Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu topıgın tadı tuzu kalmadı kızlr ya![]()
Selam kızlar
Benim bat bugün kırmızılardan haber yok çok şükür. Sabah test yaptım negatif çıktıbekleyip görücem. Allah hayırlısını versin...
Korunmayı bıraktığımdan beri benim de yumurtlama dönemim ağrılı geçti. Bünyeye göre değişiyormuş. Bebek düşününce aklının bir köşesi vücudunun verdiği tepkilerde oluyor. Bu da etkiliyor bence.kızlar bişey sorucam sıze, bugun 11.gunum reglı ilk günden bu yana, benım her 10 ve 15 gun arasında bu sağ yada sol kasıgım dan bırı her ay ağrıyor bole gaz sancısı gıbı kasıgımdan bacagımı cekemıyorum,batıyor.sımdı sağ kasıgıma bastırıyorum ağrıyı hıssedıyorum..hatta dun çalışma sırsaındada nefesımı kestı bu ağrı 3 aydır denıyoruz 3aydır bu agrı dıkkatımı cekıyor daha oncelerıde oluyordu sanırım ama bu kadar dıkkatımı cekmemıstı, 4 ay öncede dr gıttımm cocuk dusunuyoruz ön muayne olcam dedım muayne oldum,rahmın guzel hersey temız demıstı anlayamıyorum yumurtlama sırasında bu kadar barız ağrı hissedilirmi bacak cekemıyecek kadar ? suan sandalyede oturuyorum sağ bacagımı kaldırıyorum batıo kasıgım??? anlamadım gıttı sızlerde bole bısey yasayan varmı
Benden sana tavsiye 2-3 gün bekle sonra test yap. Test pozitif çıkınca bir iki kez tekrarlarsın, sonra hcg ölçtür. Düşük çıkınca moralin bozulur sonra. Erkenden öğrenmek pek iyi bir şey değilmiş bunu öğrendim. Zaten 6-7. haftalık olana kadar ultrasonda görünmediğinden bir şey de yapamıyorsun. Meraktan ölüyorsunSelam kızlar
Benim bat bugün kırmızılardan haber yok çok şükür. Sabah test yaptım negatif çıktıbekleyip görücem. Allah hayırlısını versin...
Canım, hamişler hamile topiklerine, kırmızı kart yiyenler de ekim topiğine transfer oldu. Sen bizi bırakmadın ama ne güzel :13: Ekim topiğimizde de sohbete gel böyle
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...k-arkadaslarr-insallahhh-41.html#post26652430
canım walla ben henüz adapte olamadım hamile topiğine hala buralardayım ama ya kimsecikler olmuyo ya da yapılan iki muhabbetin içine zar zor kendimi sokuyorum.. topiği sürekli takip ediyorum...
kızlar sosyoloji den haber varmı??:26:
kızlar benimde olmadı malesef aşılama sonucum negatif kırmızıları bekliyorum şimdi
Kızlar her nekadar hamile topiğine taşınsakta bu topik uğurlu bi topik..ümidinizi yitirmeyin durmak yok yola devam..Allahım sizinde bir an önce yüzünüzü bu sebepten güldürür inşallah
Kızlar her nekadar hamile topiğine taşınsakta bu topik uğurlu bi topik..ümidinizi yitirmeyin durmak yok yola devam..Allahım sizinde bir an önce yüzünüzü bu sebepten güldürür inşallah