eylülde doğum yapacaklar:)

37+6 yım canım dedğin gibi rahim hazırlık aşamasında sanırım uufff korkuyorum yaaaa neyse hayırlısı bebişimizi kucağımıza alıcaz inşallah .. senin bitmiş masallah yarın geceye cıkarmısın bilmem :) :) :)

insan düşündükçe heycanlanıyo dimi :) benim ilk gebelik cok aşırı korku yok. bişey bilmedigimden tabi yarın kontrolüm war bakalım hayırlısı bugün yarın haftaya illaki dogacak inş. rabbim tüm hamilelere hayırlı, agrisiz, sagliklı dogan bebekler nasip etsin inş. sende bayak yakınsın yalnız normal mi olucak, belli mi?

benimde pazartesi kontrolum .. şimidilik normal son an ne olur bilemeyiz inşallah kolaycıktan doğuruveririz yaaa :) bende bişey bilmediğimden aşırı korku var tam tersi :) heyecanımı bastırcak kadar korkum var ne yse sana kötü örnek olmiyim :) nişan gelmededi demi sende ?

yok merak etme olmazsın, napalım artık bi şekilde dogurucaz :) nişan falan yok malesf 36. haftada bi parmak açıklık wardı. geçen haftada kanala inmiş ddi doktor normal bekliyorum bende. sezeryandan korkuyorum suni sancı yiyim ama sezeryan olmasn sonrası zor

evet aynen sezeryanda başlı başına bi ameliyat yazık bebeklerimiz içinde iiyi değil dünyaya gelişi normal olmayan bir yöntemle geliyor umarım öyle talihsizliker yaşamayız ...

inş. yaşamayız. herşeyin normali güzel, en başta hayırlısı tabi. senin belirtiler var mı hiç? benim 4 haftadır düzenli hafif regli gbi agrım oluyor bazen en yogun günüm gbi dayanılmaz oluyor ama düzensiz. sadece bu kadarla kalıyor ama

benimde bazen cookk hafif regl ağrısı gibi oluyor 5 10 dakka sürüryor sonra geçiyor başkada işte bu aralar koltuktan kalktığımda iki, büklüm kalkıyorum aşırı kasılma oluyor karnımmın altında o kadar canım :)

bişey sorucam yine :) :) bebişim günde 3 4 defa hıçkırıyor :) hemen hemen 10 dakk sürüyor sizin bebeişinizde hıçkırıyorumu yaaa :) hop hop hopluyor karnım 1 aydır :)

Kızlar masallah bebişlerinize Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepinize sag salim kucagınıza alırsınız inşallah.
Ben 2.5 yıldır bebeğimi bekliyorum tüp bebek tedavisi oluyorum.pazartesi günü transferim var.ismen(bahar) bana dua eder misiniz kızlar hamişlerin duası kabul olurmuş.şimdiden Allah razı olsun

allah razı olsun canım. ederim tabi allahın izniyle herşey istdgn gbi olur yarın, en yakın zamanda kavuşursun bebegne ben pek bilmyrum nasl oluyor ama dedgm gbi duamı ederim. rabbim yardımcın olsun. :)

Merhaba kızlar bende 38hafta 3 günlk hamileyim bebeğim en son 3.300 gr olarak ölçüldü... 2 gündür sanki hareketlerinde azalma hissettim. Artık normal midir büyüdüğü için yeri daraldığı için bilemiyorum yoksa hemen doktora gitmelimiyim ...

hayırlı olsun canım, birden mi azaldı? biraz daha bekle takip et olmadı git. kafan rahat olur. ben 29. hafta bi kere acile gittim dogruyorum diye gaz sancısıymış ama çok rahatlamştm sıkıntı yok diye.

hayırlı olsun canım, birden mi azaldı? biraz daha bekle takip et olmadı git. kafan rahat olur. ben 29. hafta bi kere acile gittim dogruyorum diye gaz sancısıymış ama çok rahatlamştm sıkıntı yok diye.

Ya bilemiyorum ki hiç hareket etmiyor değil ama az hareket ediyor sanki bende meraklanıyorum ister istemez bakalım bugün de takip edeceğim olmadı yarın doktora giderim

benimki bildım bileli çok hareketliydi. ama 2 haftadır yer dar poposunu çıkarıyo, belimdende ayagnı çıkarıyo dewamlı bu hareketi yapıo yine hareketi war ama öncedn karnımı açınca eşim korkuyodu o derece hareketliydi:) ama dedgm gbi kafana takarsan git kesinlikle 39. haftan doluyo artık tetikte ol. en son ne zaman gttn ve suyun nasıldı.

Selam kızlar benim 24 eyluldeydi doğumun ama bizim kız erkenci davrandı ve 25 ağustosta kucağımiza aldık minigimizi genel anesteziyle sezeryan doğum yaptım çok korkuyordum ama gayet güzel bir doğum oldu çok şükür bebeğim küveze de girmedi çok güzel bir duygu isteyen herkese yaşatSin inşallah darısı sizin başınıza

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş. senin adına çok sewindim. ben hala beklyorum kanalda gelcek inş 39+3 teyim hayırlısı.

Suyum yeterli demişti doktor iyi görünüyor dedi.. En son cuma gittim 2 gün oldu yani aslında gideli benimkide cok hareketli göbeğimi dalgalandırır sürekli ama 2 gündür daha sakin hareketleri senin dediğin gibi.. Bakalım bidahaki randevu perşembe belki beklemem yarın falan giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…