- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.557
- 83
- 28
- Konu Sahibi Zeynep8793
-
Amin canım aminn gerçekten her yönüyle zor bazen ağır geliyo inşallah sen hiç kayıp yaşamadan çık bu süreçten büyük umutlarla başlıyosun o da olmayınca çok yoruluyo insanÇok haklısın . Yol o kadar uzun o kadar sabır o kadar büyük psikolojik sınav ki . Rabbim hakkıyla karşılığını almamızı nasip etsin
Ayy çok amin allahım . Rabbim dileyene hakkıyla yapacak herkese nasip etsin . Bu yolda büyük sınav veriyoruzAllah kucağını evlatsız bırakmasın inşallah burdan mutlu haberini alırız kalbinin sesini duyarsın tekmelerini hissedersin allahım herkesi sevindirsin
Geçen sene bu zamanlar da aşılama yaptırdım her gğn test taptım hep çizgi vardı . Kan vereceğim gün testte çizgi çıkmadı . Öyle yıkıldım ki öyle ağır geldi ki . Bu yola girebilmek de nasip biliyorum rabbim bizi de sevindirecek . Çok umudum var herkesim herkese duası var bi yerde kabul olcak diyorumAmin canım aminn gerçekten her yönüyle zor bazen ağır geliyo inşallah sen hiç kayıp yaşamadan çık bu süreçten büyük umutlarla başlıyosun o da olmayınca çok yoruluyo insan
İnşallah canımm hiçbirimiz bu aşamaya kolay yollardan geçip gelmedik şimdi bol bol destek olma vakti birbirimize inşallah anne gruplarında buluşucaz artıkGeçen sene bu zamanlar da aşılama yaptırdım her gğn test taptım hep çizgi vardı . Kan vereceğim gün testte çizgi çıkmadı . Öyle yıkıldım ki öyle ağır geldi ki . Bu yola girebilmek de nasip biliyorum rabbim bizi de sevindirecek . Çok umudum var herkesim herkese duası var bi yerde kabul olcak diyorum
Kesinlikle öyle ya inşalah çift çizgili testlerimizi paylaşayım şuradaİnşallah canımm hiçbirimiz bu aşamaya kolay yollardan geçip gelmedik şimdi bol bol destek olma vakti birbirimize inşallah anne gruplarında buluşucaz artık
İnşallah canım çok az kaldı yarın doktor randevum var planlama yapmak için inşallah bi aksilik çıkmazKesinlikle öyle ya inşalah çift çizgili testlerimizi paylaşayım şurada
Çıkmaz çıkmazİnşallah canım çok az kaldı yarın doktor randevum var planlama yapmak için inşallah bi aksilik çıkmaz
Aminnn inşallah senin de çok güzel ilerlesin erken çatlama gibi şeyler olmaz doktorlar kontrol ediyor onu iğne veriyolar çatlama önleyen en fazla çok yumurtan çıkarsa bir ay sonra transfer olursun içini ferah tutÇıkmaz çıkmazbaşladığım günden beri ya yumurtam az çıkarsa ya erken çatlarsa ya taze transfer de sorun olursa diye diye bugüne geldim oluruna bırakmak çok zor bu dönemde . Her şeyin sorunsuz devam etsin inşallah
Çok şükür sorunsuz geldik bugüne . Bu gece 11 de çatlatma iğnem var . Yarın rahatım ne iğne ne ilaç . Reçete verdiler toplama gümü bi poşet ilaç götürcem orda söylüceklermiş.Aminnn inşallah senin de çok güzel ilerlesin erken çatlama gibi şeyler olmaz doktorlar kontrol ediyor onu iğne veriyolar çatlama önleyen en fazla çok yumurtan çıkarsa bir ay sonra transfer olursun içini ferah tut
Yaa o zaman en önce senin transferin olacak hadi inşallah güzel haberler gelsinÇok şükür sorunsuz geldik bugüne . Bu gece 11 de çatlatma iğnem var . Yarın rahatım ne iğne ne ilaç . Reçete verdiler toplama gümü bi poşet ilaç götürcem orda söylüceklermiş.
Evet inşallah en geç pazartesiye transferim olmuş olur gibi duruyor .embriyoları mı bile merak ediyorum çok heyavnlıyım . Sonrası daha da heyecanlı .Yaa o zaman en önce senin transferin olacak hadi inşallah güzel haberler gelsin
Evett bekleme süreci en heyecanlı kısmıEvet inşallah en geç pazartesiye transferim olmuş olur gibi duruyor .embriyoları mı bile merak ediyorum çok heyavnlıyım . Sonrası daha da heyecanlı .
İnşallah rabbim kolaylık versinEvett bekleme süreci en heyecanlı kısmıBenim de adet tarihim gelir ilaçlara başlamış olurum inşallah o zamana
İnşallah canım eylül bizim ayımız olsun güzel haberler alalımMerhaba kizlar bende inşallah eylulde veya ekim basinida bulabilir transfer olacagim opudan sonra ilk adetimi oldum cyclo progynova baslatti doktorum simdi ilaci kullaniyorum 4 eylulde doktor randevum var lucrin igne olucagim sonra regl gelcek transfer hazirligim baslicakrabbim hepimize mutlu haberler almayi nasip etsin inşallah
İnşallah canım eylül bizim ayımız olsun güzel haberler alalım
Bi aksilik çıkmazsa evet canım yarın doktorla görüşmeye gidicem benim ikinci transferim olacak ilki ocak ayında olmuştu 4 eylül gibi adet olucam yarın daha netleşecek embriyoları taşıma sürecimiz var bi de bizim ama Allah'ın izniyle yetişecekİnsallah sendemi regl bekliyorsun canım
Bi aksilik çıkmazsa evet canım yarın doktorla görüşmeye gidicem benim ikinci transferim olacak ilki ocak ayında olmuştu 4 eylül gibi adet olucam yarın daha netleşecek embriyoları taşıma sürecimiz var bi de bizim ama Allah'ın izniyle yetişecek
Tuttu canım malesef 7.haftamda kaybettim kalbi durdu miniğiminAnladim canim ilk transfer tutmamiymiydi
İnşallah rabbim bu sefer saglikla pozitif sonuc alip saglikla kucagina almayi nasip etsin gönülden duam sanaTuttu canım malesef 7.haftamda kaybettim kalbi durdu miniğiminAnca toparlandım tekrar transfer için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?