• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ortasında transfer olacak varmı 🫠

Benim de test günüm 17 si inşallah tutunurlar 🥰🙏 2 gündür göğüs hassasiyetim vardı . Bugün kasık ağrım başladı . Ağrı belime bacağıma vurdu. İnşallah hayırlı bir işarettir ☺️
Benim bel ağrısı bacak ağrısı altkarın ağrısı kasık ama göğüs uclarım acıyor göğsümde dolgunlasşma yok dün test yaptım idrar negatif

hormon ilaçları için bana öyle demediler saati çok önemli değil sadece günde üç kere almanız gerekiyorsa üç taneyi aldığınızdan emin olun dediler. Yanımda başka bir kişiye de estrofemi içmeyi unutursanız iki tane bireen alabilirsiniz demişti. Ama bence düzenli içmek çok daha faydalıdır
Bana da doktorum öyle demişti ama daha sonra başka bir sağlıkçı arkadaşımla konuştum. Tam saatinde almamı maksimum 2 saatlik bir oynama yapabileceğimi söyledi. Çünkü hormon olduğu için ve yavaş salınımlı olduğu için vucud onu kendine göre ayarlıyor dedi. Bir de eczacimda benzerini söyledi. Her ne kullanırsan kullan süreli kullanıyorsan örneğin 1 hafta fln kullanacaksan aynı saatinde kullan dedi. İlaçların bir yarılanma ömrü varmış vücutta. Onu gecirirsen etki mekanizmasi yavaşlar verim alamazsin. Anca ictiginle kalırsın demişti. O yüzden ben de bir kağıt tuttum işte ilaç saatlerimi yazayım diye. Alarm fln kurdum unutmamak için

Eklentiler

• IMG_8419.webp
    IMG_8419.webp
    19 KB · Görüntüleme: 104
Birkaç gün sonra tekrar test ver bence canim, aşağıdaki şekilde bir cevaba ulaştım gptde

Eklentiler

• 1000154697.webp
    1000154697.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 59
Back
X