geldmmm :))senn npysnn ??nasl geçiyo kuzum..

Merhaba, bende Eylul hamisiyimmm:) Hamileligimi ayin 25inde ogrendim. 2 senedir cok istiyorduk.Asilama ile oldu bizimkisi. Allah isteyen herkese nasip etsin. Saglikla sihhatle bebislerimizi kucagimiza alalim insallah. Doktorum sadece bhcg lere bakti. Keseyi ve kalp atislarini beraber gorelim dedi. Insallah 9 ekimde pitpitlari ve bebisimi gorurum. Hamis arkadaslarim siz nasilsiniz? Agri sizi vs bisey var mi? Nasil besleniyorsunuz? Doktor vitamin falan bisey onerdi mi folik asitten baska? Ben bunlari 9 ekime kadar soramiyacagim doktoruma.

cnmm yaa sen bnm için ayrı önmlisin haa .)) bnde iğne ile hamiş kaldm ve 25 inde öğrndm ve sadce kanda öğrndm :)15 ekimde gtmyi düşünyrm ama kalp atışlarnı kesin duymk için sabrediyrm :)) sadce folik asit kullnyrm..belime arada sızı giriyo :)kasıklarda ani batmalarm varr sürekli tatlı bişeler cnm istyo :)) sebze meyve ve çerez yiyrm :))

inşallah inşallahh:))sen hamilesin dua et bizlerede bizde anne olalım :D

şekerim bndee kocişle maçaa gttm geldiimm stres attım bağrdım geldmmm :))senn npysnn ??nasl geçiyo kuzum..

QUOTE]

İyi yapmışın canım ne güzel stres attın. benim de aynı
hiç bi farklı bişey yaptığım yok ki evde yatıp durum :1:
haftaya kalp atışını görmeye gidicem ama içim içimi yiyo :18:

inşallah inşallahh:))sen hamilesin dua et bizlerede bizde anne olalım :D

cnm bi kan testi yaptrsna sen iğne vuruldysan..dua herzmn edyrm merk etme...

QUOTE]

İyi yapmışın canım ne güzel stres attın. benim de aynı
hiç bi farklı bişey yaptığım yok ki evde yatıp durum :1:
haftaya kalp atışını görmeye gidicem ama içim içimi yiyo :18:

bn keseye 2 hafta snra gdcm daha kuuzum ya :) hadi hayırlısıı şekerimm bnde çk merak edyrmda beklemek zorndym 3+4 deym daha :)
slm
herkese kizlarrr

slm cnmm nasıllsın nasıl gidiyoo

Son düzenleme:
yok vurulmadım cmts inşallah ama çok endişeliyim gene olmazsa diye:(

Merhaba arkadaşlar bende bugün aranıza katılmış oldum :) dün gebelik testi yaptım bugün kan testi yaptırdım ve hamileyim :) burdaki paylaşımlarla birbirimize yardımcı oluruz inşallah çünkü ilk hamileliğim ve ne yapıcağımı hiç bilmiyorum doğru düzgün.beraber öğreniriz inşallah :D Herkesi tebrik ederim teker teker :)

slm bayanlar 20gündür felaket mide bulantım vardı cumartesi test yaptım çok silik çıktı bugün yine yaptım evet hamileyim hala şoktayım. sanırım daha 3haftalık son adetim 30ağustos. sizlere şunu sorcam çok kötüyüm midem berbat ağrılarım var halim yok çok uykum var sizin nasıl

Back
X