teşekkürler canım ay bitmeden hamiş haberimi veririm inşalllaaaahhhhhh....ebson ekledim cnm ilk sayfada ismini görebilirsin hadi bakalım hayırlısı olsun
teşekkürler canım ay bitmeden hamiş haberimi veririm inşalllaaaahhhhhh....
inşallah canım yarın 1 eylül...yeni ayımıza giriyoruz hayırlısıyla..ben çok inanıyorum bu ay çok hamişimiz olucak Allahın izniyle..
aminnnnnnnnn.........rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasın bize şeker mi şeker evlatlar versin
Günaydın çıtırlar, gunünüz güzel, Cumanız mübarek olsun. Ben yine ise gidiyorum, çıkmadan size selam vereyim dedim.
Öperim....
canım beni listeden niye sildiniz 6 eylül yazmıştın
eklerim cnm
tatlım paylaşım için çok teşekkür ederiz...
hakiki bal bizde var kendi arılarımız var memlekette...tamamen saf Allah vergisi...istanbulda olan arkadaşlara gönderebilirm ama ist.dışı nasıl olur bilemiyorum..
ist.dışına karşı ödemeli kargo ile yollayabilirsin ama sana parası nasıl ödenir istanbul dışı için hesap numarası falan vermen lazım?
kızlar benide ekleyin uzun zamandır giremiyordum foruma 4 eylül bat az kaldı çok heyecanlıyım
kızlar benide ekleyin uzun zamandır giremiyordum foruma 4 eylül bat az kaldı çok heyecanlıyım
selam,sogan kuru uyguluyan varmı aranızda bu arada?
ekleicm ncm hoşgeldin bu arada..hadi hayırlısı bakalım inşallah ilk müjdeyi sende alırız...çok az kalmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?