eylülde doğum yapacaklar:)



kilosuda az degil mşlh. azalması normal olabilir.
 
hiç tırsma canım benim 3 kere oldu kasma kendini bebegni düşün ben gram acı hissetmedim sadece o durum komik ve utandırıcı
 
hiç tırsma canım benim 3 kere oldu kasma kendini bebegni düşün ben gram acı hissetmedim sadece o durum komik ve utandırıcı
bende gebe kalmadan önce alttan muayene cok gittim fakat kadınlar klubunda başka konu altında boşboğazlar yok bebğin kafasına dokunmuş dr yok suyunu patlatmış o an yok hastaneyi inletmiş gibi seyler okudum bende bu muayene dahamı farklı dşiye korkmaya başladım açıkçası :) sağol aynı günlerde doğum yapacağız sanırım aynı haftadayız rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
 
çok okumak iyi degil bazen millet dogumları bir anlatıyo tamam zorda herkesin canı farklı kimisinin çok tatlı oluyor. korkutuyolar insanı. benim doktorum geçen hafta kafasını elledim ddi. kanaldaydı baskısı dahada artmş ddi. ne kanama oldu ne agrı yani normal bakck tbi yoksa nasıl dogurucan.
 
yani doğru haklısın canım kötü şeyler okumamak lazım ve cesaretli olmak lazım aslında :) daha buyumedim inşallah doğum yapınca büyüyeceğim :)
 
Merhaba arkdaslar bugün 39+6 dayım yarın 40 haftam doluyor... Aranızda doğum yapan var mı ... Doktorum sezeryan yapmak istiyor ben beklemek istiyorum cok kararsızım ne yapmalıyım
 
masallah benimde 11. günüm :) sezeryan oldum korkumdan sanem hanıma :) güzel gecti ayağı kalktım hemencik hiç yatmadım :) siz nasıl oldunuz doğumunuzu ?

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsún :) 7 saat suni sancı aldm ama son 3 saati hç hatrlamyrm çk fenaydı en bebegn kalp atşları düştü doktor acil sezeryana aldi. 2 kat boynuna kordon dolanmş malesf. 5 cm açlmam wardı. zaten kordn dolanmasaydı hemen dogrurmşum kısmet. sezeryan hç bişey ben hastanede 20 saat durup çktm kendi istegmle çk şükür ikmzde iyiyiz:) harika bir duygu anne olmak
 
Kızlar herkeze slm olsun.bende dogum yaptım sukurler olsun bugun 1 haftalık olduk.kızımla beraberım sonunda rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın ınsallah.sezeryan oldum ama kızımla acımı unuttum desem yerıdır.bıraz ugrastırıyo gecelerı uyutmuyo fılan ama guzel duygular ugraslar bunlar.dogum yapmayan arkadaslara rabbım kolaylıklar versın yanımda oldugunuz verdıgınız tum destekler ıcın tsk ederım hakkınızıda helal edın.herkezın rabbım gonlune gore versın hayırlı dogumlar hayırlı evlatlar dılerımm.
 
Selam hanimlar masallah 3 umuzde sezeryan olmusuz hayirlisi tabi agrilar bebisle ilgilenmekten unutulup gidiyor cok guzel bi duygu cidden . basinda uyanmasini bekliyorum bazen acikmistir bahanesiyle uykuda emziriyorum yanimdayken ozluyorum kizimi. Allahim a sukur .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…