Ayyy pek güzelmiş anlattıkların.Aramızdan bazılarının çok ağır dertleri olduğunun farkındayım. Bunu bile bile buraya böyle bir konu açmaktan çok çekindim. Ama çok acil fikre ihtiyacım var. Konuyu baska bir yere acsam gelen yorumlar icin cok gec olabilir.Lütfen bana kızmayın
Direk konuya giriyorum. Eylul ayinda acik hava dugunu olur mu ? Yemyeşil bir mekan düşünün. Bir kismi acik hava diger kisminin uzerinde cadir var. Ortasında küçük bir havuz. Gelin masası havuzun içinde. Konuklar havuzun kenarinda oturuyor. Mekanın dekorasyonu çok başarili. Buraya kadar her şey mükemmel. Peki eylül ortasi/akşam vakitleri için uygun mudur ? (İç Anadolu'da bir şehir.)
Birde çok alakasız olacak ama açık gelin sacinda uzun duvak kullanılır mi
Annemle bana bir şal ayarlamislardi ama sürekli hareket edince usumemistim Yine de bir beyaz şal idare eder. Mutluluklarelvanelvan88 Konuklar hirkayla idare eder ama ben ne yapabilirim ? Şal tarzı bir şey mi almam uygun olur ?
Laale Çok teşekkür ederim. Duvak,saç,gelinlik çok karışır gibime geliyor. Gelinliği kabarık istiyorum ben. Sizinki de öyle miydi ?
Alys Ağustosta genelde sıcak olur ama size öyle denk gelmiş olması muhtemel. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Revna Çok teşekkür ederim. Evli degilseniz darısı başınıza :)
Sen oynamaktan zaten üşümezsin ki...elvanelvan88 Konuklar hirkayla idare eder ama ben ne yapabilirim ? Şal tarzı bir şey mi almam uygun olur ?
Laale Çok teşekkür ederim. Duvak,saç,gelinlik çok karışır gibime geliyor. Gelinliği kabarık istiyorum ben. Sizinki de öyle miydi ?
Alys Ağustosta genelde sıcak olur ama size öyle denk gelmiş olması muhtemel. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Revna Çok teşekkür ederim. Evli degilseniz darısı başınıza :)
Hayır ama hayır...Biraz fazla kışlık oldular sanki ama :)))
Hayır ama hayır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?