Eylül ortasi Opu olanlarla sürecimizi konuşalım takip edelim

Kızlar
Evet daha yoğun ve daha ağrılı benim öyle oldu
ben sanırım ohss oluyorum devlette kadın doğuma gittim ohss bu dedi kendi doktoruma gittim olmasını bekliyorduk zaten değerin yüksekti dedi 6 7 yumurtam vardı ve östrojenim 2100dü opudan 2 gün önce şimdi yarın kan vericem duruma göre bakılacak ama ağrım hep sol kasığımda batma tarzında var ve idrarımı yaparken ağrılı yapıyorum

Bana böyle bir durumda bekleme acile gel demişlerdi panik olmayın ama ihmalde etmeyin geçmiş olsun

Bana böyle bir durumda bekleme acile gel demişlerdi panik olmayın ama ihmalde etmeyin geçmiş olsun
Gidiyorum kendi doktoruma evet ağrın fazlalaşırsa acile gel dedi o da az önce kan verdim kan sonuçlarıma bakıp ohss olup olmadığına karar verecek sorun yoksa bişey yok dicek herhalde

Merhaba bende 10unda opu oldum 41 yumurta 40 dolu 28 döllenen var en son dün aradılar hala 28di yarın 5.gun tekrar bilgi verecekler kactanesi dondurulacak diye.benim transferinde 2 aya olur herhalde önce histereskopi olacagim
Merhaba ohss oldunuz mu bende de yumurta çok ve korkuyorum burda yazılanları okudukça

Hayır hiç korkmayın olmadım bes gün cetrodite iğne yaptım sabah akşam prolaktin düşürücü bı ilaç vardı neydi adı unuttum bir sabah 1 akşam ondan ictim opu günü hafif ağrım oldu ertesi gün geçti işe başladım hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım. Dün ayın 18 de yumurtalar toplandı. 7 tane toplammıştı bugün aradılar 4 tane olgun varmış ve 4 embrio oluşmuş. Yarın tekrar bilgilendirecekler. Sayıyı duyunca üzüldüm açıkcası. Süreç nasıl ilerliyecek bilmiyorum.

Selam bende bu çarşamba opu oldum. 10 yumurta toplandı, 7 si döllendi 4ü bölünmeye başlamış. İlk deneyimimiz. Taze transfer olmayacak dondurma olacak. Merakla bekliyorum ama. Her gün arayıp bilgi veriyorlar 5.güne kadar ne olur bilmiyorum merakla bekliyorum.

Benimki de taze olmayacak genetik taramaya göndereceğiz. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız. Aramızda bir gün varmış. Bizimde ilk denememiz olacak

Benimki de taze olmayacak genetik taramaya göndereceğiz. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız. Aramızda bir gün varmış. Bizimde ilk denememiz olacak
Âmin inşallah güzel haberler alalım, genetik testi doktor mu yönlendiriyor siz mi talep ettiniz peki

Doktor yönlendirdi. İki düşük öyküm var o yüzden önerdi.
Anladım, bu sefer güzel haberler alırız inşallah ama bende toplamadan sonra ağrı oldu, şu an bile var mesela hala şişkinliklerim gecmedi aksine regl olacağım gibi his var sizde yaşıyor musunuz bu durumu.

Anladım, bu sefer güzel haberler alırız inşallah ama bende toplamadan sonra ağrı oldu, şu an bile var mesela hala şişkinliklerim gecmedi aksine regl olacağım gibi his var sizde yaşıyor musunuz bu durumu.
Dün ilk gün iyiyidim, ama bugün akşam ağrı bisladı bende de. Aynı şekilde şişkinlik ve acı var. Böyle ayağa kalkarken veya yürürken kasıyor gibi. Siz bir ilaç kullanıyor musunuz

Dün ilk gün iyiyidim, ama bugün akşam ağrı bisladı bende de. Aynı şekilde şişkinlik ve acı var. Böyle ayağa kalkarken veya yürürken kasıyor gibi. Siz bir ilaç kullanıyor musunuz
Bana ağır antibiyotik verildi enfeksiyon riskine karşılık, birde ilk adetin 2.gununden sonra kullanmam için 21 günlük yasmin verildi doğum kontrol başka ilaç verilmedi. Bende ilk gün çok kötüydüm ağrı olarak ve beni hormon ilaçları aşırı şişirdi 2 kilo aldım şişkinliklerim göğüs hassasiyetim aynı devam. Bir hafta 10 gün içerisinde regl olabilirsin dedi bu kadar sancının başa almasına regle bağlıyorum. Size verildi mi ilaç

Her doktorun farklı bir yöntemi var anladığım kadarıyla. Bana antibiyotik vermedi. Yumurta geliştirici iğneler vururken duphaston kullanıyordum ona bir hafta devam et dedi. Bırakınca adetin gelir dedi. Başka da ektra bir şey vermediler. Aynı şekilde bende kilo aldım ve o şişkinlil devam ediyor. Sanırım bol su içmek iyi geliyormuş. Sizin neden dondurulacak

Muhtemelen olabilir, yada değerlere göre de veriyor olabilirler. Bol şu söylendi evet mevsim yeşillik ağırlıklı beslen kabızlık sorunu yaşayabilirsin dedi. Ohss riski yumurta fazla olduğu için hormon biraz fazla kullandım tepsinin olgunlaşması beklendi en son 3980 di hormonum bundan kaynaklı doktor vücudu dinlendirmemiz lazım dedi.

Hmm anladım rahim hazırlığı hormonlar evet çok önemli. En doğru zamanda inşallah transfer olur.
Ben Heyecanla bekliyorum

Bende de aynisi oldu opudan sonra 4.gun baslayip bugun 8.gun artik sona erdi ama bugun yeni duzeldim diyebilirim agri hep varligini hissettlrdi az da degildi geciyor kizlar demislerdi evet geciyor regl de olmadim daha ustelik

Bende de aynisi oldu opudan sonra 4.gun baslayip bugun 8.gun artik sona erdi ama bugun yeni duzeldim diyebilirim agri hep varligini hissettlrdi az da degildi geciyor kizlar demislerdi evet geciyor regl de olmadim daha ustelik
Demek ki yaygın olarak görülüyor. Sizin embrioların durumu nasıl artık belli olmuştur demi? Zaman geçmiyor bana yaklaşık bir hafta sonra regl oluyormuşuz ama değişebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…