amin canım hadi inşallahh topiqe gelen herkes bu ay hamiş olurr18 eylül :) hadi bakalım hayırlısı :))
Benim adetlerim tuhaf oldugu icin herhalde ayin 20 civari olmali.
yok ya hem benim artik cocuk mocuk olacak diye bir düsüncem yok desem yalan olur amaaaaaaaaaaaa
cok acitici yaher ay ayni sey,gelmiyor bir türlü
yok ya hem benim artik cocuk mocuk olacak diye bir düsüncem yok desem yalan olur amaaaaaaaaaaaa
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
diyerek açıyorum yeni topiqimizi arakadaşlarr...
hepimize hayırlı uqurlu olsun...
beklenmeyen adet tarihlerimizi yazın ekleyelim;
erginsena 16 eylül....
Merhabalar ben de doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra ilk adetimi oldum bugün
bu gruba katılabiliyormuyum acaba?
Merhabalar ben de doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra ilk adetimi oldum bugün
bu gruba katılabiliyormuyum acaba?
ekeldim canım inşallah birdahaki sefere hamiş olarak yazarız ismini
hahaha bu bile heycanlandırdı beni
inanırmısın bütün gün hamilelerin topikelrine bakıyorum heyecanlarına ortak oluyorum bende heyecanlanıyorum ve biran önce hemiş olmak istiyorum..hele o bebiş kıyafetlerini girünce kendimi kaybediyorum çok şekerler yaa
meraba kızlarr..benımde 7-8 eylül adet tarihim.inş olmam ama.yarın benım doktor randevum var muayne ıcın gidicem ilk defa gidiyorum daha once aranızda muayne olan varmı??
evet canımben daha önce muayene oldum..adetim 3. günü gidiyorsun bazı tahliller istiyor doktor...ona göre tedavi uyguluyor..bata ne yazalım cnm 7mi 8 mi?meraba kızlarr..benımde 7-8 eylül adet tarihim.inş olmam ama.yarın benım doktor randevum var muayne ıcın gidicem ilk defa gidiyorum daha once aranızda muayne olan varmı??
sen mi ben mi :) ortada fol yok yumurta yok ben bebek odası falan bakıyorum
8 olsun benim ki o zman.bende mı adetımın 3.gunu gidicem.alltan bakıyolar dıye duydum da.ben 5 aydır korunmuyorum.3 gundur de kasıklarım çok agrıyor.korkuyorum kıst falan olabılır mı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?