Aşılama Eylulde asilama yaptiranlar veya yapacak olanlar sayili gun cabuk gecer gelin sayalim gunlerimizi..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi cnm ben pozitif hissediyorum sanki nedense ama bize haber ver hemen
malesef kızlar şoku yeni atlattık negatifi gördük yine. yıkıldık eşimle yarım saattir sarıldık ağlıyoruz mahvolduk. şimdi biraz daha iyyiyz vardır bir hayır diyoruz birkaç ay ara verme kararı aldık

Yani aşılama için.Öptüm hepinizi.
Allahim rast getirsin ikiz ikiz bebeciklerin olsun canim idrara sikis ve yataktan hemen kalkma cisin gelirse sal yataga gitsin bana oyle yaptirdi doktorum tuvalete gidecektim doktor kalkma oldugun yerde yap cisini dedi bende oyle yaptim yataga biraktim 70 dakika boyunca kalkmadim

Gercekten mi canim hakkiniza hayirlisi canim uzulme diyecegim ama malesef elde degil.

canımmmm kan verdik de geldik 45 dk sonra sonuç çıkacakkkk çok heyecanlıyım ama çok ta korkuyorummm
Rabbim yardımcınız olsun canımmmmm tüm iyilikleri güzellikleri karşına çıkarıp hayırlı bi evlat nasip etsin

canım benimmmm üzülmeyin nolurrrr hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimizden maalesef. ama pes etmek yok denemeye devam. allahın izniyle bizlerde anne olacağız değerin kaç çıktı? belki yükselir canım.

canımsın yaa..üzülme diyemicem elinde olan birşey değil ama toparlanmaya bak canım..bunlar bizim için imtihan sabır sınavını verince rabbim nasip edecektir..

Gercekten mi canim hakkiniza hayirlisi canim uzulme diyecegim ama malesef elde degil.
aynen öyle canım üzüldük mahvolduk ama çabuk toparladık birbirmizi. herşeyimiz tam o kadar güzel bir evliliğimiz var ki. kusursuz diyebilirim. eşim harika bir baba olur ama işte rabbimin vardır bir bildiği diyorum. çevreye bakıyorum çocuklarını apartman boşluğuna atanlar hasta diye denize atıp öldürenler... yinede Rabbimin vardır bir bildiği... hayaller umutlar azalıyor hemen hamile kalanlar bilmiyorlar ne kadar şanslı olduklarını... bir arkadaş düşssün diye uğraşıyor bebeği. eltim 3. kez hamile daha 7 aylık bebeği varken ve istemiyorlardı bile... ne diyim ki bu da bizim imtihanımız.. söz verdim eşime onu üzmemek içn üzülmicem artık...rabbm sizlere güzel sonuçlar versin inşallah...

Canim bu ayda bitkisel seyler deneyin olur mu

size güzel haberler verip umut olmayı çok isterdim malesef yıkıcı haber koskoca br neggatif
veren de Allah alanda ondan başka gidecek kapımız yok ona sığın canım sakın isyan etme...üzülme demek istiyorum ama çok zor biliyorum bugünleride atlatırsın inşallah canım dua et duadan hiç bir zaman vazgeçme Rabbim tüm olmazları oldurur onu hikmetinden sual olunmaz buda senin imtihanın belkide canımm

canım ara vermek sizin için en hayırlısı. biraz ara verip kafanızdan bebek düşüncesini atın. maşaallah eşinle de bi problemin yoksa hiç düşünmeyin. belki rahat olunca meleğin sana sürpriz yapar :) benimde bu ay aşılama tutmazsa 2-3 ay ara verip tüpe geçicem.

Rabbim sevdiği kullarınız sınarmış. bizde inşaallaahh isyansız alnımızın akıyla bu sınavı vereceğiz. sonunda bebişlerimize kavuşacağız. bizler bebek için yanıp tutuşurken dediğin gibi kıymet bilmeyen insan çok etrafımızda. onlarında sınavı bu şekilde. ama bizler daha olgun anneler olacağız unutma.

ona şüphem yok canım biz kullar olarak çok sabırsısız.. birde çok uğraştık canım bu ay. aşılama için 2 güne bir 200 km yol gittik geldiik aşılama kadar yol masrafımız oldu. neredeyse 3000 lira masraf oldu keşke meleğim gelseydi feda olsun ona umrumda değil para falan. ama işte üzülüyor insan. vazgeçmem Allah inancım tam şükürler olsun. ol der olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…