• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar hello bayadır giremiyodum aşşırı yoğunum. Kimbilir belki de soru gerilerde konuşuldu.. Çatlak önleyici krem yağ vs kullanmaya başladınız mı ne kullanıyosunuz??
Kuzum ben trendyolda en çok satanlarda eczacıların da temiz içerikli diye önerdiği bi çatlak kremi vardı onu aldım çatlamaya çok meyilliyim çünkü ama henüz kullanmadım karnım hafif çıksın hemen kullanıcam

Kızlar merhaba 🌸
Çoğul gebe olup fetal DNA yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı?

benim doktorum yönlendirdi perinotoloji uzmanına 1.trimester için fakat hepsi dolu yer bulamıyoruz kan mı alırlar yada sadece detaylı ultrason mı bilmiyorum 🤷‍♀️

Kuzum ben trendyolda en çok satanlarda eczacıların da temiz içerikli diye önerdiği bi çatlak kremi vardı onu aldım çatlamaya çok meyilliyim çünkü ama henüz kullanmadım karnım hafif çıksın hemen kullanıcam

Senin karnın çıktı mı bende henüz birşey yok 🫣

kızlar hello bayadır giremiyodum aşşırı yoğunum. Kimbilir belki de soru gerilerde konuşuldu.. Çatlak önleyici krem yağ vs kullanmaya başladınız mı ne kullanıyosunuz??
Bana herhalde piyasadaki tüm ürünler hediye geldi hepsini kullanmaya fırsatım olmadı henüz, ama Mustela’nın yağını beğenmedim aşşşşşırı katı. Yemek pişirirken kullan daha mantıklı 🤣 Onun dışında Weleda Çatlak yağını kullanıyorum, bir de Lierac. Palmers da fena değil bence

benim doktorum yönlendirdi perinotoloji uzmanına 1.trimester için fakat hepsi dolu yer bulamıyoruz kan mı alırlar yada sadece detaylı ultrason mı bilmiyorum 🤷‍♀️
Benim doktorum da perinatolog. Detaylı ultrason yaptı sonra da fetal Dna önerdi. Fetal dna yaptırmaya karar verirseniz ikili tarama için kan almaya gerek yok dedi.

Benim doktorum da perinatolog. Detaylı ultrason yaptı sonra da fetal Dna önerdi. Fetal dna yaptırmaya karar verirseniz ikili tarama için kan almaya gerek yok dedi.

İnşallah canım hakkımızda herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun Amin 🤲 Rabbim evlatlarımızı korusun sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah Amin 🤲🥰

Kızlar bu aralar daha fazla yorgun hissetmeye başladım bir odayı viladayla silsem acayip yorulup yatıyorum. Yeni guncellemem de bel ağrısı iki gündür belim agriyip duruyor fazla da yormuyorum kendimi 10+3 oldum bugün sizde nasıl durumlar 😘

Kızlar bu aralar daha fazla yorgun hissetmeye başladım bir odayı viladayla silsem acayip yorulup yatıyorum. Yeni guncellemem de bel ağrısı iki gündür belim agriyip duruyor fazla da yormuyorum kendimi 10+3 oldum bugün sizde nasıl durumlar 😘

Bende de aynı kuzum bel ağrım baştan belli var bende iş yaparken dinlene dinlene yapıyorum halsizlik hat safhada elimden gelse ayağa kalmayacağım o derece 🤭😁

Back
X