• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama eylulde asilama yaptiranlar buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde daha iki yil oldu zaten onumde iki asilama daha var ozamana kadar gecer bir yil laboratuar ortami iyi olmayabilir cunko coook eski bir hastane ama senin tup bebeginin tutmamasi onlara bir cikar saglamaz yada asilamanin ozeller boyle degil ama

bana 2 aşılamadan sonra tüp dediler. ikisi tutmazsa özel olarak geçerim zeynep kamilde tüp e.aşılamanın 1.ile 2.arasında 1 ay bırakmak yetiyormuş çünkü.evliliğimin 3 yılı tamamlamasını bekleyemem gibi geliyor.

bana 2 aşılamadan sonra tüp dediler. ikisi tutmazsa özel olarak geçerim zeynep kamilde tüp e.aşılamanın 1.ile 2.arasında 1 ay bırakmak yetiyormuş çünkü.evliliğimin 3 yılı tamamlamasını bekleyemem gibi geliyor.

Canim tam olarak anlayamadim ikinci asilamadan sonra ozel hastanede parasino veripmi yaptircaksin tu bebegi

Canim tam olarak anlayamadim ikinci asilamadan sonra ozel hastanede parasino veripmi yaptircaksin tu bebegi

ya zeynep kamilde özel olarak yaptıracağım yada bi özel hastane de canım.1 yıl daha bekleyemem sırf 3 yılı doldurmak için.zeynep kamilde 1200 özel olarak tüp ilaçlar hariç.

ya zeynep kamilde özel olarak yaptıracağım yada bi özel hastane de canım.1 yıl daha bekleyemem sırf 3 yılı doldurmak için.zeynep kamilde 1200 özel olarak tüp ilaçlar hariç.

Aaa oylemi aslinda mantikli eger psikolojik olarak yipranmis olmazsam bende yaptirabilirim ozaman

Aaa oylemi aslinda mantikli eger psikolojik olarak yipranmis olmazsam bende yaptirabilirim ozaman

benim şuan düşüncem o canım. raporsuz zeynep kamile 1200 tl hastaneye işlem için veriyorsun,ilaçlarda o civarda tutar sanırım. ama özele gidersen 5-6 bini bulur.valla 2 aşılama tutmazsa 1 ay ara verip hemen tüpe geçmeyi düşünüyorum

benim şuan düşüncem o canım. raporsuz zeynep kamile 1200 tl hastaneye işlem için veriyorsun,ilaçlarda o civarda tutar sanırım. ama özele gidersen 5-6 bini bulur.valla 2 aşılama tutmazsa 1 ay ara verip hemen tüpe geçmeyi düşünüyorum

Hayirlisi olsun canim ins tupe gerek kalmaz

kızlar ben sizi bir türlü yakalayamıyorum :((( benim hala sabah ilaç içmeden önce akıntım çok oluyor ama ilaç içince kesiliyor :)) :19: bir de sol kasığıma basınca çok ama çok ağrıyor başka hiç belirti yok :49:

Kızlar yumurta çatlamasından 1 gün sonra mı aşılama yapılıyor???Bir de sperm yıkama işlemi uzun sürüyor mu??

canım genelde 36 saat yapılıyor siperm yıkama süresi hastanenin koşullarına göre değişiyor galiba çünkü bazisi bir saat bazısı 30 dk yıkama işlemi yapıyor :))

kızlar ben sizi bir türlü yakalayamıyorum :((( benim hala sabah ilaç içmeden önce akıntım çok oluyor ama ilaç içince kesiliyor :)) :19: bir de sol kasığıma basınca çok ama çok ağrıyor başka hiç belirti yok :49:

Canim ben arada bakabiliyorum kusura bakma bugun kacinci gunundu

evet canım 6. gün zaten benim kan tahlilim ayın 13 ama bat ayın 16 beb 18 ne kadar beklemeyi düşünüyorum tabi sabredebilirsem :)))

Canım ben ilçede oturuyorum çalıştığım için de devlet hastanesine yetişemiyorum.O yüzden mecburen özelde oluyor.Biraz masraflı olacak gibi görünüyor ama bebiş olsunda herşeye değer :)

Back
X