eylülde doğum yapacaklar:)

32. Haftada doktor raporuyla okula gittim onlar da ilçe Milli eğitime sormuşlar ve yaz tatilinde olduğumuzdan dolayı yaza denk gelen doğum öncesi iznin aktarilamayacagini söylemişler sonuç olarak aktarmadilar yani

ARAMIZDA 10 GÜN VAR KUZUM BENDE ARTIK GÜNÜ GELSİN DOĞSUN İSTİYORUM GÜNLER AZALDI MI GEÇMEKTE O KADAR ZOR OLUYOR ÇOK GELİYOR İNSANA:)
Evet canim sağlıkla gelsinler sağ salim kucagimiza alalimda Allahin izniyle bekleriz:)ama ben 10-20 eylul arasi bekliyorum benim diger cocuklarim 37 haftalik dogdu Allah bilir ama öyle hissediyorum :)))

Evet canim sağlıkla gelsinler sağ salim kucagimiza alalimda Allahin izniyle bekleriz:)ama ben 10-20 eylul arasi bekliyorum benim diger cocuklarim 37 haftalik dogdu Allah bilir ama öyle hissediyorum :)))
hayırlısıyla sağlıklı doğsunlarda ne zaman gelseler farketmez artık:)

selamlar 33+1 hamileyim ve doğumdan o kadar korkuyorumki 28 yaşındayım ve bugüne kadar diş doktoruna gitmedim korkumdan bunu yenemedim normal doğumdan çok koruyorum ama sağlık acısından herkes normal doğum yap diyor tabi bende araştırdım bu konuyu fakat işte sizler hangi yöntemden yanasınız bayanlar yardımcı olurmusunuz ?

Nasıl rahat ediyorsan öyle doğum yap cnm. Çok güzel bir olayı korkuyorsun diye stresten negatife çevirme iyi doğumlar. .

Nasıl rahat ediyorsan öyle doğum yap cnm. Çok güzel bir olayı korkuyorsun diye stresten negatife çevirme iyi doğumlar. .
haklısın aslında kendime kızıyorum etrafımdaki insanların lafına bakıyorum birazda yapamıycağımı biliyorum cünkü hayırlısı bencede kabusa cevirmemek lazım yoksa doğumdan soğuycam eminim :) hayırlısı teşekkür

Aynen öyle kimse kimsenin halinden anlamaz bu yüzden stresi boşver bak keyfine kendin için en iyisini sen bilirsin ..

s.a kızlar, bende yeni üye oldum 22 eylül dogum tarihim inş. naptınız dogum yapan varmı aranızda? son 2 haftam stres, heycan aldı başını gidiyor. sıcaklarda cabası, normal dogum olucak inş. dogum yapan anneler nasıl dogum yaptınz bizi aydınlatın lütfen, nişan mı gelcek suyum mu aman bu sancı mı diye diye kafayı yicem:)))

en son ne zaman gittin doktora? ben bu cuma gitcem inş. benimkide geçen hafta gittgmde inmişti. zaten normal dogum için en büyük umudum kanalda olması. 1 ay önce ablam dogum yaptı 2. dogumuydu ilki normaldi ama bu dogum kanalına inmedi. 40+3 te suyuda bitmiş suni sancı bebegn kalp atışlarnı yavaşlatnca acil sezeryan içerdeki suyu içncede 5 gün küvezde kaldı yawrud midedki suyu boşalttılar falan şmdi maşallahı war toparlandı hemen ama insan korkuyo suyunu devamlı sor sınırda diyosa çok bekletme benim ablalarm hep suni sancıyla dogurdu

Merhaba eylül de doğum yapacak anneler bebeğini kucagına alan kimler var... Benim de az zamanım kaldı heycanlıyım ve biraz korkuyorum ... Pozitif doğum hikayeleri duymak isterim

selamlar arkadaşlar 2 ündür aayağı kalkınca karnımın altı kasılıyor doğum yaklaştı mı sizce 1 ekim doğum tarihim

benim 36. haftadan beri çatı agrım oluyor dogurucam sanmıştım ama rahim kendini hazırlıyormuş. doktor gayet normal diyip sevindi bile :) seninde hazirlama olabilir tabiki en iyisi doktoruna sorman herkesin bu süreçte yaşadıkları farklı. sanırım 37. haftan bitiyor, her hafta gidiyosundur. o haftalar çok sabırsızdım eminim sende öylesin çok kafana takma inan bişeyler okudukça araştrdkça daha tetikte oluyorsun her an dogurcakmışsın gbi bi psklojin oluyor. akışına bırak inan vakit çabuk geçiyor. ben yarın 40 a giriyorum

bu arada bebek kanala inmiş olabilir. agri yapar alt karında bana sancı bile yapıyor arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…