- Konu Sahibi adaselinkara
Evet adetim bitti ilaçları bıraktığımın 2. Günü oldum zaten bugün bitti artıkAdet oldun bittimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet adetim bitti ilaçları bıraktığımın 2. Günü oldum zaten bugün bitti artıkAdet oldun bittimi
İnanıyorum bende kesinlikleBende inanıyorum sanki yakın bana
Evet bu şekilde çok var tüp bebek sonrası normal yolla hamile kalan dua edelimAyy vallahi nedense benimde içime öyle bir his doğuyor tüp bebe tedavisinde kanallar açıldı ve ilaçların hala etkisi kaldığı için normal olma şansımız var bende 6 ay kadar bekleyeceğim
Doktorum bir yorum yapmadı hatta tüp bebeğe kesin gözüyle bakıyordu başka doktorlar tüp bebeğe gerek dahil olmadığını söylüyorlardı hatta hep ama hiç hamile kalmadım nasip demek ki zamanı değilSanırım o kadarı sorun olmuyor diye biliyorum doktorunuz ne dedi bu durum hakkında
İnşallah hayırlı haberler verelim buradaEvet bu şekilde çok var tüp bebek sonrası normal yolla hamile kalan dua edelim![]()
İçini ferah tut vakti zamanı gelince hayırlısı olacak inşallahDoktorum bir yorum yapmadı hatta tüp bebeğe kesin gözüyle bakıyordu başka doktorlar tüp bebeğe gerek dahil olmadığını söylüyorlardı hatta hep ama hiç hamile kalmadım nasip demek ki zamanı değil![]()
İnşallahİnşallah hayırlı haberler verelim burada![]()
Çok üzüldüm bu süreçte çok yıprandım stres her şeyin başı biliyorum ama yine de engel olamıyorum herkes gözümün içine bakıyor çocuk lafı dahi duymak istemiyorum rabbim görsün halimizi inşallahİçini ferah tut vakti zamanı gelince hayırlısı olacak inşallah![]()
Aynısını bende yaşıyorum inan bende aşırı stresliydim tartışmadığım ters düşmediğim kimse kalmadi çok zor geçti herkes bir bekleyiş içinde benimde aynı sekilde çocuk diye söyleniyorlar cok fazla can sıkıcı olmaya başladıÇok üzüldüm bu süreçte çok yıprandım stres her şeyin başı biliyorum ama yine de engel olamıyorum herkes gözümün içine bakıyor çocuk lafı dahi duymak istemiyorum rabbim görsün halimizi inşallah
Amin, insan gerçekten inanırsa her şey olurAynısını bende yaşıyorum inan bende aşırı stresliydim tartışmadığım ters düşmediğim kimse kalmadi çok zor geçti herkes bir bekleyiş içinde benimde aynı sekilde çocuk diye söyleniyorlar cok fazla can sıkıcı olmaya başladıAllah'm gerçekten isteyen bizlere nasip etsin
![]()
Gen testinde çıktı mı sıkıntı normalde de mı sıkıntı yokBana da 15 Eylül'de çift embriyo transfer edildi 4aa ve 4ba kalitedeydi ancak kimyasalla sonuçlandı. Doktor eşimden ve benden genetik testler istedi. Özelde bayağı pahalı olduğu için devlet hastanesinde yaptırdık. Bir sonraki adet dönemi için de histeroskopi ile rahime çizik atılmasını önerdi. İlaçlar ve süreç nedeniyle hem bedenen hem de ruhen çok etkilendim. Yumurta toplamadan önceki gün eşim kalp krizi geçirdi. Yumurta dondurup bir sonraki ay transfer edildi. Büyük ihtimalle bu üzüntü de tutunmayı etkiledi. En az bir kaç ay bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum. 3bb kalitede bir embriyomuz daha var onu mu transfer edebiliriz istersen yeniden yumurta toplama yapıp onları transfer edebiliriz dedi doktorum çok kararsızım. İnşallah ikinci bir kez aynı süreci yaşamadan doğal yolla gebelik olur. Çünkü eşimde de bende de hiçbir sorun çıkmadı.
Çocuk olmasına engel bir durumumuz yoktu. Genetik test bir buçuk ay içinde çıkacakGen testinde çıktı mı sıkıntı normalde de mı sıkıntı yok