Eylül taze transfer olcaklar toplaşalım 🙏❤️

Çok haklısın . Yol o kadar uzun o kadar sabır o kadar büyük psikolojik sınav ki . Rabbim hakkıyla karşılığını almamızı nasip etsin
Amin canım aminn gerçekten her yönüyle zor bazen ağır geliyo inşallah sen hiç kayıp yaşamadan çık bu süreçten büyük umutlarla başlıyosun o da olmayınca çok yoruluyo insan

Amin canım aminn gerçekten her yönüyle zor bazen ağır geliyo inşallah sen hiç kayıp yaşamadan çık bu süreçten büyük umutlarla başlıyosun o da olmayınca çok yoruluyo insan
Geçen sene bu zamanlar da aşılama yaptırdım her gğn test taptım hep çizgi vardı . Kan vereceğim gün testte çizgi çıkmadı . Öyle yıkıldım ki öyle ağır geldi ki . Bu yola girebilmek de nasip biliyorum rabbim bizi de sevindirecek . Çok umudum var herkesim herkese duası var bi yerde kabul olcak diyorum

İnşallah canımm hiçbirimiz bu aşamaya kolay yollardan geçip gelmedik şimdi bol bol destek olma vakti birbirimize inşallah anne gruplarında buluşucaz artık

İnşallah canım çok az kaldı yarın doktor randevum var planlama yapmak için inşallah bi aksilik çıkmaz
Çıkmaz çıkmaz başladığım günden beri ya yumurtam az çıkarsa ya erken çatlarsa ya taze transfer de sorun olursa diye diye bugüne geldim oluruna bırakmak çok zor bu dönemde . Her şeyin sorunsuz devam etsin inşallah

Aminnn inşallah senin de çok güzel ilerlesin erken çatlama gibi şeyler olmaz doktorlar kontrol ediyor onu iğne veriyolar çatlama önleyen en fazla çok yumurtan çıkarsa bir ay sonra transfer olursun içini ferah tut

Aminnn inşallah senin de çok güzel ilerlesin erken çatlama gibi şeyler olmaz doktorlar kontrol ediyor onu iğne veriyolar çatlama önleyen en fazla çok yumurtan çıkarsa bir ay sonra transfer olursun içini ferah tut
Çok şükür sorunsuz geldik bugüne . Bu gece 11 de çatlatma iğnem var . Yarın rahatım ne iğne ne ilaç . Reçete verdiler toplama gümü bi poşet ilaç götürcem orda söylüceklermiş.

Çok şükür sorunsuz geldik bugüne . Bu gece 11 de çatlatma iğnem var . Yarın rahatım ne iğne ne ilaç . Reçete verdiler toplama gümü bi poşet ilaç götürcem orda söylüceklermiş.
Yaa o zaman en önce senin transferin olacak hadi inşallah güzel haberler gelsin

Evet inşallah en geç pazartesiye transferim olmuş olur gibi duruyor .embriyoları mı bile merak ediyorum çok heyavnlıyım . Sonrası daha da heyecanlı .
Evett bekleme süreci en heyecanlı kısmı Benim de adet tarihim gelir ilaçlara başlamış olurum inşallah o zamana

Merhaba kizlar bende inşallah eylulde veya ekim basinida bulabilir transfer olacagim opudan sonra ilk adetimi oldum cyclo progynova baslatti doktorum simdi ilaci kullaniyorum 4 eylulde doktor randevum var lucrin igne olucagim sonra regl gelcek transfer hazirligim baslicak rabbim hepimize mutlu haberler almayi nasip etsin inşallah

İnşallah canım eylül bizim ayımız olsun güzel haberler alalım

İnsallah sendemi regl bekliyorsun canım
Bi aksilik çıkmazsa evet canım yarın doktorla görüşmeye gidicem benim ikinci transferim olacak ilki ocak ayında olmuştu 4 eylül gibi adet olucam yarın daha netleşecek embriyoları taşıma sürecimiz var bi de bizim ama Allah'ın izniyle yetişecek

Anladim canim ilk transfer tutmamiymiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…