- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 34
- Konu Sahibi Omur kagan
-
BEN İKİ HAFTA OLDU AKTARALI KUZUM SEN AKTARDIN MI?Doğum öncesi izni aktarabildiniz mi acaba?
ARAMIZDA 10 GÜN VAR KUZUM BENDE ARTIK GÜNÜ GELSİN DOĞSUN İSTİYORUM GÜNLER AZALDI MI GEÇMEKTE O KADAR ZOR OLUYOR ÇOK GELİYOR İNSANA:)Bizde variz teyzeleri oğlumu bekliyorum dört gözle eylül gelsin artikkk:))
Şu an bişey belli değil. İlçenin durumuna baplı sanırım. Çokta üstüne düşmüyorum açıkçası, arkadaşıma buna benzer başka bir olayda sonradan zimmet çıkarmışlardı. Hayırlısı diyorum bende. Ama 32. De çalışabilir raporu verdim.Doğum öncesi izni aktarabildiniz mi acaba?
Evet canim sağlıkla gelsinler sağ salim kucagimiza alalimda Allahin izniyle bekleriz:)ama ben 10-20 eylul arasi bekliyorum benim diger cocuklarim 37 haftalik dogdu Allah bilir ama öyle hissediyorum :)))ARAMIZDA 10 GÜN VAR KUZUM BENDE ARTIK GÜNÜ GELSİN DOĞSUN İSTİYORUM GÜNLER AZALDI MI GEÇMEKTE O KADAR ZOR OLUYOR ÇOK GELİYOR İNSANA:)
hayırlısıyla sağlıklı doğsunlarda ne zaman gelseler farketmez artık:)Evet canim sağlıkla gelsinler sağ salim kucagimiza alalimda Allahin izniyle bekleriz:)ama ben 10-20 eylul arasi bekliyorum benim diger cocuklarim 37 haftalik dogdu Allah bilir ama öyle hissediyorum :)))
Nasıl rahat ediyorsan öyle doğum yap cnm. Çok güzel bir olayı korkuyorsun diye stresten negatife çevirme iyi doğumlar. .selamlar 33+1 hamileyim ve doğumdan o kadar korkuyorumki 28 yaşındayım ve bugüne kadar diş doktoruna gitmedim korkumdan bunu yenemedim normal doğumdan çok koruyorum ama sağlık acısından herkes normal doğum yap diyor tabi bende araştırdım bu konuyu fakatişte sizler hangi yöntemden yanasınız bayanlar yardımcı olurmusunuz ?
haklısın aslında kendime kızıyorum etrafımdaki insanların lafına bakıyorum birazda yapamıycağımı biliyorum cünkü hayırlısı bencede kabusa cevirmemek lazım yoksa doğumdan soğuycam eminim :) hayırlısı teşekkürNasıl rahat ediyorsan öyle doğum yap cnm. Çok güzel bir olayı korkuyorsun diye stresten negatife çevirme iyi doğumlar. .
Aynen öyle kimse kimsenin halinden anlamaz bu yüzden stresi boşver bak keyfine kendin için en iyisini sen bilirsin ..haklısın aslında kendime kızıyorum etrafımdaki insanların lafına bakıyorum birazda yapamıycağımı biliyorum cünkü hayırlısı bencede kabusa cevirmemek lazım yoksa doğumdan soğuycam eminim :) hayırlısı teşekkür
aynen :) haklısınız cidden .Aynen öyle kimse kimsenin halinden anlamaz bu yüzden stresi boşver bak keyfine kendin için en iyisini sen bilirsin ..
Evet indi :) E hafif hafif korku da var bir şey olur mu diye bakalım artıkhayırlı olsun nihan:) bebek dogum kanalına indimi? benim heycan gitti korku geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?