• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ortasında transfer olacak varmı 🫠

Aynı süreçte ilerliyoruz kuzum inşallah güzel haberlerimizi burada paylaşmak nasip olur sonucu güzel olacak onu düşün stres yapma kolaycık hemen oluyor zaten işlem 🌸
Saol canım inşallah işte o stres istemsiz oluyor o cataldaki makas aklıma geldikçe içime fenaliklar çokuyor resmen biliyorum aslında bikac dakikalık işlem ama elimde olmuyo onun korkusu 😊

Merhaba kızlar sonunda Başlıyorummmm💃🏻🥹
5 ayın sonunda
Kaldığım yerden tedavime yarın ilaçlara başlıyorum değerlerim güzel geldi eylülün 18-20 gbilerinde transferim gerçekleşecek çok heyecenalıyım ve bir o kadarda korkuyorum umarım güzel haberler alacağımız bir ay olur bize kızlar 🫶🏻✨🤭 sizlerin ne zaman olacak
Benim de ayın 9 unda kısmetse olacak.

Merhaba kızlar sonunda Başlıyorummmm💃🏻🥹
5 ayın sonunda
Kaldığım yerden tedavime yarın ilaçlara başlıyorum değerlerim güzel geldi eylülün 18-20 gbilerinde transferim gerçekleşecek çok heyecenalıyım ve bir o kadarda korkuyorum umarım güzel haberler alacağımız bir ay olur bize kızlar 🫶🏻✨🤭 sizlerin ne zaman olacak
Hayırlısı olsun bende dün transfer oldum ve 17 sinde test günüm inş bebeklerim tutunur bana

Back
X