- 26 Aralık 2020
- 365
- 435
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeynep8793
-
Amin canım inşallahMerhaba canım 4.8 benimde yumurta toplamam oldu ben genetiğe gönderdim 6 tane embriyo beklemedeyim şu anda yumurta toplama kolay geçti hiç sorun yoktu seninde hakkında hayırlısı olsun
Hahahah neden olmasın kiDondurulmuş embriyo transferi olacak olarak gelebilir miyim
Çok şükür hemşirem aradı sorun yok diyebugün çatlatma iğnesi olucam. Değerler iyi mi acaba
Rabbim sağlıkla yenisini nasip etsin kucağına almak da nasip olsunBen 18 temmuzda taze transfer oldum pozitif sonuçlandı ancak düşük yaptımiki kez regl olmamı bekliyoruz. İlkini oldum eylülde 2. Reglimden sonra dondurulmuşlardan transfer edeceğiz
Ben de dondurulmuş kontenjanından gelmek istiyorumHahahah neden olmasın kibu yola gönül koymuş herkesle konuşmak isterim bizi bi biz anlarız
Malesef bende ocakta transfer oldum kalbi durdu 7.haftada kürtaj oldum maşallah sen daha çabuk toparlanıp dönmüşsün tedaviye benim cesaret etmem biraz zaman aldı tekrar yaşama korkusu anca baş edebildim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBen 18 temmuzda taze transfer oldum pozitif sonuçlandı ancak düşük yaptımiki kez regl olmamı bekliyoruz. İlkini oldum eylülde 2. Reglimden sonra dondurulmuşlardan transfer edeceğiz
Amin inşallah sizlere deRabbim sağlıkla yenisini nasip etsin kucağına almak da nasip olsunen zoru beklemek valla
Eşim 44 yaşında ben 30. 8 yaşında bir oğlumuz var daha fazla ertelemek istemedik. Evet zor bir durum ama artık tüm şansımı deneyip olacaksa olsun istiyorum. Olmazsa da nasip artıkBen de dondurulmuş kontenjanından gelmek istiyorum
Malesef bende ocakta transfer oldum kalbi durdu 7.haftada kürtaj oldum maşallah sen daha çabuk toparlanıp dönmüşsün tedaviye benim cesaret etmem biraz zaman aldı tekrar yaşama korkusu anca baş edebildim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sizlere de inşallahBen de dondurulmuş kontenjanından gelmek istiyorum
Malesef bende ocakta transfer oldum kalbi durdu 7.haftada kürtaj oldum maşallah sen daha çabuk toparlanıp dönmüşsün tedaviye benim cesaret etmem biraz zaman aldı tekrar yaşama korkusu anca baş edebildim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bu konuda iyi ya da kötü yaşanacak ne varsa yaşanmalı ertelemek gerçekten çözüm değil . Çünkü hep bi üstünüz de yük kalıyor olur muydu yarım mı kaldı falan diye. Benim ilk denemem 8 senelik evliyim hiç hamile kalmadım . Öylesine merak ediyorum ki embriyomu bile .Eşim 44 yaşında ben 30. 8 yaşında bir oğlumuz var daha fazla ertelemek istemedik. Evet zor bir durum ama artık tüm şansımı deneyip olacaksa olsun istiyorum. Olmazsa da nasip artık
Çok haklısın . Yol o kadar uzun o kadar sabır o kadar büyük psikolojik sınav ki . Rabbim hakkıyla karşılığını almamızı nasip etsinBen de dondurulmuş kontenjanından gelmek istiyorum
Bu konuda iyi ya da kötü yaşanacak ne varsa yaşanmalı ertelemek gerçekten çözüm değil . Çünkü hep bi üstünüz de yük kalıyor olur muydu yarım mı kaldı falan diye. Benim ilk denemem 8 senelik evliyim hiç hamile kalmadım . Öylesine merak ediyorum ki embriyomu bile .
Bende 27 yaşındayım ve hiç çocuğumuz yokEşim 44 yaşında ben 30. 8 yaşında bir oğlumuz var daha fazla ertelemek istemedik. Evet zor bir durum ama artık tüm şansımı deneyip olacaksa olsun istiyorum. Olmazsa da nasip artık
Allah kucağını evlatsız bırakmasın inşallah burdan mutlu haberini alırız kalbinin sesini duyarsın tekmelerini hissedersin allahım herkesi sevindirsinBu konuda iyi ya da kötü yaşanacak ne varsa yaşanmalı ertelemek gerçekten çözüm değil . Çünkü hep bi üstünüz de yük kalıyor olur muydu yarım mı kaldı falan diye. Benim ilk denemem 8 senelik evliyim hiç hamile kalmadım . Öylesine merak ediyorum ki embriyomu bile .
Hayatta her şeye karşı sabırsızım . Huyum kötü. Olcak olanın o an olmasını sonucunu iyi ya da kötü bilmek isterim . Üzülmekse dibine kadar sevinmekse em uca kadarBende daha önce bir gebelik geçirdim dört aylıkken sonlandırmak zorunda kaldık genetik taşıyıcısıyız eşimle inanın çok zor
Şu anda sonuç bekliyorum sabır edemiyom vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?