2,5yıldır evliyim ist da yaşıyorum 26 yaşındayım yeni bıraktım korunmayı
37 yaşındayım...17 yıllık evliyim...1 kızım 1 oqlum var...istanbulda yaşıyorum..şimdiki çabalarımız keyif bebeqi için
istanbulun hangi ilçesi cnm ben zeytinburnundayım...
37 yaşındayım...17 yıllık evliyim...1 kızım 1 oqlum var...istanbulda yaşıyorum..şimdiki çabalarımız keyif bebeqi için
süpermişşşşşşşşşşşşşşş
oooooyyyyyy...... oyyyyyyy..... benide ekleyin yine eylül listesine kaçıncı listem oldu hatırlamıyorummm........ffffffffffffffff
eylül 14
hoşgeldin sonuncu listen olur inş.
Merhaba bayanlar. Kendimi yazayım hemen BAT 19 Eylül.
Bebek planımızın 12. ayı hamile kaldım fakat 5 haftalıkken mart ayında düşük yaptım maalesef5 aydır da gözümüz yollarda beklemedeyiz Bu arada destek amaçlı soğan kürü yaptım önceki ay, 2 kür. Onu bitirip takiben incir kürüne başladım, eşim de keçiboynuzu kürüne başladı. Bunlar kolaylaştırmak/hızlandırmak amaçlı, umarız bu ay müjdeli haberlerimiz gelir birbirimize
kızım 16 oqlum 14 yaşında...3. bebeqi eşim çok istedi...çocuklarımız gençken oldu nasıl büyüdüler anlamadık..doya doya büyütebilceqimiz bir beebqimiz daha olsun dedi...önce çok karşı çıktım 2 sene mücadele verdim...ama sonunda anladımki bebek kadar mucizevi hiçbirşey yok...yaş kemale ermeden son şanslarımı kullanmak istiyorum...inşallah en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz bebişlerimize..amin..
kızım 16 oqlum 14 yaşında...3. bebeqi eşim çok istedi...çocuklarımız gençken oldu nasıl büyüdüler anlamadık..doya doya büyütebilceqimiz bir beebqimiz daha olsun dedi...önce çok karşı çıktım 2 sene mücadele verdim...ama sonunda anladımki bebek kadar mucizevi hiçbirşey yok...yaş kemale ermeden son şanslarımı kullanmak istiyorum...inşallah en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz bebişlerimize..amin..
bende cesaret edememiştim eşim saqolsunsüpersinetrafımda ikinciye cesaret edemeyen insanları gördükçe sinir oluyorum
ümitsiz olmucaz canım Rabbim bizi görüyor niyetlerimizi biliyor..asla ümidimizi kesmicez...hadi bakalım dualarımızı eksik etmiyoruz hayırlı olsun yeni ayımızoooooyyyyyy...... oyyyyyyy..... benide ekleyin yine eylül listesine kaçıncı listem oldu hatırlamıyorummm........ffffffffffffffff
eylül 14
Merhaba bayanlar. Kendimi yazayım hemen BAT 19 Eylül.
Bebek planımızın 12. ayı hamile kaldım fakat 5 haftalıkken mart ayında düşük yaptım maalesef5 aydır da gözümüz yollarda beklemedeyiz Bu arada destek amaçlı soğan kürü yaptım önceki ay, 2 kür. Onu bitirip takiben incir kürüne başladım, eşim de keçiboynuzu kürüne başladı. Bunlar kolaylaştırmak/hızlandırmak amaçlı, umarız bu ay müjdeli haberlerimiz gelir birbirimize
düşüğün ayağı geridedir der annem düşükten sonra tekrar hamile kalınır gibisinden :) inşallah olur..
canım çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır varmış...cennette beklicek bebeqin seni...inşallah yeni bir bebekle acını unutursun...
ekledim cnm :34.bat 19 eylül kızlarrrrrrrr hakkımızda hayırlısı inşallah eylül ayı uğurlu gelirrrrrrrr hepimizee
inşallah nasip olursa bakalım..gerçekten tam keyif bebişi olacakmış
:)
kardeşimle o kadar çok yalvarmıştıkki anneme bir kardeşimiz daha olsun diye ikna edemedik sonra 40ı geçince kendisi pişman oldu :) güzel bir karar bence inşallah nasip olur :)
İnşallah canım sağolasın...
Sağol canım, biz de zaten hayırlı olanı böyleymiş diye teselli buluyoruz. Sağlığıyla sıhhatiyle bebişler nasip olsun isteyen herkese inşallah...
ekledim cnm :34.
inşallah nasip olursa bakalım..
inşallah canım...bazen tedirgin oluyorum zorlanırmıyım diye :26:
abisi,ablası ve babası ilgilenir nasıl büyüdüğünü anlamazsın :) kuzenim 41 yaşında 2 oğlu vardı 3. çocukları oldu şimdi 6 aylık millet peşinde pervane çocuğun bebek özleniyor heralde :) evin havasını değiştiriyor kesinlikle gençleşmiş gibi ikisi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?